Evenimentul astrologic al sfârșitului de an este Luna plină din Rac, de pe data de 30 decembrie, care ne cere un plus de echilibru între viața privată și cea socio-profesională. Apoi, începutul lui 2021 ne regăsește mai degrabă visători, făcând planuri pentru noul an. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Berbecul devine tot mai casnic și mai familist, și nu numai din cauza restricțiilor provocate de pandemie, care limitează posibilitățile de ieșire. Cu cât veţi petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, cu atât va fi mai bine, în această săptămână. Au nevoie să le spuneţi cât de mult ţineţi la ei şi merită să le satisfaceţi această dorinţă.

Taur

Taurul învață ceva cu drag, deoarece cea care îl învaţă este o persoană dragă. Îi place modul în care împărtăşeşte cu el tot ceea ce ştie, fără nicio umbră de  egoism.

Pe de altă parte, această săptămână este favorabilă discuțiilor și diferitelor contacte cu persoane din străinătate.

Gemeni

Gemenii sunt, ca de obicei, bine informați. Ei află ultimele bârfe despre colegii de serviciu și mai fac și mai fac și aluzii din care aceștia să înţeleagă că sunt la curent cu tot ce se întâmplă.

Pe plan financiar, se anunță o săptămână încărcată, cu bani câștigați, dar și cu cheltuieli pe măsură.

Rac

Pentru nativii Rac, relaţia cu partenerul de viaţă atinge un nou nivel, superior celor anterioare. Aveţi impresia că abia acum îl puteţi înţelege cu adevărat, în trăirile sale cele mai profunde.

Începutul de an vine și cu unele proiecte referitoare la posibile călătorii. Fără să se ia, deocamdată, vreo decizie clară.

Leu

Leul află mai multe secrete, pe parcursul acestei săptămâni. Din vorbă în vorbă şi din glumă în glumă, cu prilejul unei întâlniri se ajunge să se dezvăluie lucruri serioase, care reprezintă o revelaţie pentru toţi cei prezenţi.

Uneori, este posibil ca alte persoane să profite de pe urma muncii nativilor Leu. Dar, deocamdată, le lasă în pace. Va rezolva aceste lucruri mai târziu, săptămâna viitoare.

Fecioară

Partenerul de viaţă îi face Fecioarei o mărturisire, dovedindu-i astfel, o dată în plus, cât de multă încredere îi poartă. Fecioara este la înălţimea situaţiei şi îi demonstrează că merită această încredere.

Spre finalul săptămânii, pentru o parte din nativi se ivește șansa unei aventuri amoroase.  

Balanță

Balanța este indecisă, atunci când trebuie să ia o decizie importantă pe plan profesional. I se face o ofertă sau e invitată să participe la un proiect major, dar e posibil să rateze orice șansă din cauza propriei indecizii. Încercați să vă dați seama cât mai repede ce contează cu adevărat pentru dumneavoastră!

În primele zile ale noului an, Balanța petrece tot mai mult timp acasă, alături de cei dragi.

Scorpion

Scorpionul își face bilanțul anului 2020 într-un mod foarte serios, pe diferite domenii și raportându-se la obiectivele fixate anul trecut pe această vreme. Apoi emite obiective la fel de amănunțite și pentru 2021.

În primele zile ale noului an, nu e deloc exclus ca unii dintre nativii Scorpion să se îndrăgostească. Iar alții vor stârni ei pasiunea cuiva.

Săgetător

Este o săptămână potrivită pentru Săgetător să creeze o impresie bună în societate. Nativii ar face bine să profite de orice eveniment monden sau de orice invitaţie pentru a fi în centrul atenţiei şi pentru a străluci. Respectând măsurile de distanțare, bineînțeles.

Începutul lui 2021 îi regăsește pe Săgetători având multe proiecte legate de casă și de familie.

Capricorn

Capricornul își ajută partenerul de viaţă să îşi pună în valoare calităţile şi să le demonstreze tuturor care este valoarea sa reală. Într-adevăr, dacă se decide să acţioneze, acesta va impresiona şi va uimi multă lume.

În primele zile din 2021, Capricornii nu vor fi tocmai sociabili. Vor prefera să aibă timp pentru ei înșiși, deoarece au la ce să se gândească, pentru noul an.

Vărsător

E momentul potrivit pentru ca Vărsătorul să se apropie de o persoană pe care o admira în tăcere de mai mult timp. Destinul face în aşa fel încât să îi ofere prilejul potrivit. De asemenea, pentru Vărsător vorbim despre o săptămână cu destule realizări, pe plan profesional.

Primele zile ale noului an îi regăsesc făcând multe calcule și proiecte pe plan financiar.

Pești

Peștii au o săptămână mai zbuciumată pe plan amoros, unde relațiile ajung mai furtunoase și mai întortocheate decât în telenovelele sud-americane turcești, după preferințele fiecăruia.

Începutul de an aduce, totuși, o atmosferă mai liniștită. Odihna va fi o preocupare majoră, în week-end.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal – cele mai importante aspecte și tranzite astrologice din fiecare zi

Luni, 28 decembrie: trigon între Soarele din Capricorn și Uranus din Taur – ne ținem de năzbâtii și ne vine greu să tratăm ceva cu seriozitate. Între zilele libere de Crăciun și zilele libere de Revelion, chiar e greu să te înhami la vreo sarcină importantă.

Marți, 29 decembrie: sextil între Luna din Gemeni și Marte din Berbec – astăzi avem parte de energie necesară pentru a ne îndeplini obligațiile. Cei mai isteți vor face azi și o parte din treaba de mâine și de poimâine.

Miercuri, 30 decembrie: Lună plină în Rac – Soarele în Capricorn formează o opoziție cu Luna plină din Rac. Este ultima lună plină din 2020 și a doua în Rac, după cea din luna ianuarie. Trebuie să găsim un echilibru între profesie și familie, între partener și prieteni, între toți cei dragi. Și nu doar azi, ci și în perspectivă. „Într-adevăr, fericit este acela care își cunoaște adevărata măsură și care păstrează echilibrul între ceea ce poate să facă și ceea ce poate să folosească“ (Peter Latham)

Luna plină și eclipsa de Lună în 2021 – calendar lunar

Joi, 31 decembrie: Luna în Rac face o opoziție cu Pluton din Capricorn – ne gândim, mai intens decât în ultima vreme, care sunt schimbările pe care vrem să le facem anul următor. Rezultatele acestor frământări se vor reflecta în deciziile și obiectivele pe care ni le fixăm la miezul nopții dintre ani.

Vineri, 1 ianuarie 2021: Mercur în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești – începem noul an visători, cu idealuri bine conturate. Știm ce vrem. Important e să ne aducem aminte de asta atunci când va veni vremea pentru acțiune.

Sâmbătă, 2 ianuarie: Luna în Leu face un trigon cu Venus din Săgetător – o zi calmă, liniștită, pe care majoritatea dintre noi o vom folosi pentru odihnă. Chiar și discuțiile purtate azi sunt liniștite, fără patimă sau vreo încrâncenare.

Duminică, 3 ianuarie: Luna în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur – după odihna de ieri, parcă ne vine iar cheful de ceva distracție mai deosebită. Încercăm să facem ceva special, pentru că, odată cu reînceperea muncii, vom reintra în rutina zilnică.

Analize astrologice – oferta completă Club Mistic

Răspundem prin SMS la întrebări de tarot și astrologie

Astrologie 2021: cele mai importante tranzite și aspecte astrale