Pentru Rac, 2021 este un an în care lucrurile se schimbă major îndeosebi pe plan financiar. Dacă va ști cum și când să își schimbe atitudinea față de bani, are mari șanse de a atinge un grad de prosperitate mult superior celor anterioare.

Horoscop Rac 2021: bani și carieră

Două planete grele tranzitează în acest an una din casele finanțelor, pentru nativii Rac. Se activează în primul rând șansele de a câștiga bani proveniți din alte surse decât salariul.

2021 este, cu alte cuvinte, un an în care Racii ar face bine să se apuce de afaceri, fie ca activitate principală, fie în paralel cu munca pe care o desfășurau până acum. O altă posibilitate este să lucreze pe cont propriu, în calitate de free-lanceri, de exemplu.

Primele patru luni și ultimele trei luni ale lui 2021 (deci din ianuarie până în aprilie și apoi din octombrie până în decembrie), cresc șansele de a obține bani prin intermediul altor persoane. De exemplu, unii Raci vor căpăta moșteniri sau cadouri consistente. Alții nu vor avea parte de prosperitate în mod direct, dar cineva apropiat (partenerul de viață sau părinții, de exemplu) vor beneficia de mare noroc pe plan financiar. Iar de acest noroc și de o parte din sumele câștigate vor beneficia și ei.

Horoscop Rac 2021: relații și iubire

În mod normal, multe lucruri ar trebui să fie deja lămurite pentru nativii Rac, încă din anul anterior. 2020 a adus tranzite majore prin casa parteneriatelor și a căsătoriei și este de așteptat ca Racii să simtă deja că au găsit răspunsurile căutate, în ceea ce privește viața de cuplu.

Chiar și pentru nativii Rac care încă sunt singuri, sfatul este să privească mai degrabă în urmă, spre anul trecut. Sunt șanse mari ca atunci să fi apărut în viața lor cineva care le poate deveni partener de durată. Este ideal să încerce, deci, dezvoltarea relațiilor cu oameni pe care îi cunosc deja, cu care au interacționat și față de care s-a manifestat o atracție și în trecut.

Mai ales în luna ianuarie pot să aibă loc astfel de dezvoltări, pot să înceapă o relație cu o persoană cu care se aflau în tatonări încă din noiembrie-decembrie anul anterior.

Apoi, luna noiembrie 2021 se anunță de asemenea una favorabilă pentru nativii Rac, în ceea ce privește iubirea. Îndeosebi cei cărora le plac aventurile pasionale se vor simți în elementul lor, în această lună de toamnă.

Horoscop Rac 2021: alte aspecte relevante

Dacă Racii doresc să facă o călătorie în străinătate pa parcursul acestui an, recomandarea ar fi să o programeze între 13 mai și 20 iunie. Dimpotrivă, este mai degrabă de evitat, din acest punct de vedere, intervalul 20 iunie-28 iulie.