Pentru zodia Capricorn, 2021 este un an extrem de important în primul rând în ceea ce privește munca, banii și proprietățile. Efortul investit va fi, în majoritatea cazurilor, direct proporțional cu câștigurile obținute.

Horoscop Capricorn 2021: bani și carieră

Atât Jupiter, cât și saturn tranzitează casa a 2-a a Capricornilor, în cea mai mare parte a acestui an.

Jupiter în casa a 2-a (între 1 ianuarie și 13 mai, apoi între 28 iulie și 29 decembrie) are un rol extrem de benefic. Totul pornește de la modul în care muncesc nativii Capricorn, iar aici vor apărea serioase îmbunătățiri. E mai multă eficiență, o mai bună direcționare a efortului, o concentrare a energiei exact în direcția potrivită.

Și, datorită acestei îmbunătățiri a stilului de lucru, sporesc și câștigurile financiare. E de așteptat ca, în acest an, Capricornii să câștige sume importante de bani, mai ales între începutul anului și 13 mai, iar apoi între 18 octombrie și 29 decembrie. Acestea sunt intervalele de timp potrivite și pentru a face investiții sau tranzacții majore.

Pe de altă parte, Saturn în Capricorn cere un plus de organizare. E important ca nativii să își respecte angajamentele asumate la muncă, să termine treaba la timp, să dea dovadă de seriozitate. Dacă procedează astfel, vor beneficia din timp de avantajele acestui an. Dacă nu, vor avea parte de tot felul de neplăceri, până când vor învăța această lecție a organizării și a disciplinei.

Horoscop Capricorn 2021: relații și iubire

Pe plan amoros, Capricornii respectă tradiția și rezervă iubirii anotimpul considerat cel mai potrivit pentru manifestarea acestui sentiment. Mai precis, ultimele zece zile din luna aprilie, precum și luna mai aproape în întregime reprezintă perioada în care e cel mai probabil ca nativii ori să se îndrăgostească, ori să adauge mai multă pasiune într-o relație deja existentă.

Apoi, și vara se anunță destul de fierbinte. Luna iulie este una excelentă pentru Capricornii care sunt deja implicați într-o relație în cuplu. acum este perioada potrivită pentru un concediu în doi. Sau pentru orice fel de alte activități, care nu mai fac necesară prezența niciunei alte persoane.

În fine, trebuie amintită și data de 18-19 noiembrie, când, de asemenea, unii Capricorni pot să ia decizii importante pe plan amoros. Sfatul este ca aceste decizii să fie bazate pe evoluții și experiențe de durată, deci să nu aibă la origine o simplă inspirație de moment.

Horoscop Capricorn 2021: alte aspecte astrale

Perioada cuprinsă între 13 mai și 28 iulie, mai ales intervalul dinainte de 20 iunie, se anunță una în care Capricornii socializează intens. De asemenea, și drumurile făcute sunt numeroase, inclusiv în medii pe care nativii nu avuseseră ocazia să le cunoască, anterior.

De remarcat și faptul că ultimele zile ale lui 2021, cele de după 29 decembrie, sunt și ele potrivite pentru o călătorie, nu neapărat la mare distanță.