Pentru Săgetători, 2021 se anunță un an cu multe drumuri și deplasări, majoritatea la distanțe scurte, dar multe dintre ele repetitive. De asemenea, chiar la mijlocul anului este posibilă fie o mutare, fie efectuarea unor schimbări pe acasă.

Horoscop Săgetător 2021: bani și profesie

În mod normal, 2020 ar fi trebuit să aducă rezolvarea problemelor de natură financiară, pentru nativii Săgetător. dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja, atunci îmbunătățiri vor avea loc în primele luni ale lui 2021, pornind tot de la unele idei avute în anul anterior sau de la acțiuni și investiții demarate atunci.

Pentru a progresa în carieră, este obligatoriu ca, în acest an, Săgetătorii să își îmbunătățească modul de a comunica. Printre lucrurile pe care trebuie să le învețe se află atât arta de a vorbi în public, atunci când există mai mulți ascultători, cât și deprinderea de a asculta cu răbdare ce au alții de spus.

Pentru mulți Săgetători, e de așteptat ca activitatea de la serviciu să presupună mai multe drumuri de cât în trecut, să îi oblige să se afle constant în mișcare. Poate că au jobul mai departe de casă și trebuie să facă navetă. Sau poate că primesc sarcini care tocmai asta presupun: călătorii frecvente.

În plus, trebuie ținut cont și de faptul că 2020 este un an excelent pentru a învăța lucruri noi, pentru a-și perfecționa cunoștințele și deprinderile.

Din punct de vedere financiar, cele mai faste luni sunt ianuarie și iulie.

Horoscop Săgetător 2021: iubire și relații

Data de 10 iunie este una importantă pentru Săgetători, pe plan relațional. în preajma acestei zile, nativii pot să cunoască un viitor partener, o persoană alături de care vor trăi o iubire care îi va marca.

Pentru cei deja cuplați, această dată implică o schimbare importantă în relație. Fiți deschiși către noutăți, căci doar astfel veți avea de câștigat!

De altfel, ultima parte a lui mai și luna iunie aproape în întregime reprezintă o perioadă mai tumultuoasă, din punct de vedere relațional, pentru reprezentanții acestei zodii. Vor fi suișuri și coborâși în relația de cuplu, neînțelegeri și împăcări spectaculoase, dar cert este că nu se vor plictisi. Și că tot ceea ce se întâmplă poate fi folosit spre bine, constructiv.

 Horoscop Săgetător 2021: alte aspecte importante

A doua eclipsă de soare din 2021 – una totală – are loc pe 4 decembrie, fiind vizibilă în emisfera sudică. Are loc în paralel cu Luna nouă din Săgetător, astfel încât îi invită pe nativi să își asume scopuri îndrăznețe.

Vizați direct de acest aspect astral, Săgetătorii pot să inițieze proiecte extrem de importante, în această zi sau imediat după aceea.