Mercur se alătură Soarelui și lui Venus, în semnul Berbecului, ceea ce ne face mintea alertă și sporește numărul ideilor bune, care pot fi folosite instant. În rest, Jupiter și Saturn din Vărsător primesc mai multe aspecte frumoase, care ajută la o mai bună organizare, dar și la un plus de optimism. Iată cum va fi influențată fiecare din cele 12 zodii!

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Berbec

Deveniţi vorbăreţ şi povestiţi cu mult haz tot felul de întâmplări. Unele dintre ele au avut loc în realitate, dar pe cele mai multe le inventaţi pe măsură ce spuneţi povestea. Însă nu veridicitatea contează, ci atmosfera plăcută și senzația de intimitate pe care e creați în acest fel.

Pe parcursul acestei săptămâni, aveți tot felul de idei care sună foarte ciudat. Important este, oricum ar părea la prima vedere, să încercați să le transpuneți în practică.

Taur

Atunci când aveţi vreo nelămurire, cea mai bună metodă pentru a o rezolva constă în a vă retrage în singurătate şi a medita asupra problemei. Nu are rost să căutaţi aiurea răspunsuri care se află chiar la dumneavoastră.

Pe plan profesional, reușiți să vă organizați mai bine decât în săptămânile anterioare. Folosiți timpul cu multă înțelepciune.

Gemeni

Reuşiţi să câştigaţi încrederea unui prieten, care vă povesteşte tot ce are pe suflet. Se aşteaptă ca în schimb să îi faceţi şi dumneavoastră confidenţe, însă nu va avea parte de aşa ceva.

Funcționați foarte bine atunci când primiți o sarcină de natură intelectuală. Veți reuși să vă faceți remarcat în mod pozitiv, datorită acestui fapt.

Rac

Sunteţi hotărât să îl ajutaţi pe un membru al familiei să depăşească problemele cu care se confruntă. Îi explicaţi că nu are nici un motiv să se teamă de eşec, apoi treceți la fapte concrete, menite să îi ridice moralul.

Pe plan financiar, faceți unele investiții bune. Nu mai cheltuiți bani aiurea și e posibil chiar să puneți și câte ceva deoparte.

Leu

Nu numai că vă băgaţi nasul în problemele celorlalţi membri ai familiei exact atunci când aceştia au nevoie de intimitate, dar pe deasupra folosiţi informaţiile pe care le aflaţi pentru a-i critica sau pentru a fi ironic cu ei. Cu o astfel de atitudine, e clar că veți avea parte de probleme.

Persoana iubită vă dovedește, într-un mod cât se poate de frumos, cât de mult vă iubește. Ceea ce e suficient să vă facă fericit.

Fecioară

Încercaţi să îi împărtăşiţi unui prieten câteva din planurile dumneavoastră, dar reacţiile sale vă demonstrează că nu este în stare să înţeleagă mare lucru. Vă dați seama că v-aţi răcit gura de pomană.

Dați un randament foarte bun la locul de muncă. Aveți o bună capacitate de concentrare și găsiți modalități foarte eficiente de a vă îndeplini sarcinile.

Balanţă

Vă faceţi prea multe griji pentru situaţia unor persoane cu care, de fapt, nu aveţi nici în clin, nici în mânecă. Încercați să vă concentrați pe propriile probleme și obiective!

Pe plan amoros, se petrec lucruri interesante. E cineva prin preajmă care vă iubește mult și care va încerca să vă arate acest lucru.

Scorpion

În această săptămână, e preferabil să lucrați doar pe direcții deja trasate, pentru îndeplinirea unor obiective stabilite anterior. Planurile de schimbare majoră trebuie lăsate pe altădată.

În familie, aveți parte de o atmosferă plăcută. Mai ales într-o perioadă în care există numeroase restricții în ceea ce privește restricțiile, e esențial să te simți bine alături de cei dragi.

Săgetător

Uneori, pregătirile prea amănunțite mai mult vă încurcă, decât să vă ajute. Lăsați loc și pentru spontaneitate și improvizație, indiferent ce puneți la cale!

Drumurile pe care le faceți pe parcursul acestor zile se dovedesc de bun augur. Așa că, dacă aveți ceva de rezolvat sau dacă primiți vreo invitație, nu încercați să amânați!

Capricorn

Încercările de a fi autoritar în relaţia de cuplu sunt sortite eşecului, aşa că nu are rost să vă forţaţi norocul. Legăturile durabile se construiesc prin bună-înțelegere și consens, nu prin impunerea propriilor păreri.

Pe plan financiar, săptămâna se dovedește una de creștere și acumulare. Lentă și cu răbdare, în stilul binecunoscut al Capricornului.

Vărsător

Reușiți să vă păstrați o stare de spirit bună, indiferent ce se întâmplă în jur. Acesta este, de fapt, unul dintre secretele unei vieți fericite. Altfel, dacă te lași afectat de oricine și de orice neplăcere minoră, e greu să realizezi vreodată ceva.

Lucrați cu seriozitate, pentru îndeplinirea unui obiectiv pe care îl considerați prioritar. Și astfel vă apropiați mult de atingerea scopului propus.

Peşti

Odată ce v-aţi făcut un anumit plan de bătaie pentru a face rost de bani, încercaţi să nu vă mai abateţi de la el! O strategie care se schimbă total de pe o zi pe alta nu are cum să reuşească.

Sunt bine aspectate și protejate de astre proiectele pe carele desfășurați în secret, fără să știe prea multă lume de ele. Așadar, discreția reprezintă o condiție esențială a succesului.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal – cele mai importante tranzite și aspecte astrale din fiecare zi

Luni, 29 martie: Luna în Balanță face un trigon cu Saturn din Vărsător

Marți, 30 martie: sextil între Venus din Berbec și Saturn din Vărsător

Miercuri, 31 martie: Soarele în Berbec face un sextil cu Saturn din Vărsător

Joi, 1 aprilie: Luna, pe ultimele grade ale Scorpionului, face un sextil cu Pluton din Capricorn

Vineri, 2 aprilie: Mercur în Pești face un sextil cu Pluto din Capricorn

Sâmbătă, 3 aprilie:Luna în Săgetător face o cuadratură cu Mercur din Pești

Duminică, 4 aprilie: Mercur intră în Berbec

Luna plină în 2021 – calendar lunar

Consultații de tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice – oferta completă