Cum mănâncă cei născuți în zodia Scorpion, care sunt rețetele lor preferate și unde preferă să ia masa reprezentanții acestui semn astrologic? Iată întrebările la care îți va răspunde acest articol.

Zodia în care te-ai născut își pune amprenta inclusiv asupra felului în care te hrănești. Influențele astrale au un rol și în fixarea preferințelor culinare. Prin urmare, vom arăta care sunt mâncărurile preferate, locurile în care le place să le servească și modul în care mănâncă nativii fiecărui semn astrologic.

Cum mănâncă Scorpionul

Fiind un om al extremelor, Scorpionul mănâncă fie cu poftă maximă, fie abia se atinge de mâncare sau chiar refuză să consume un fel care nu îi place, cu riscul de a jigni gazda sau bucătarul.

În același fel procedează și cu complimentele. Dacă mâncarea i-a plăcut, îi aduce adevărate elogii și va pomeni de ea, cu apreciere, și după luni sau ani de zile. Dacă nu e extraordinară, în nici un caz nu va face complimente gratuite, doar din politețe.

Mâncăruri preferate de Scorpion

Nativilor Scorpion le plac mâncărurile cu gust puternic, bine definit.

O tocăniță iute trebuie să fie atât de iute, încât să te facă să plângi, iar modelul de desert recomandat pentru o prăjitură este o baclava turcească, înotând în miere.

Carnea preferată e, bineînțeles, cea mai grea, porcul fiind considerat o adevărată delicatesă. De obicei, ceafa de porc e servită conform acelorași principii extremiste: fie în sânge, fie prăjită bine de tot.

Ca rețetă, recomandăm un porc picant cu legume la tigaie. Mușchiulețul de porc – considerat de mulți cea mai gustoasă parte a acestui animal – se îmbină cu diferite legume, precum dovlecel și ardei gras. Senzațiile tari sunt asigurate de ingredientele care asigură iuțeală: ceapă, ardei iute și, mai ales, sos de chili și mai iute.

Unde mănâncă un Scorpion

E pretențios atât în ceea ce privește locurile unde mănâncă, cât și persoanele care îi stau alături la masă. Preferă, de departe, confortul bârlogului propriu, la care nu renunță decât pentru un restaurant ales cu grijă. În schimb, rareori îl veți vedea mâncând pe stradă sau la serviciu, alături de colegi. Preferă mai degrabă să își stăpânească foamea până ajunge acasă.