Pentru zodia Taur, 2021 este un an al marilor decizii luate pe plan profesional. Două planete majore tranzitează casa a 10-a și îi îndeamnă pe Tauri să își găsească nu numai calea potrivită în carieră, ci și locul în societate.

Horoscop Taur 2021: bani și profesie

2021 poate să aducă mai schimbări pe plan profesional, pentru cei născuți sub semnul Taurului. Jupiter le tranzitează casa profesiei pentru nouă luni și jumătate, în timp ce Saturn se află acolo pe întreaga durată a anului.

Pe de o parte, Jupiter sprijină tot ceea ce înseamnă dezvoltare, progres, evoluție. În special între 1 ianuarie și 13 mai și apoi între 18 octombrie și 29 decembrie, trebuie profitat de orice șansă de avansare sau de angajare într-un job nou, cu perspective mai bune de avansare. Dacă șansele nu apar de la sine, ele trebuie create: ghidați de Jupiter, Marele Benefic, Taurii vor ști încotro să își îndrepte privirile pentru a găsi serviciul sau poziția profesională dorite. Vor ști cum să se prezinte la orice interviu de angajare, astfel încât să producă cea mai bună impresie. În general, în aceste perioade este bine să apară în public, să se facă remarcați cât mai mult.

Pe de altă parte, Saturn le cere, pe întreaga durată a anului, să se organizeze foarte bine, să fie disciplinați, să respecte angajamentele și termenele pe care și le-au asumat. Acestea sunt condițiile pentru a profita inclusiv de influența benefică a lui Jupiter, amintită mai sus.

Între 23 mai și 11 octombrie, atunci când Saturn retrogradează, își vor putea da seama cu mare claritate ce greșeli fac în legătură cu munca, în relația cu șefii sau patronii, în modul în care își construiesc imaginea publică. Orice problemă apare acum este ca un deget îndreptat de Saturn exact asupra locului în care este nevoie să schimbe ceva.

În ceea ce privește banii, lunile iunie și decembrie se anunță cele mai profitabile, pentru nativii Taur

Horoscop Taur 2021: relații și iubire

Pe plan amoros, anul 2021 e de așteptat să fie destul de liniștit, pentru majoritatea nativilor Taur. Mulți dintre aceștia vor fi preocupați îndeosebi de impresia pe care o lasă în lume, de modul în care viața lor de cuplu este percepută în exterior. Atenție totuși, pentru că e mai important să te simți bine acasă, decât doar să lași această impresie.

În septembrie, prima lună de toamnă, sunt cele mai mari șanse ca Taurii să se îndrăgostească sau să atragă ei iubirea altor persoane. Acum apar inclusiv oportunități pentru aventuri romantice.

Cei care își doresc legături mai serioase trebuie să aștepte luna noiembrie, când pot întâlni pe cineva alături de care au șansa de a dezvolta o relație serioasă, pe termen lung. Aceasta este, de asemenea, o perioadă potrivită pentru cereri în căsătorie sau pentru a se muta împreună cu partenerul sau partenera.

Relațiile cu prietenii sunt puse la încercare între 20 iunie și 28 iulie. Atunci, unii amici pot să dezamăgească. Sfatul este să le dea totuși șansa de a dovedi că a fost o greșeală ce nu se va repeta. Prietenii se pot revanșa la sfârșit de an.

Horoscop Taur 2021: alte aspecte importante

Atrage atenția îndeosebi a doua eclipsă de lună din 2021, ce are loc odată cu Luna plină în Taur, din data de 18-19 noiembrie. Este doar o eclipsă parțială, dar îi poate ajuta pe nativi să își dea seama care sunt parteneriatele și colaborările ce ar fi mai bine să se încheie. Există prin preajma lor oameni care le-au rămas alături doar din inerție, fără să mai aibă vreun rol pozitiv. La mijlocul lui noiembrie, Taurii vor vedea clar acest lucru și vor fi capabili să meargă mai departe, încheind câte un capitol din viața lor.