Pentru nativii Balanță, 2021 este un an care aduce evenimente importante îndeosebi în ceea ce privește iubirea, relațiile amoroase. În prima parte a verii, vor trebuie realizate diferite reglaje și pe plan profesional.

Horoscop Balanță 2021: profesie și bani

Prioritatea acestui an, pentru nativii Balanță, este să dea dovadă de creativitate, de originalitate și de naturalețe, în ceea ce fac la locul de muncă. Bineînțeles, cel mai mult vor beneficia de aceste influențe acei nativi care își desfășoară activitatea în mediul artistic sau în orice alt domeniu este favorizată creativitatea. Însă și ceilalți, cu profesii ceva mai seci, vor descoperi că pot să aibă mult de câștigat dacă fac lucrurile în stilul propriu și nu la fel ca toți ceilalți.

Între 13 mai și 20 iunie, cu Jupiter direct în casa a 6-a, nativii Balanță se simt în formă pentru a face față unor proiecte mai îndrăznețe, la locul de muncă, acum iau cele mai bune decizii în ceea ce privește fixarea priorităților, organizarea programului zilnic și colaborările încheiate pe plan profesional.

Apoi, între 20 iunie și 28 iulie, spiritul critic se află la apogeu, astfel că Balanțele vor fi capabile să descopere punctele slabe ale propriului job, greșelile pe care le fac atât ele însele, cât și diferite alte persoane cu care colaborează. Este important să atragă atenția asupra acestor greșeli folosind diplomația specifică zodiei.

Din punct de vedere financiar, o primă perioadă fastă este reprezentată de luna mai. Apoi, sfârșitul lunii octombrie și cea mai mare parte a lunii noiembrie sunt și ele favorabile pentru buzunarele, portofelele și conturile nativilor Balanță.

Horoscop Balanță 2021: iubire și relații

2021 aduce vești bune pentru Balanță îndeosebi pe plan amoros. Inclusiv nativii care nu au avut deloc noroc în dragoste, de mult timp, vor simți, încă din acest an, că lucrurile se îndreaptă și că șansa începe să le surâdă.

Cel mai important este ca Balanțele să fie deschise, să dea șanse iubirii să apară și să se manifeste în viața lor. Să fie sociabile, să participe la evenimente sau să meargă în locuri în care au șanse de a întâlni pe cineva tocmai pe placul lor.

Îndeosebi în primele cinci luni ale anului, apar mai multe oportunități de a iubi și de a fi iubiți. Atmosfera le este favorabilă îndeosebi celor care caută mai degrabă aventuri, iubiri de o scurtă durată, dar pasionale și care generează trăiri de care își vor aminti cu plăcere pe termen lung.

Pe durata verii, este și mai greu de construit relații serioase, însă șansele de a trăi ceea ce se cheamă chiar.. o iubire de-o vară sunt sporite.

Apoi, la sfârșit de an, în octombrie, noiembrie și decembrie, nativii Balanță se îndrăgostesc și, la rândul lor, au parte de iubirea altor persoane. Din nou, deci, multe oportunități de trăi iubiri frumoase.

Horoscop Balanță 2021: ale aspecte importante

Între 27 septembrie și 18 octombrie, din cauza lui Mercur retrograd chiar în semnul Balanței, este de așteptat ca nativii să aibă unele probleme în a se face înțeleși. Nu e perioada potrivită nici pentru a face declarații de dragoste, nici pentru a-i face vreo mărturisire riscantă persoanei iubite.

În schimb, este o perioadă în care faptele contează. Dacă vrei să îți manifești iubirea, renunță la vorbe și demonstreaz-o făcând un gest important, ceva ce știi cu siguranță că îi place persoanei iubite!