Odată cu 2021, vine vremea ca nativii Leu să își rezolve problemele relaționale și să construiască o viață de cuplu armonioasă, care să corespundă dorințelor și necesităților pe care le au. De asemenea, se ivesc, la începutul verii, unele oportunități de dezvoltare și în ceea ce privește afacerile.

Horoscop Leu 2021: bani și profesie

Pe parcursul anului anterior, atât Jupiter și Saturn au încercat să regleze viața de zi cu zi a Leilor, să își facă să construiască mediul potrivit și să găsească cel mai bun ritm de acțiune la lucru și de relaxare acasă. Este de așteptat, de asemenea, ca Leii să fi învățat să acorde mai multă atenție propriului organism și propriei stări de sănătate. Odată aceste aspecte rezolvate, noul an va aduce o gamă largă de oportunități, în toate domeniile.

Pe plan financiar, cea mai productivă perioadă se anunță a fi cea cuprinsă între 13 mai și 20 iunie, când Jupiter tranzitează direct casa a 8-a natală a Leilor, casa afacerilor și a banilor administrați în comun cu alte persoane. Orice inițiative sunt bine-venite pe acest plan. Acum e momentul potrivit pentru a lansa diferite proiecte menite să aducă profit și tot acum e momentul potrivit pentru tranzacții, pentru achiziții, vânzări și investiții majore.

În schimb, între 20 iunie și 28 iulie, cu Jupiter retrograd în aceeași zodie, este recomandară mai degrabă cumpătarea.

Tranzitul pozitiv va fi reluat chiar în ultimele zile ale anului, începând cu 29 decembrie 2021, și se va prelungi pentru câteva luni bune și în anul următor. Este, deci, posibil ca Moș Crăciun să întârzie cu câteva zile în 2021, însă Leii nu vor regreta deloc acest lucru, deoarece sacul său se va dovedi, în final, mai îmbelșugat decât oricând.

Horoscop Leu 2021: relații și iubire

Două planete majore influențează planul relațional și viața de cuplu a Leilor, pe parcursul lui 2021: Jupiter pentru aproximativ nouă luni și jumătate, iar Saturn pe întreaga durată a anului.

Între 1 ianuarie și 13 mai, Jupiter aduce mari oportunități pentru Leu, în ceea ce privește relațiile. În funcție de starea în care se află la început de an, fiecare nativ va avea oportunități de dezvoltare. Cei singuri au, în acest interval, șansa de a întâlni o persoană alături de care vor dezvolta o relație cu multe împliniri. Cei deja cuplați vor face un pas major înainte, în relația în care sunt implicați. Poate fi vorba inclusiv despre căsătorie sau măcar de planuri în această direcție.

După o perioadă ceva mai complicată, vara și în prima parte a toamnei, aspectele favorabile sunt reluate între 18 octombrie și 31 decembrie. Din nou, Leii au parte de influențe benefice, în tot ceea ce are legătură cu relațiile și parteneriatele, în primul rând cu căsătoria sau evoluția spre căsătorie.

Să nu uităm și de influența lui Saturn, care le permite Leilor să profite de șansele de mai sus, aduse de Jupiter, cu o singură condiție: să se dovedească serioși, să își dorească relații pe termen lung, cu angajamente respectate de ambii parteneri, și nu doar aventuri.

Horoscop Leu 2021: alte aspecte importante

În preajma datei de 10 iunie 2021, Leii pot să inițieze cu succes activități de grup sau să devină membri ai unor asociații și organizații. Tot atunci, este posibil să cunoască oameni care, pe viitor, le vor deveni prieteni apropiați.