2021 se anunță, pentru Pești, un an care poate să producă numeroase schimbări. Așa cum e obișnuit acest semn puternic interiorizat, schimbările se petrec mai întâi în interior, pentru ca abia apoi efectul lor să devină vizibil și pentru cei din jur.

Horoscop Pești 2021: bani și profesie

Pentru Pești, pe parcursul lui 2021 este recomandată munca pe cont propriu, fără prea multe parteneriate, colaborări sau tentative de lucru în echipă. Nativii dau cel mai bun randament atunci când se ocupă singuri de un proiect, în ritmul pe care ei îl stabilesc și folosind metodele pe care ei le doresc. Intervențiile din exterior mai degrabă îi încurcă, decât să îi ajute.

Același sfat este valabil și pentru modul în care își folosesc banii. E preferabil să își urmeze intuiția și dorințele proprii, decât să apeleze la cine știe ce sfaturi ale unor așa-ziși specialiști.

Din punct de vedere financiar, sfârșitul lunii martie și primele trei săptămâni din aprilie se anunță faste, pentru nativii Pești. Aceștia își văd munca răsplătită și acum e posibil să își cumpere și unele lucruri valoroase.

Apoi, luna octombrie reprezintă un alt interval fast, din punct de vedere financiar. Atunci, sursele de venit se diversifică, iar la prosperitate contribuie și unele persoane apropiate.

Horoscop Pești 2021: iubire și relații

Nu e de așteptat ca 202 să aducă schimbări importante, pe plan relațional. Nativii se simt foarte bine în propria piele – unii dintre ei atât de bine, încât dau impresia că nu ar mai avea nevoie și de altcineva.

Totuși, cei care nu se consideră auto-suficienți se vor face remarcați cu cea mai mare ușurință în lunile mai și iunie. Atunci au cele mai mari șanse de a atrage iubirea în viața lor.

Apoi, luna septembrie poate fi considerată cel mai bun interval pentru viața de cuplu. începutul de toamnă poate să aducă fie începutul timid al unei noi relații, fie unele confirmă și momente frumoase în relații mai vechi.

Horoscop Pești 2021: alte aspecte importante

Perioada 13 mai-28 iulie, când Jupiter face primii pași, timizi, în zodia Peștilor, pentru a fi apoi întrerupt de o retrogradare, este doar o palidă anticipare a anilor viitori.

În 2022, semnul Peștilor va beneficia de un tranzit de durată mai lungă a beneficului Jupiter, care îi va ajuta să se dezvolte pe toate planurile. Apoi, mai târziu, pe urmele lui Jupiter va călca Saturn, cerând organizare și multă disciplină.