În 2021, mulți Scorpioni se vor ocupa preponderent de casă și de familie. Unii dintre ei vor dori să muncească de acasă cât de mult posibil. În iubire, cea mai interesantă perioadă este cea de la sfârșitul primăverii și începutul verii.

Horoscop Scorpion 2021: bani și profesie

Nativii Scorpion se numără, foarte probabil, printre cei care au înțeles, cel mai probabil pe durata pandemiei, toate avantajele pe care le presupune munca de acasă. Așa că e foarte probabil ca mulți dintre si să vrea să continue în același stil, și în noul an.

Evident, nu în toate profesiile este posibil acest lucru. cei care vor trebui să se deplaseze la serviciu vor adopta o lată tactică – vor face să modifice biroul, cabinetul, spațiul de lucru astfel încât să se simtă cât mai confortabil acolo. Vor personaliza locul respectiv și chiar obiectele pe care le folosesc la lucru.

În intervalul mai-iulie, principala calitate de care trebuie să dea dovadă Scorpionul, la locul de muncă, este creativitatea. E important să își asculte intuiția și, de asemenea, să țină cont de ideile care îi von spontan, când se gândește la o sarcină. Acestea se vor dovedi, de cele mai multe ori, excelente.

Din punct de vedere al câștigurilor financiare, e de așteptat ca lunile iunie și decembrie să fie cele mai faste, pentru nativii Scorpion. În luna iunie sunt obținute venituri din surse diverse sau se poate întâmpla ca persoane apropiate să obțină câștiguri însemnate. În decembrie, Scorpionii înșiși obțin câștiguri substanțiale.

Horoscop Scorpion 2021: relații și dragoste

În primul rând, se remarcă faptul că, treptat- treptat, Scorpionii construiesc relații mai bune în familie, pe parcursul anului 2021. Încep cu părinții și continuă cu alte rude de gradul 1, pentru ca, treptat, să înceapă să descopere diferite calități și puncte comune chiar și la alte rude, nu neapărat foarte apropiate.

În intervalul martie-iunie, mulți Scorpion vor trăi povești de iubire de intensitate maximă și de durată nu neapărat prea mare. Mai degrabă decât relațiile serioase, cu angajamente asumate de ambele părți, acum sunt favorizate aventurile de o noapte, de o săptămână sau de o vară, cele în care pasiunea e atât de puternică încât greu poate fi controlată. Și, de altfel, cine vrea să o controleze?

Apoi, data de 18-19 noiembrie se poate, de asemenea, dovedi importantă pe plan relațional, în special pentru Scorpionii deja cuplați. În relațiile mai vechi acum pot să fie luate decizii importante, ce reprezintă încununarea unor evoluții anterioare.

Horoscop Scorpion 2021: alte aspecte importante

Între 27 septembrie și 18 octombrie, e o idee bună pentru Scorpioni să fie mai liniștiți, să se retragă periodic din lume și să cultive singurătatea. Cu siguranță nu se vor plictisi petrecând timp în compania propriei persoane, deoarece au o multitudine de trăiri interioare intense cu care puține zodii se mai pot lăuda.