Principalul eveniment astrologic al săptămânii este Luna plină în Balanță, de pe data de 28 martie. Investim multă energie în viața de cuplu. Ies la lumină atât sentimentele pozitive, cât și problemele din fiecare relație. E important să le privim cu sinceritate, pentru că altfel nu le putem rezolva. Iată cum este influențată fiecare zodie:

Berbec

Îi acordați mai multă atenție partenerului de viață, iar acesta răspunde în același fel. Cu cât petreceți mai mult timp împreună pe parcursul acestei săptămâni, cu atât relația va avea mai mult de câștigat.

În această săptămână, e de așteptat să arătați foarte bine și să primiți numeroase complimente.

Taur

Persoana iubită vă motivează să învăţaţi ceva nou. Vă descurcaţi bine şi sunteţi sigur că o veţi lua prin surprindere atunci când îi veţi arăta ce progrese aţi făcut.

Descoperiți un hobby nou, pe care îl practicați cu maximă satisfacție în singurătate, fără a simți nevoie să îl împărtășiți cu altcineva.

Gemeni

Persoana iubită v-a făcut o promisiune, dar întârzie să o onoreze. În loc să vă enervaţi, ar trebui să urmaţi îndemnul unui personaj al lui Caragiale: „Aveţi puţintică răbdare!“. Nu va trebui să așteptați prea mult.

Un prieten vă face o surpriză plăcută, în această săptămână. Reușește să vă impresioneze, prin gestul respectiv.

Rac

Sunteţi plin de energie şi nu vă simțiți bine atunci când nu aveți ceva de făcut. Prin urmare, găsiţi diferite ocupaţii care vă solicită destul de mult, inclusiv în afara programului de la serviciu.

Simțiți nevoia să vă lăudați cu unele realizări personale. Aveți grijă, pentru că asta poate atrage unele invidii!

Leu

Planificaţi o discuție importantă pentru a doua parte a săptămânii. Doriţi ca totul să iasă bine, aşa că vă gândiţi din timp la diferite amănunte: cum va evolua conversația, ce trebuie să spuneți în fiecare împrejurare. Și e bine că procedați așa, deoarece cresc șansele de succes.

Primiți vești interesante de la o persoană aflată departe.

Fecioară

Sunteţi echilibrat şi cumpătat în cheltuielile pe care le faceţi, reuşind să puneţi şi câte ceva deoparte. Un astfel de comportament chiar este binevenit, și nu doar pe termen scurt.

Pe alte planuri însă, e nevoie mai degrabă de curaj, decât prudență. A venit vremea să vă înfruntați o teamă mai veche, să luați taurul de coarne și să vedeți ce se întâmplă.

Balanță

Sunteți mai puțin împăciuitor și diplomat decât de obicei, deoarece vă dați seama că există persoane care încearcă să profite de bunătatea dumneavoastră. Așa că luați atitudine și impuneți anumite limite.

Aveți nevoie de un plus de armonie și frumusețe în viața dumneavoastră. Faceți ceva în acest sens!

Scorpion

Reuşiţi treptat să vă găsiţi echilibrul pe plan financiar. Dacă nu vă veţi aventura să faceţi cheltuieli nejustificate, în curând veţi reuşi să vă descurcaţi cu adevărat bine.

La serviciu, aveți parte de activități plăcute, a căror îndeplinire vă oferă satisfacție. Prin urmare, dați un randament foarte bun.

Săgetător

Un prieten de departe se confruntă cu probleme, dar nu aveţi cum să îl ajutaţi. Tot ce îi puteți oferi este susținerea morală. Și, eventual, câteva sfaturi bine intenționate.

Apar oportunități interesante și pe plan amoros. Săgetătorii se vor simți iubiți în această săptămână.

Capricorn

Faceți un lucru nu pentru că așa v-aţi fi dorit, ci pentru că vă daţi seama că îi face mare plăcere unei persoane apropiate. Sperați ca aceasta să vă răspundă într-un mod la fel de plăcut.

Părinții sau alte rude apropiate își fac apariția în viața dumneavoastră în această săptămână. Le veți acorda mai mult timp și atenție decât până acum.

Vărsător

Apreciaţi mult conversațiile cu un prieten mai deosebit, pe care nu multă lume îl înțelege. Dar cine să aprecieze oamenii originali dacă nu Vărsătorul, el însuși un neconvențional?

Câteva deplasări sunt necesare, pe parcursul acestei săptămâni. Pe lângă utilitatea practică, ele vor avea și meritul de a vă schimba în bine starea de spirit.

Pești

Apar evoluţii noi pe plan financiar, care vă obligă să vă refaceţi calculele și planurile, în oarecare măsură. Evaluările pe care le-aţi făcut în legătură cu veniturile şi încasările nu s-au dovedit tocmai corecte.

La muncă, vă descurcați foarte bine. Nu numai că faceți lucrurile corect, dar ele au și calitatea suplimentară de a arăta foarte bine.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Cele mai importante tranzite și aspecte astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 22 martie: Marte în Gemeni face un trigon cu Saturn din Vărsător

Marți, 23 martie: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești

Miercuri, 24 martie: Mercur în Pești face o cuadratură cu Marte din Gemeni

Joi, 25 martie: Luna în Leu face opoziții mai întâi cu Satur, apoi cu Jupiter din Vărsător

Vineri, 26 martie: conjuncție Soare-Venus în Berbec

Sâmbătă, 27 martie: Luna în Fecioară face o cuadratură cu Marte din Gemeni

Duminică, 28 martie: Luna plină în Balanță (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță)

Luna plină în 2021 – calendar lunar

Consultații de tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice – oferta completă