Chiar în prima zi din această săptămână, Mercur intră în Pești, astfel încât deciziile ne sunt influențate în tot mai mare măsură de sentimente și de intuiție. Sâmbătă, odată cu echinocțiul de primăvară și intrarea Soarelui în Berbec, e vremea pentru proiecte noi și pentru renaștere. Duminică, Venus i se alătură Soarelui în Berbec. Dragostea la prima vedere devine mai posibilă decât oricând altcândva. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Cu Mercur tranzitând casa a 12-a, Berbecii devin mai secretoși. Nu se mai grăbesc să le spună tuturor ce au pe suflet sau să vorbească despre un proiect încă dinainte de a se apuca de el.

Odată cu intrarea Soarelui în semnul său astral, Berbecul simte nevoia să se ocupe mai mult de propria persoană, să își stabilească prioritățile și să se ocupe de ele în mod intens. Va lua câteva decizii importante, spre finalul acestei săptămâni.

Taur

Începând de luni, Taurului îi place să aibă oameni în jurul său. Devine prietenos și își dezvoltă abilitățile de lucru în echipă. Cu cele referitoare la distracția în echipă deja stă destul de bine.

Oricât de deschis și de sincer ar părea, are însă și o viață personală, precum și unele secrete. Și tocmai aceste aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale sunt cele cărora le dedică cel mai mult timp, în week-end.

Gemeni

Încă de luni, Gemenii sunt preocupați de construirea unor bune relații la locul de muncă. Talentul de a comunica îl au din naștere, tot ce fac acum este să îl orienteze în direcția potrivită.

De altfel, chiar e nevoie de mai multă implicare, atât în relațiile cu prietenii cât și în general, în orice formă de colaborare. Pe parcursul acestei săptămâni, forța grupului este cea care le poate aduce succesul. 

Rac

Racul poate interacționa mai ușor cu persoane necunoscute și chiar care provin din culturi și zone geografice diferite de a se. Este, de asemenea, o perioadă în care se poate perfecționa în cunoașterea unei limbi străine.

Nativilor li se oferă mai multe șanse de a se face remarcați, pe plan profesional. Pentru asta, trebuie să își asume unele riscuri, să îndrăznească să își prezinte ideile și să se implice în proiecte cu adevărat importante.

Leu

Leul e foarte încrezător în propriile idei și concepții despre viață. De asemenea, există și împrejurări în care se bazează mult pe intuiție, luând decizii așa cum simte, nu în funcție de sfaturile primite de la alții.

Acum este momentul potrivit să se gândească, cu multă seriozitate, la ceea ce își dorește, pe viitor. E foarte important să știe în ce direcție merge și să aibă obiective clare. Altfel, mersul bezmetic, când într-o direcție, când într-alta, nu va aduce vreun progres real.

Fecioară

Fecioara îi acordă mai multă atenție partenerului de viață. Oricare ar fi fost problemele cu care s-a confruntat cuplul pe care îl formează, acum vor fi capabili să le rezolve, împreună.

Spre sfârșitul săptămânii, nativii renunță parțial la celebrul lor spirit critic și devin mai toleranți, în special cu persoanele apropiate, cărora le iartă orice greșeală. E drept că, în schimbul acestui comportament, speră să obțină unele avantaje.

Balanță

În prima parte a săptămânii, Balanța e concentrată pe activitatea de la locul de muncă. Își îndeplinesc sarcinile cu maximă responsabilitate, reușind să se concentreze strict pe ceea ce au de făcut, fără să se lase distrași.

Spre finalul săptămânii, fiecare nativ Balanță are ocazia să cunoască mai bine persoanele mai importante din viața sa, începând cu partenerul de viață și continuând cu diferiți colaboratori sau prieteni.

Scorpion

Scorpionii care au copii vor petrece mai mult timp de calitate cu aceștia în săptămâna următoare. Toți nativii acestei zodii își redescoperă copilul interior, astfel că petrece ceva timp jucându-se, bucurându-se de plăcere simple. În același timp, devin tot mai creativi.

Mai ales în a doua parte a săptămânii, Scorpionul muncește cu tot mai multă râvnă, ceea ce se vede imediat, în rezultatele pe care le obține. Acestea sunt mult superioare celor obținute atunci când lucra strict cât era necesar.

Săgetător

Săgetătorul are emoții tot mai puternice și ține cont de ele în mai mare măsură decât o făcea în săptămânile anterioare. De asemenea, se remarcă faptul că e tentat să viziteze locuri în care a mai fost în trecut și unde s-a simțit bine.

Spre sfârșitul săptămânii, e de așteptat să aibă loc evenimente noi, pe plan amoros. Săgetătorii singuri își pot găsi partenerul potrivit. Cei deja cuplați pot avea parte de o surpriză plăcută de la partener. 

Capricorn

În următoarea perioadă, chiar și conservatorul Capricorn este dispus să învețe lucruri noi. Mai ales că prin preajma sa se vor găsi exact persoanele capabile să i le explice exact așa cum îi place.

Treptat, nativii încep să le acorde mai multă atenție celor dragi. Se implică în problemele acestora, îi ajută, renunță inclusiv la unele proiecte personale pentru a le fi aproape.

Vărsător

Vărsătorii au multe idei bune, care îi ajută să își îmbunătățească situația financiară. Activitățile de natură intelectuală și cele care presupun comunicare se dovedesc cele mai profitabile.

A doua parte a săptămânii se anunță aglomerată, cu multe drumuri și multe întâlniri. Vărsătorul cunoaște tot felul de oameni, iar în general reușește să comunice bine, să rezolve problemele cu care se confruntă și, pe deasupra, să și lege noi prietenii.

Pești

Nativii Pești, de obicei mai secretoși, încetează să se mai ascundă. Își exprimă mult mai ușor sentimentele și știu să își arate atât simpatiile, cât și antipatiile. Iar această schimbare de comportament le face viața mai ușoară.

Nativii încearcă să fie mai cumpătați, atunci când vine vorba de cumpărături. Parcă banii le dispăreau uneori prea repede din portofel, astfel că pun la cale diferite metode menite să îi disciplineze.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Cele mai importante tranzite și aspecte astrologice din fiecare zi a săptămânii

Luni, 15 martie: Mercur intră în Pești – este mai ușor să ne conectăm cu propriul subconștient și să îi folosim puterea vindecătoare. Aveți totuși grijă, deoarece există și riscul de a pierde contactul cu realitatea! „Există un singur proces de vindecare, iar acesta constă în credință. Există o singură putere vindecătoare. Aceasta e mintea ta subconștientă“.

Marți, 16 martie: sextil între Soarele din Pești și Pluton din Capricorn

Miercuri, 17 martie: Luna face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului –

Joi, 18 martie: Venus în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn –

Vineri, 19 martie: Luna face o conjuncție cu Marte în Gemeni –

Sâmbătă, 20 martie: Soarele intră în Berbec (echinocțiul de primăvară) – ziua este egală cu noapte, pe suprafața întregii planete. Este un moment de echilibru și armonie, pe care îl putem folosi pentru a regla lucrurile și în viața proprie. În egală măsură, Soarele intră în primul grad al primei zodii. E vremea pentru noi proiecte și pentru renaștere. „Nimic nu rămâne așa cum a fost. Dacă știi acest lucru, poți să începi din nou, cu bucurie pură chiar și în dezrădăcinare“ (Judith Minty)

Duminică, 21 martie: Venus intră în Berbec – pe parcursul acestui tranzit venusian, dragostea la prima vedere devine mai posibilă decât oricând altcândva. Emoțiile erup cu putere și le trăim repede, fără să stăm pe gânduri. Printre hobby-urile noastre, câștigă teren cele care implică mișcare, acțiune. „Poate că dragostea la prima vedere nu e ceea ce credem noi că ar fi. Poate că recunoaștem un suflet întâlnit într-o altă viață și ne îndrăgostim de el încă o dată“ (Kamand Kojouri)

Consultații tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice – oferta completă