Cu Jupiter și Saturn în tranzite de durată chiar prin zodia lor, 2021 îi transformă pe nativii Vărsător în vedetele zodiacului. Valorile scumpe acestora – libertatea, independența, originalitatea – sunt apreciate de tot mai multă lume.

Horoscop Vărsător 2021: bani și profesie

În 2021, Vărsătorii trebuie să investească în propria dezvoltare. Este important să cheltuiască banii în primul rând pe lucruri care le dezvoltă abilitățile, cunoștințele, capacitatea de a lucru bine și eficient. Dacă se dezvoltă pe sine, câștigurile financiare și progresul profesional vor veni apoi ca o consecință firească.

Singura greșeală ar consta în faptul de a încerca să obțină funcții la care nu se pricep și pentru care nu sunt pregătiți. E lumea plină de oameni aterizați pe undeva doar pentru că au avut o pilă sau printr-un concurs de împrejurări. Nu fiți asemenea lor, deoarece, pe termen lung, decizia se va dovedi una catastrofală!

Cea mai bună perioadă pe plan financiar va debuta pe 13 mai și se va încheia pe 20 iunie. Atunci vor fi câștigați și cei mai mulți bani. Un sfat suplimentar: încercați să nu cheltuiți acești bani în perioada imediat următoare, ci abia după 28 iulie!

Apoi, luna septembrie poate, de asemenea, să aducă surprize frumoase, pe plan financiar, pentru nativii Vărsător. Banii vor sosi din direcții la care nici măcar nu s-ar fi gândit.

Horoscop Vărsător 2021: relații și iubire

Și în iubire trebuie urmat același principiu pe care l-am amintit cu referire la profesie și finanțe: accentul trebuie pus pe propria persoană, pe dorințele și necesitățile proprii. Vărsătorul trebuie să devină conștient de cine și cum este în realitate, de ceea ce poate să ofere într-o relație, dar și de ceea ce dorește să primească. Nu are rost să se implice într-o relație doar de dragul de a fi împreună cu cineva. De asemenea, în nici un caz nu vor rezista relațiile cu parteneri care încearcă să îi subordoneze ori să îi controleze pe Vărsători.

Data de 10 iunie se poate dovedi importantă pentru Vărsători, pe plan amoros. Acum sau imediat după, nativii pot să cunoască pe cineva, care le cade cu tronc. Unii dintre ei se vor îndrăgosti de cunoștințe mai vechi, pe care nu le priviseră însă în acest fel, până atunci,

Apoi, în principal luna august este potrivită pentru dezvoltarea vieții de cuplu și pentru orice fel de activități în doi.

Horoscop Vărsător 2021: alte aspecte importante

În jurul datei de 4 decembrie, e recomandat ca vărsătorul să iasă în lume, să socializeze, să își ofere ocazia de a cunoaște oameni noi. Acum, în viața sa pot să apară prieteni ce apoi îi vor fi alături pe termen lung.

De asemenea, în jurul acestei date cresc șansele de a deveni membri ai unor organizații sau asociații și de a se integra în diferite grupuri.