În prima zi a săptămânii – care coincide cu prima zi a lunii – Venus părăsește Capricornul și intră în semnul Vărsătorului. Va fi pentru prima dată, după mai bine de un an, când în Capricorn se va afla o singură planetă, și anume Pluton. E de așteptat ca fiecare dintre noi să simtă mai liber și să se elibereze de restricțiile trecute. În paralel, continuă retrogradarea lui Mercur. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Berbecul socializează intens, pe durata acestei săptămâni. Se înțelege foarte bine cu vechii prieteni, dar sunt mari șanse să reușească să își facă și ceva cunoștințe noi, de care va fi plăcut impresionat.

La sfârșit de săptămână, Berbecii vor trebui să studieze ceva, să se pună la punct cu informațiile dintr-un domeniu de care au nevoie, pentru a-și îndeplini planurile.

Taur

Taurul are tendința de a ține tot mai puțin cont de părerile superiorilor, pe parcursul acestei săptămâni. Este un risc asumat, pe care e bine să îl calculeze cu grijă. Dacă își face bine treaba, nimeni nu va putea să îl critice. Însă, la cea mai mică greșeală, va fi taxat.

În week-end, sunt de așteptat ceva vești bune pe plan financiar, pentru nativii Taur.

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de o recompensă mult așteptată. Este dovada faptului că, dacă îți face treaba bine în mod constant, până la urmă vei fi răsplătit așa cu se cuvine.

Persoana iubită le este alături în week-end și le demonstrează că merită întreaga lor încredere.

Rac

Racul muncește mai mult decât majoritatea colegilor de serviciu, deoarece pune suflet în ceea ce face și vrea ca lucrurile să meargă într-adevăr bine. Și reușește să facă o treabă de cea mai bună calitate.

Sfârșitul de săptămână se anunță unul de răsfăț pentru propriul trup. Plăcerile simple ale vieții, precum o masă bună completată cu un vin la fel de bun, vor fi apreciate.

Leu

Relația de cuplu este domeniul care îi preocupă în cea mai măsură pe nativii Leu, pe parcursul acestei săptămâni. Sunt indicate discuții sincere cu partenerul de viață, dar și măcar o zi petrecută împreună, departe de orice probleme și fără vreun alt invitat.

La sfârșit de săptămână, e vremea pentru distracție. Cu cât mai infantilă și mai neserioasă, cu atât mai bine!

Fecioară

Nativi Fecioară se motivează foarte bine, astfel că reușesc să dea cel mai bun randament la locul de muncă. Găsesc chiar aspecte plăcute în ceea ce fac, inclusiv în activități pe care alții le consideră banale ori de-a dreptul plictisitoare.

În week-end, nativii se vor reface alături de cei dragi. diferite activități plăcute, desfășurate acasă, îi ajută să își reîncarce bateriile.

Balanţă

Modul entuziast de a comunica face ca ideile pe care le susţine Balanța să fie preluate și de alte persoane. Este un adevărat lider de opinie, pe parcursul acestei săptămâni.

Sfârșitul de săptămână este potrivit pentru o ieșire, cât de mică. E nevoie de impresie noi, de o schimbare de peisaj, măcar pentru câteva ore.

Scorpion

Scorpionul găsește tot mai mult confort și se simte bine când se implică în activități casnice. Cum nici vremea de afară nu e tocmai îmbietoare, chiar va reduce la minim numărul ieșirilor care nu sunt neapărat necesare.

La sfârșit de săptămână, Scorpionii se gândesc la o posibilă investiție. Nu o vor face acum, dar adună informații și pregătesc un pas important.

Săgetător

Săgetătorul reușește să își îmbunătățească relațiile cu colegii de serviciu. De fiecare dată când vine vorba de proiecte concrete, se ajunge la o colaborare şi o împărţire a sarcinilor care dau cele mai bune rezultate.

În week-end, Săgetătorul poate să aibă parte de vizita unor rude. Sau cel puțin de telefoane din partea acestora, care se lasă cu convorbiri de durată.

Capricorn

Capricornul se află într-o formă fizică bună, care impulsionează şi activitatea psihică. Motiv pentru a reaminti proverbul latin bie-cunoscut: mens sana in corpore sano – minte sănătoasă în corp sănătos.

În week-end, Capricornul preferă mai degrabă să fie singur, decât să meargă într-un loc aglomerat. Și nu doar pentru a respecta măsurile de restricție – ar proceda la fel, indiferent de context.

Vărsător

Sunt mari șanse ca Vărsătorul să se îndrăgostească,  pe parcursul acestei săptămâni. Sau, dacă iubește deja pe cineva, să simtă cum pasiunea devine tot mai puternică.

În ultimele zile ale săptămânii, e de așteptat ca Vărsătorii să facă una din trăznăile care îi caracterizează, dintre cele care iau prin surprindere toți cunoscuții.

Peşti

Peștii țin la propriile tabieturi, la obiceiuri zilnice pe care nu permit să le tulbure nimeni. Iar dacă încearcă cineva, se ajunge la discuții în contradictoriu și, în final, nu se schimbă nimic.

La sfârșitul săptămânii, Peștii vor avea parte de ceva mai multă atenție și expunere decât și-ar dori.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 1-7 februarie: cele mai importante tranzite și aspecte astrale din fiecare zi

Luni, 1 februarie: Venus intră în Vărsător – tot mai multe persoane sunt atrase de diferite aventuri și relații neconvenționale. Și gusturile ni se schimbă, fiind atrași îndeosebi de originalitate. Ne reamintim că fiecare geniu are și un strop de nebunie, iar acesta este vizibil și în produsele artei sale.

Venus în astrologie, astronomie și mitologie

Marți, 2 februarie: Luna în Balanță face un trigon cu Jupiter din Vărsător – vedem lucrurile cu claritate și cu o infuzie de optimism. Ne simțim capabili să găsim rezolvarea fiecărei probleme, indiferent cât de dificilă ar părea la un moment dat.

Miercuri, 3 februarie: Luna în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – emoții negative pot să iasă astăzi la suprafață, provocând unele daune. Vor avea de câștigat cei capabili să își recunoască, dar și să își controleze teama sau antipatia față de cineva.

Joi, 4 februarie: Luna în Scorpion face o cuadratură cu Jupiter din Vărsător – această zi e favorabilă mai degrabă menținerii situației deja existente. În schimb, încercările de evoluție și dezvoltare fie se lovesc de obstacole, fie sunt deturnate de la direcția inițială și dau alte roade decât cele așteptate.

Vineri, 5 februarie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – după două zile complicate, astăzi reușim să facem unele schimbări în bine. Fixăm niște reguli noi, care vor da rezultate bune nu numai în această zi, ci și săptămâna următoare.

Sâmbătă, 6 februarie: conjuncție Venus-Saturn în Vărsător – avem gusturi mai pretențioase și rafinate. Dorim să ne simțim bine, însă într-un mod ceva mai aristocratic decât o făceam până acum.

Duminică, 7 februarie: Venus în Vărsător face o cuadratură cu Uranus din Taur – astăzi, există un risc de a face diferite excese sau de a lua decizii negândite, care pot să creeze probleme. E nevoie de calm și răbdare, în aceste circumstanțe.

Analize astrologice – oferta completă