Principala schimbare astrologică are loc în a doua zi a acestei săptămâni. Marți, 19 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, sporind nevoia de independență și libertate. Se remarcă, de asemenea, conjuncția Soare-Saturn de la sfârșitul săptămânii, care aduce un plus de calm, răbdare și o viziune de ansamblu asupra realității.

Berbec

Prietenii încep să joace un rol tot mai important în viaţa dumneavoastră. Dacă aţi avut la acest început de an şi momente în care aţi preferat izolarea, acum ieşiţi din nou în lume şi aveţi în permanenţă pe cineva alături.

Spre sfârșitul săptămânii, se îmbunătățesc relațiile cu o persoană care vă poate ajuta în multe feluri.

Taur

În următoarele aproximativ patru săptămâni, vă bucurați de mai multă libertate la locul de muncă. Posibil ca şefii ori să lipsească, ori să aibă diferite probleme care îi țin ocupați, astfel că puteţi să vă faceți treaba așa cum considerați dumneavoastră că e mai bine.

La final de săptămână, se anunță o vizită la niște prieteni apropiați.

Gemeni

În această săptămână, ar fi binevenită o scurtă călătorie, deoarece simţiţi nevoia să faceţi mişcare, dar şi să vă puneţi ordine în gânduri. Și, în acest fel, chiar reușiți.

În week-end, e foarte probabil ca situația financiară să cunoască o îmbunătățire destul de consistentă.

Rac

Interacțiunile cu prietenii sunt binevenite, pe parcursul acestei săptămâni. Puteți programa întâlniri îndeosebi cu cei pe care nu ați apucat să îi vedeți cu ocazia sărbătorilor.

În week-end, e indicată o discuție serioasă cu partenerul de viață, despre ceea ce doriți să realizați împreună pe termen mediu și lung.

Leu

Vă luați prin surprindere apropiații cu unele idei mult mai originale decât le este dat să audă de obicei. Totuşi, după ce stau să se gândească puţin, îşi dau seama că, puse în practică, rezultatele ar putea fi excelente.

În a doua parte a săptămânii, va trebui să îndepliniți o serie de sarcini mărunte, care consumă mult timp. Din fericire, sunt și bine plătite.

Fecioara

Scăpați de unele sarcini care nu v-au fost niciodată pe plac. Ori lucrurile se rezolvă cumva de la sine, ori altcineva se oferă să se ocupe de tot. Cert este că vă simțiți eliberat.

Finalul de săptămână este favorabil îndeosebi pentru trăirea unor povești de iubire.

Balanta

Acasă vă simţiţi excelent, în zilele următoare. Asta se datorează faptului că puteţi să faceţi absolut orice vă trece prin cap. Nu există nimeni care să vă explice ce se cade şi ce nu se cade să faceţi într-un moment sau în altul.

E important să aveți grijă de propria sănătate, în această săptămână. Îndeosebi acordând atenția cuvenită odihnei.

Scorpion

Sunteţi inspirat într-o tranzacţie financiară şi reuşiţi să câştigaţi o sumă de bani pur şi simplu pentru că v-aţi urmat un impuls lăuntric. Asta înseamnă să vă folosiți intuiția de Scorpion.

Sfârșitul de săptămână aduce, pentru cei doritori de așa ceva, ocazia unei aventuri, pe plan amoros.

Sagetator

Vă faceţi prieteni noi, cu care împărtăşiţi preocupări comune. Însă, ca de obicei în cazul dumneavoastră, nu se ştie cât va dura până când şi aceste persoane vă vor plictisi prin lipsa lor de originalitate.

În a doua parte a săptămânii, va trebui să lămuriți unele probleme financiare cu ceva persoane din familie.

Capricorn

Sunteţi în permanenţă cu gândul la ce noi modalităţi de a face bani aţi putea să găsiţi. Idei vă trec multe prin cap, dar destul de puţine dintre ele par cu adevărat aplicabile în condiţiile actuale. Verificați-le, totuși!

Exercitați o mare influență asupra câtorva prieteni, în această perioadă. Sunt foarte atenți la ceea ce spuneți și urmează sfaturile pe care le oferiți.

Varsator

Se anunţă vremuri bune pentru dumneavoastră, odată cu intrarea Soarelui în Vărsător.  Mai ales ținând cont de faptul că acolo se află deja și Jupiter, și Saturn. Veţi putea să vă faceţi de cap, să oferiți dovezi ale succesului pe care îl poate aduce originalitatea specifică acestei zodii.

La sfârșit de săptămână, apare posibilitatea de a obține câștiguri bănești importante, cu condiția să acceptați o sarcină care presupune muncă serioasă.

Pesti

Pe parcursul săptămânii, de multe ori lăsaţi lucrurile în voia lor, deoarece nu aveţi nici cheful şi nici energia necesare pentru a interveni să schimbaţi ceva. Și parcă lucrurile se organizează cumva de la sine. Totuși, nu vă sfătuim să rămâneți pe termen lung la fel de inactiv.

În week-end, veți petrece câteva ore plăcute în compania unor prieteni. Cel mai probabil, sâmbătă.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Cele mai importante tranzite și aspecte astrale din fiecare zi

Luni, 18 ianuarie: Luna în Berbec face un sextil cu Saturn din Capricorn – suntem puși pe treabă la început de săptămână și dăm dovadă de multă seriozitate. Acționăm, dar cu prudență, pas cu pas, ca să cităm un cunoscut politician, care și-a arătat mușchii recent.

Marți, 19 ianuarie: Soarele intră în Vărsător – aceasta este o zodie a libertății, astfel că în perioada următoare vom putea să înțelegem importanța faptului de a fi independent și de a putea lua decizii pentru sine. aviz tuturor celor care depind de alții, într-un fel sau altul! „Nu sunt pasăre și nu pot fi prinsă în laț. Sunt o ființă umană liberă cu o voință independentă“ (Charlotte Bronte)

Miercuri, 20 ianuarie: conjuncție Marte-Uranus în Taur – ne schimbăm modul de acțiune, devenind mult mai neconvenționali față de zilele anterioare. Luăm și unele decizii bruște, neanticipate de nimic.  

Joi, 21 ianuarie: conjuncție Lună-Uranus în Taur – e și mai multă efervescentă și există un climat favorabil surprizelor și schimbărilor neașteptate.

Vineri, 22 ianuarie: Luna în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – dorim să facem unele schimbări, la sfârșitul săptămânii de lucru. Avem idei bune, care însă nu vor putea fi aplicate acum, ci mai târziu.

Sâmbătă, 23 ianuarie: sextil între Venus din Capricorn și Neptun din Pești – este ziua în care ne relaxăm cu adevărat, în acest week-end. Ziua potrivită pentru a evada din realitate, pentru a uita de orice probleme ne-au frământat pe durata săptămânii de lucru.

Duminică, 24 ianuarie: conjuncție Soare-Saturn în Vărsător – revenim cu picioarele pe pământ, într-o zi calmă și cuminte.

Analize astrologice Club Mistic – oferta completă

Tarot și astrologie prin SMS

Horoscop anual 2021 pentru fiecare zodie