Joi, 25 februarie, Venus intră în semnul Peștilor. Iertăm mai ușor greșelile celor dragi. În același timp însă, crește apetitul pentru relații secrete și parteneri misterioși. Sâmbătă, 27 februarie, Luna plină din Fecioară ne invită să fim foarte atenție la amănunte și să analizăm cu grijă tot ceea ce se petrece în jurul nostru. Putem descoperi lucruri foarte interesante!

Berbec

În ciuda faptului că uneori reacţionaţi prea impulsiv, aveţi un suflet bun, iar acest lucru va ieşi în mod clar la iveală în zilele următoare.

În a doua parte a săptămânii, vă simțiți în formă din punct de vedere fizic. În consecință, arătaţi bine şi primiţi multe complimente. Iar cuvintele frumoase pe care le auziţi nu sunt spuse doar din complezenţă, cum se mai întâmplă uneori, ci sunt sincere.

Taur

Aveţi nevoie în permanenţă să fie cineva alături de dumneavoastră. Deveniţi practic dependent de prieteni şi sunt rare momentele pe care le petreceţi în singurătate.

În week-end, lăsaţi grijile şi problemele serioase deoparte şi, pur şi simplu, jucaţi-vă! Veţi vedea ce moral bun o să aveţi după o zi mai liniştită petrecută la sfârșitul săptămânii de lucru.

Gemeni

Vă bucuraţi de tot mai mult succes când apăreți în public. Sunteţi acceptat şi chiar apreciat inclusiv în grupuri şi în contexte în care până acum eraţi privit cu circumspecţie.

În week-end, un prieten care v-a făcut mai multe promisiuni nu se ridică la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. Nu are rost să vă supăraţi pe el, pentru că nu este vorba de rea-voinţă, ci mai degrabă de neputinţă.

Rac

Sunteţi atras de persoane cu calităţi intelectuale remarcabile. Practic, argumentele care ţin de cultură şi de inteligenţă devin mai importante decât cele fizice, atunci când vine vorba de construirea unei relaţii.

De asemenea, o relaţie de prietenie e pe cale să devină mai mult decât atât. Situaţia este destul de ciudată inițial, dar poate că tocmai asta o face mai frumoasă.

Leu

Apare posibilitatea de a obţine câştiguri financiare de pe urma unor colaborări, îndeosebi cu femei. Există cu siguranţă cineva în preajma dumneavoastră care vă poate ajuta, mai ales pe acest plan.

Pe de altă parte, nu vă place să combinaţi afacerile sau serviciul cu viaţa sentimentală. Din această cauză, nu răspundeţi în niciun fel la avansurile pe care vi le face un coleg de la locul de muncă.

Fecioară

Deveniţi afectuos în relaţia cu partenerul de viaţă. Încercaţi să îi îndepliniţi fiecare dorinţă şi chiar îl luaţi prin surprindere făcându-i câteva cadouri, fără o ocazie deosebită.

Îi permiteţi partenerului de viaţă să intervină în programul de week-end, acceptând orice propunere a sa. În final, veţi vedea că ideea de a-i da mână liberă se va dovedi una inspirată.

Balanţă

Vă faceţi plăcut prin modul în care vă îndepliniţi datoria nu numai la serviciu, dar şi acasă. Practic, în multe zile munciţi mai mult decât toţi cei din jur şi nu staţi să vă odihniţi nici măcar seara.

Aveţi o dorință la care ţineţi mult şi, tocmai de aceea, nu vreţi să îl mărturisiţi nimănui înainte de a avea indicii clare că o puteți împlini.

Scorpion

Creativitatea dumneavoastră se află la cote înalte. Indiferent de domeniul asupra căruia vă îndreptaţi atenţia, veţi crea lucruri originale, care vor atrage atenția și multe aprecieri.

În week-end, simţiţi nevoia să ieşiţi din casă, să schimbaţi mediul, să cunoaşteţi lume nouă. Nu există niciun motiv pentru care să vă refuzaţi acest lucru, mai ales că după aceea vă veţi simţi mult mai bine.

Săgetător

Relaţiile cu părinţii și cu rudele în general vor traversa o perioadă mai bună. Deveniţi afectuos şi le sunteţi recunoscător pentru tot ceea ce au făcut pentru dumneavoastră.

LA sfârșit de săptămână, vă comportaţi ciudat special ca să enervaţi o persoană, care obişnuieşte să comenteze la mai toate acţiunile dumneavoastră. Doriți ca acest lucru să îi servească drept lecție.

Capricorn

Ieşiţi din izolarea şi atitudinea rezervată pe care le aveţi uneori şi deveniţi mai prietenos. Le faceţi amicilor o serie de servicii şi le sunteţi de real folos în diferite împrejurări.

În a doua parte a săptămânii, se ivește ceva de rezolvat sau de reparat pe acasă. Veți rezolva problema, dar o să vă consume ceva timp.

Vărsător

E nevoie să acordați mai multă atenție colaborărilor existente pe plan profesional. Cu cât veți investi mai mult timp și energie în această direcție, cu atât veți avea parte de o reacție mai bună de la parteneri.

La sfârșit de săptămână, încercați să oferiți despre propria persoană o altă imagine decât cea reală.

Peşti

Sensibilitatea dumneavoastră, oricum mare, este accentuată de tranzitul lui Venus prin Pești. Sunteţi foarte atent la nevoile celor din jur şi încercaţi să îi ajutaţi aşa cum puteţi.

Nu e ușor să îi rămâneţi fidel partenerului de viaţă, atâta timp cât în jurul dumneavoastră există atâtea tentaţii. Totuşi, tocmai în astfel de împrejurări se poate observa adevăratul caracter al unei persoane.

Cele mai importante tranzite și aspecte astrologice din fiecare zi

Luni, 22 februarie: Luna în Rac face un trigon cu Uranus din Taur

Marți, 23 februarie: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești

Miercuri, 24 februarie: Luna în Rac face un sextil cu Marte din Taur

Joi, 25 februarie: Venus părăsește semnul Vărsătorului și intră în zodia Peștilor

Vineri, 26 februarie: Luna în Leu face o opoziție cu Jupiter din Vărsător

Sâmbătă, 27 februarie: Lună plină în Fecioară (opoziție între Soarele din Pești și Luna din Fecioară)

Duminică, 28 februarie: Luna în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn