Pentru zodia Berbec, 2021 este un an de consolidare pe plan financiar, după tumultul din anul anterior. Pe plan amoros, se anunță mai degrabă liniște, în timp ce relațiile cu prietenii evoluează într-un mod spectaculos.

Horoscop Berbec 2021: bani și profesie

Pentru cei născuți în această zodie, 2020 a fost un an important, pe plan profesional. Firesc ar fi ca marile schimbări să se fi produs deja, iar marile decizii să fi fost luate. Iar 2021 ar urma să fie un an de consolidare.

Cine nu a luat decizii majore pe plan profesional pe parcursul anului trecut o mai poate face în două momente din acest an. Primul dintre ele este chiar începutul de an, adică prima jumătate a lunii ianuarie.

Apoi, un alt moment intens este eclipsa de Lună din 18-19 noiembrie. Ea se suprapune peste Luna plină din Taur, adică o opoziție între Soarele din Scorpion și Luna din Taur. Este o poartă strâmtă, dar încărcată de energie, prin care, dacă se strecoară așa cum trebuie, Berbecul va descoperi drumul spre o prosperitate crescută.

Pentru relațiile cu colegii de serviciu și pentru tot ce poate contribui la o mai bună atmosferă de lucru, importantă va fi luna septembrie. În schimb, interacțiunile cu persoane ce dețin autoritate pot fi îmbunătățite chiar la sfârșitul anului, în decembrie.

Horoscop Berbec 2021: relații și iubire

În ceea ce privește relațiile amoroase, 2021 se anunță un an liniștit, pentru majoritatea nativilor Berbec. Se păstrează aceleași tipare și evoluții care s-au înregistrat și pe parcursul anilor anteriori. Berbecii nu își schimbă în mod semnificativ comportamentul în viața de cuplu și nici partenerii nu provoacă surprize spectaculoase.

Între 27 septembrie și 18 octombrie, retrogradarea lui Mercur în Balanță îi îndeamnă pe Berbecii deja cuplați să descopere care sunt îmbunătățirile pe care le pot aduce în relație. Dacă nu vor descoperi singuri, nicio problemă! Partenerii le vor atrage atenția.

Berbecii singuri au șanse mai mari de a cunoaște pe cineva până pe data de 13 mai și, apoi, după 28 iulie. Însă, deși primele interacțiuni decurg bine, apoi le este destul de greu să dezvolte relația, de multe ori concluzia fiind că rămân simpli prieteni.

Sfârșitul primăverii și prima parte a verii, mai precis intervalul 13 mai-28 iulie, este ceva mai complicat din punct de vedere al relațiilor. Unii Berbeci vor simți nevoia să fie singuri și vor ava momente în care se vor îndepărta de lume.

În ceea ce privește relațiile cu prietenii, 2021 este un an încărcat de evenimente. Pe acest plan, se înregistrează numeroase schimbări și apar tot felul de surprize. Vechi prieteni dispar din peisaj, în timp ce alții se dovedesc în continuare de încredere, iar relațiile cu ei devin chiar mai strânse decât înainte. De asemenea, în viața Berbecilor apar și oameni noi, cu care găsesc pasiuni și interese comune și alături de care vor petrece tot mai mult timp, începând din acest an.

Horoscop 2021: Alte informații semnificative

Guvernatorul Berbecului, Marte, are parte de un an mai bun decât cel anterior. Spunem asta gândindu-ne în primul rând la faptul că planeta nu retrogradează deloc, în noul an. Anul trecut, Marte s-a mișcat în sens aparent retrograd chiar în Berbec, între septembrie și noiembrie, astfel că mulți nativi și-au văzut capacitatea de acțiune diminuată. În 2021 nu vor mai exista astfel de probleme.

Astrologie 2021 – cele mai importante tranzite și aspecte astrale

Analiză astrală previzională pentru 2021 și celelalte tipuri de analize astrologice