Zodia influenţează decisiv preferinţele persoanei iubite, inclusiv în ceea ce priveşte cadourile de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. Dacă o rochie roşie va fi bine primită de Berbec, s-ar putea ca un Capricorn să nu fie la fel de încântat. Săgetătorul va rămâne recunoscător pentru o ieşire în public, dar poate că Peştele va fi mai degrabă deranjat de ideea de a merge în club.

Iată, mai jos, cadourile potrivite, de Valentines Day, pentru fiecare zodie:

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Berbec: haine scumpe (o rochie de culoare roşie pentru femei, pantofi sport de firmă, pentru bărbaţi); sunt bine primite și cadourile care invită la sport și activitate fizică.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Taur: o masă copioasă la un restaurant de lux, bine udată cu vin roş şi garnisită cu… declaraţii de dragoste. Totul, pe post de preludiu pentru o seară fierbinte. Mici obiecte scumpe, de cea mai bună calitate.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Gemeni: o excursie în doi va fi mereu apreciată; ţinând cont de vreme, e musai să fie la munte şi să includă program de schi! S-ar putea ca şi cărţile să fie bine primite de această zodie curioasă, însetată de cunoaştere. Cu o singură condiţie: să fie cu final fericit!

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Rac: obiecte vechi, dar valoroase; o invitație la cinematograf sau pregătirea cadrului pentru un film ori un serial romantic privit acasă, îmbrățișați; muzica romantică nu va da nici ea greș.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Leu: dacă vreţi să investiţi serios, veţi avea succes garantat cu bijuteriile; dacă nu, vă puteţi încerca norocul cu un ursuleţ de pluş, un joc (eventual pe computer) sau altceva semănător, care să îi amintească de copilărie;

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Fecioara: un masaj; dacă va fi unul erotic şi i-l veţi face personal, cu atât mai bine! Nici obiectele de scris nu ar trebui să îl dezamăgească. Hainele sunt și ele potrivite, cu condiția să îi cunoașteți bine gusturile și măsurile.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Balanta: obiecte de artă, precum picturi sau sculpturi; dacă nu vă pricepeţi, cereţi sfatul unui cunoscător, decât să cumpăraţi vreun kitsch! Biletele la un spectacol vă vor pune şi ele într-o lumină favorabilă; Balanța se numără printre zodiile care știu să aprecieze așa cum se cuvine și un aranjament floral.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Scorpion: un talisman, un obiect feng-shui sau alte obiecte care să îi permită manifestarea gustului pentru ocultism; mai presus de orice, va aprecia o întâlnire romantică mai fierbinte, în timpul căreia îi veţi permite să îşi pună în aplicare fanteziile,

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Sagetator: orice ieșire din cotidian, într-un spațiu cât mai diferit de cel în care își petrece zilele obișnuite. Sunt potrivite și obiecte care îi amintesc de vacanțe și de locuri îndepărtate. Sau cadoul însuși poate să fie reprezentat de o astfel de excursie.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Capricorn: genţi pentru femei, pantofi pentru bărbaţi, însă mai degrabă cu un design clasic, decât îndrăzneţe; parfumurile vor fi şi ele apreciate; e important ca, prin cadoul făcut, să simtă că este în același timp iubit și respectat.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Varsator: o petrecere surpriză, gadgeturi avangardiste, produse ale tehnologiei de ultimă oră; orice cumpăraţi, trebuie să fie cât mai fistichiu şi neobişnuit;

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru Pesti: un căţeluş sau o pisicuţă ori, dacă nu petrece prea mult timp acasă, o ţestoasă sau un acvariu cu peşti; sărurile de baie sau uleiurile volatile vor fi şi ele bine primite, mai ales dacă le veţi inaugura împreună.