Pentru Gemeni, 2021 și 2022 sunt ani care pot aduce schimbări și evoluții interesante în primul rând pe plan profesional. De asemenea, studiul și călătoriile la distanță sunt activitățile care le pot aduce cele mai mari foloase celor născuți în această zodie.

Horoscop Gemeni 2021: bani și profesie

Lucrurile semnificative pe plan profesional au loc, pentru Gemeni, în intervalul restrâns cuprins între 13 mai și 28 iulie, când Jupiter le tranzitează casa a 10-a.

Cea mai favorabilă perioadă din întregul an, în ceea ce privește cariera, este cuprinsă între 13 mai și 20 iunie. Acum trebuie demarate afaceri, programate interviuri de angajare sau întâlniri cu persoane care le pot fi de ajutor, în evoluția profesională. Tot acum, e cel mai bine ca Gemenii să participe la dezbateri, ședințe, să profite de fiecare ocazie potrivită pentru a-și pune în valoare calitățile.

Apoi, între 20 iunie și 28 iulie lucrurile sunt ceva mai complicate, din cauza retrogradării lui Jupiter prin aceeași casă a profesiei. Și acum au parte de susținere și de un plus de energie, dar e mai dificil de ales direcția potrivită în care să o folosească. Spiritul critic e foarte dezvoltat în acest interval, reușind să își dea seama cu claritate de greșelile pe care le fac atât ei, cât și persoanele din jur. Totul este să își prezinte concluziile într-un mod rezonabil, folosind calitățile de comunicare specifice zodiei.

În ceea ce privește banii, lunile cu cele mai mari șanse de a obține câștiguri consistente sunt ianuarie și iulie.

Horoscop Gemeni 2021: relații și iubire

Două dintre eclipsele care au loc pe parcursul lui 2021 influențează puternic planul relațional și viața de cuplu a nativilor Gemeni.

Cel dintâi este eclipsa totală de Lună, care are loc odată cu Luna plină din Săgetător de pe data de 26 mai. Este direct vizată, pentru Gemeni, casa parteneriatelor și a căsătoriei. Este un moment propice pentru realizări majore, pentru încununarea unor eforturi făcute anterior. Poate fi vorba de mutarea împreună, de căsătorie sau de decizia de a face un copil împreună cu partenerul deja existent.

Apoi, la fel de importantă se poate dovedi data de 4 decembrie 2021, când are loc o eclipsă totală de soare, în paralel cu Luna nouă din Săgetător. Acum este un moment favorabil începuturilor. Nu este exclus, de exemplu, ca Gemenii singuri să cunoască pe cineva care urmează să le fie alături pe termen lung. Sfatul este să iasă din casă, să se afle în locuri în care să aibă șanse crescute de socializare.

O perioadă ceva mai problematică, în iubire, este cea cuprinsă între 27 septembrie și 18 octombrie, când Mercur retrogradează în casa iubirii. Pot să apară neînțelegeri cu persoana iubită. Nu e momentul pentru discuții serioase sau pentru decizii majore. Acestea trebuie amânate pentru ultimele zile ale lui octombrie și începutul lui noiembrie.

Horoscop Gemeni 2021: alte aspecte importante

Tranzitele saturnian și jupiterian prin casa a 9-a încurajează călătoriile la distanță și orice fel de legături cu persoane din străinătate. De asemenea, 2021 este anul potrivit pentru continuarea și aprofundarea studiilor, într-un domeniu pe care Gemenii deja îl cunosc, parțial. Aceleași tranzite sunt favorabile și pentru interesele de natură spirituală.

În final, amintim și perioada 29 mai-22 iunie, cu Mercur retrograd chiar în semnul Gemenilor. Nativii se fac înțeleși mai greu decât de obicei. Nu aceasta e perioada potrivită pentru a-și prezenta ideile și propunerile inovatoare.