În această săptămâni, are loc cel mai mare eveniment astrologic din 2020 și chiar dintr-o perioadă mai îndelungată. Marea Conjuncție Jupiter-Uranus produce schimbări majore în viața fiecăruia dintre noi. Pe de altă parte, încă de luni Soarele intră în Capricorn, cerând mai multă organizare și seriozitate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Pentru nativii Berbec, schimbările provocate de Marea Conjuncție vizează sentimentul propriei libertăți. Acei Berbeci care se află într-o poziție de inferioritate, în viața cărora deciziile sunt luate preponderent de alții, vor face o adevărată revoluție, dorind să își ia soarta în propriile mâini. De asemenea, este de așteptat ca, la final de 2012, să aibă loc schimbări majore și în ceea ce privește componența grupului de prieteni ai Berbecilor.

Ca urmare a intrării Soarelui în Capricorn, ar fi bine-venite câteva măsuri care să vizeze îmbunătăţirea ţinutei dumneavoastră, a vestimentaţiei şi a imaginii generale pe care o oferiţi celor cu care veniţi în contact.

Taur

Pentru nativii Taur, Marea conjuncție influențează în mod direct profesia și imaginea publică. Aici e de așteptat să se înregistreze progrese majore, în urma unor șanse și oportunități care nici nu ar fi fost bănuite, la începutul anului.

Odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, vă dedicaţi studiului cu multă seriozitate, deşi orice examen sau probă a trecut deja. Nu o faceţi însă într-un scop practic, ci pur şi simplu deoarece aţi descoperit un domeniu care v-a stârnit interesul.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Marea Conjuncție are loc în casa a 9-a, legată de filosofia de viață și de idealurile pe care și le fixează fiecare dintre noi. Gemenii se vor gândi serios la lucrurile în care cred și la ceea ce își doresc, pe termen lung. Pe de altă parte, perioada poate aduce decizii importante legate fie de călătorii, fie de mutări în străinătate, fie de continuarea sau reluarea studiilor.

Datorită tranzitului Soarelui prin Capricorn, reuşiţi să rezolvaţi mai multe probleme legate de bani, fără să depuneţi cine ştie ce eforturi. Pur şi simplu vorbiți așa cum trebuie, cu persoanele potrivite.

Rac

Pentru nativii Rac, schimbările provocate de Marea Conjuncție au loc pe plan financiar. E de așteptat ca, în preajma acestei date, să apară măcar o oportunitate deosebită de a face progrese importante, în ceea ce privește banii. Vă sfătuim să răspundeți afirmativ șanselor de acest fel, apărute la sfârșit de an. Folosindu-le cu inteligență și muncind pentru a le spori randamentul, vor pune bazele unei creșteri foarte importante!

Ca urmare a intrării Soarelui în Capricorn, relaţia cu partenerul de viaţă intră într-o nouă etapă, în primul rând datorită iniţiativelor dumneavoastră. Persoana iubită nu face decât să vă accepte ideile, datorită încrederii pe care v-o poartă.

Leu

Pentru nativii Leu, Marea Conjuncție provoacă schimbări pe plan relațional. E de așteptat ca, în preajma acestei date, să ia decizii extrem de importante, cu impact pe termen lung. De la caz la caz, poate fi vorba de logodnă, căsătorie sau, dimpotrivă, de o despărțire sau un divorț. Aspectele personale, de pe harta natală a fiecăruia, sunt decisive în această privință.

Ați făcut câteva promisiuni, iar Soarele în Capricorn vă ajută să vă faceţi datoria cum puteţi mai bine. Sunteţi conştient de importanța cuvântului pe care l-ați dat.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, schimbările provocate de Marea Conjuncție vizează locul de muncă. Fie apare oportunitatea unui job mai bun, fie se petrec schimbări majore la actualul loc de muncă. De asemenea, aspectul astral îndeamnă spre o atitudine mai echilibrată față de propriul organism. Acum e posibil ca Fecioarele să renunțe la diferite dependențe ori obiceiuri nesănătoase și să introducă în viața de zi cu zi deprinderi mult mai benefice.

Soarele în Capricorn aduce unele influențe pozitive pe plan amoros. Veți avea parte de o săptămână mai bogată, mai plină decât de obicei, în iubire.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Marea Conjuncție provoacă schimbări care apar pe plan amoros. La sfârșit de an, unele Balanțe vor cunoaște pe cineva care le va rămâne alături, pe termen mediu sau lung. Alți nativi vor lua o decizie importantă, împreună cu un partener deja existent. Iar, pe parcursul anului următor, vor culege roadele plăcute ale întâmplărilor și ale deciziilor din decembrie 2020.

Ca urmare a intrării Soarelui în Capricorn, părinţii sau alte rude mai în vârstă vă oferă un ajutor important. Își schimbă în bine atitudinea față de dumneavoastră.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, ceea ce se schimbă ca urmare a Marii Conjuncții este atitudinea față de casă și familie. Acestea devin prioritare, fapt care se va simți nu numai de sărbători, ci și după aceea, pe parcursul anului următor. Motive de bucurie, așadar, pentru familia și apropiații Scorpionilor.

Soarele în Capricorn vă ajută să comunicați mai clar, să îl faceți pe interlocutor să înțeleagă exact lucrurile pe care ați dorit să i le transmiteți.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Marea Conjuncție va îmbunătăți substanțial modul de a comunica. Nativi reușesc să se exprime mai bine, dar învață și să asculte cu atenție ceea ce are de spus interlocutorul. Iar de aici vor porni multe evoluții pozitive, în mai toate domeniile. De remarcat, de asemenea, că perioada este favorabilă pentru călătorii la distanțe scurte și pentru orice are legătură cu studiul, cu învățarea.

Ca mai toată lumea, sunteţi cuprins de febra cumpărăturilor. Deşi nu aveţi banii necesari pentru a vă cumpăra chiar tot ce doriţi, Soarele în Capricorn aduce idei bune, astfel că vă veţi întoarce acasă mulțumit.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, perioada este una a deciziilor majore legate de muncă, de bani și de proprietăți. Acum se pot face tranzacții importante, cu un impact pozitiv pe termen lung asupra vieții Capricornilor.

Soarele în propria zodie vă ajută să fiți convingător, de fiecare dată când luaţi cuvântul. Asta se datorează nu numai lucrurilor pe care le spuneți, cât modului în care o faceți.

Vărsător

Cum Marea Conjuncție are loc chiar în zodia Vărsătorului, nativii vor fi direct vizați și vor da tonul schimbări. Aceasta nu vizează un anumit domeniu din viața lor, ca în cazul celorlalte zodii. Vărsători se schimbă ei înșiși, în mare măsură, deschizându-se total spre nou și spre viitor. Deciziile luate la final de 2020 le vor transforma radical viața, pe termen lung. Unii dintre ei e posibil să își modifice radical inclusiv aspectul fizic.

Ca urmare a intrării Soarelui în Capricorn, faceţi mai multe drumuri, cu diferite obiective și interese. Vă descurcaţi bine, astfel încât la sfârşitul fiecăruia dintre ele puteţi fi mulţumit de cum au decurs lucrurile.

Pești

Pentru nativii Pești, aceste schimbări se produc mai întâi în intimitate, astfel că inițial puțină lume devine conștientă de ele. Peștii iau decizii singuri, cultivă diferite proiecte secrete și au grijă să nu împrăștie misterul. Surprizele vor ieși la lumină abia anul viitor.

Intrarea Soarelui în Capricorn anunță o săptămână destul de încărcată, cu numeroase întâlniri şi discuţii. De exemplu, discutați inclusiv cu persoane pe care nu le-aţi mai văzut demult.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal – cele mai importante tranzite și aspecte astrologice

Luni, 21 decembrie: Soarele intră în Capricorn – lucrul pe termen lung, pentru un termen bine-definit, reprezintă cheia succesului. E nevoie de o mai bună organizare, la toate nivelurile. „Atunci când devine evident că scopul nu poate fi atins, nu schimba scopurile, ci modul de acțiune“ (Confucius)

• conjuncție Jupiter-Saturn în Capricorn – este cel mai important eveniment astrologic al întregii perioade. „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“. (Dale Cooper, Twin Peaks)

Marți, 22 decembrie: Luna în Berbec face un trigon cu Venus din Săgetător – suntem prietenoși și deschiși colaborărilor de orice fel. O zi potrivită pentru socializare și interacțiuni diverse, fie ele și online.

Miercuri, 23 decembrie: cuadratură între Marte din Berbec și Pluton din Capricorn – riscul de scandal și de conflicte este major, pe parcursul acestei zile. E nevoie de mult calm pentru a evita escaladarea vreunei situații conflictuale.

Joi, 24 decembrie: conjuncție Lună-Marte în Berbec – rămânem cu energia bogată de care am beneficiat ieri, numai că, de această dată, vom fi capabili să o stăpânim bine, să o direcționăm spre acțiuni constructive.

Vineri, 25 decembrie: trigon între Mercur în Capricorn și Uranus din Taur – ne simțim liberi, în această zi de Crăciun. Fiecare spune tot ce îi trece prin cap, astfel că e foarte posibil să află o mulțime de lucruri interesante.

Sâmbătă, 26 decembrie: Luna în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – ne gândim, cu calm, la eventuale schimbări pe care le putem face în viața noastră, nu neapărat la acest sfârșit de an, cât anul următor.

Duminică, 27 decembrie: Luna în Gemeni face trigoane cu Jupiter și Saturn din Vărsător – în continuare, ne gândim cu optimism la viitor. Dacă vom fi capabili să punem în practică măcar jumătate dintre ideile apărute astăzi, realizările vor fi importante.

Analize astrologice – oferta completă Club Mistic

Răspundem prin SMS la întrebări de tarot și astrologie

Astrologie 2021: cele mai importante tranzite și aspecte astrale