Răspunsuri la mesajele de tarot și astrologie primite prin sms în luna aprilie 2021. Aflați AICI cum puteți să apelați la acest serviciu

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 13 aprilie

Oana, 1977, Ce sentimente are pentru mine M acum?

Cel mai important este faptul că el vă vede în continuare ca pe o potențială parteneră. Resimte o atracție și o afecțiune.

În rest, apar idei diferite de cele exprimate de dumneavoastră. E probabil să le exprime, să se ajungă la o confruntare.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 12 aprilie

Cris, 1983, De ce nu a trimis O un mesaj de încurajare când am postat pe Fb despre accidentul din 26 iulie 2020 și recuperare?

Dintr-o dorință egoistă de a nu se implica, de a se menține la o distanță sigură. El a avut sentimente de îngrijorare, a fost preocupat, v-a dorit binele, dar a preferat să nu transmită nimic din toate acestea.

E vorba de o atitudine opusă celei spre care accidentul a fost menit să vă îndrepte spre dumneavoastră, așa cum rezultă din răspunsul la întrebarea de mai jos.

Cris, 1983, Care a fost lecția pentru care am avut accidentul din 26 iulie 2020? Am simțit că îl puteam evita, dar și că pot învăța din el.

Cele mai „tamponate“ planete au fost Saturn și Pluton natale. Deși nu foarte evidentă, lecția a ținut de modul în care puteți sau nu să faceți schimbări în propria viață, în funcție de ceea ce simțiți la nivelul cel mai profund. A fost vorba de o sporire a capacității de a le permite anumitor emoții să vă transforme nu numai interior, ci și într-un mod vizibil pentru cei din jur.

De asemenea, a existat o nevoie de mai bună organizare și înțelegere a propriilor priorități.

În rest, concret, Mercur, planeta responsabilă cu deplasările, a făcut și ea aspecte stresante, care au generat accidentul.

Cris, 1983, M-a păcălit C în august 2020 pentru recuperare lungă și scumpă? La accident era mai optimist.

Interesele lui personale au fost mai importante decât situația dumneavoastră. Nu v-a adus prejudicii serioase, dar nici nu v-a ajutat în cel mai bun mod în care o putea face.

Cris, 1983, A făcut O vreun ritual din 2016 până în prezent ca să mă gândesc mereu la el, deși mă respingea?

Nu a făcut vreun ritual în acest scop. Faptul că vă gândiți în continuare la el ține de sfere mai înalte decât simpla lui intenție sau dorință.

Cris, 1983, A fost o greșeală că i-am dat multe mesaje lui O în 2020? Nu erau romantice, doar spontane și din suflet.

Nu a fost o greșeală. Nu a avut un efect pozitiv asupra evoluției relației, dar au fost gesturi sincere și deschise. Greșeala îi aparține de fapt lui, care nu a știut să le aprecieze așa cum se cuvine.

Un astfel de comportament, venit din suflet, este în continuare recomandat. Altfel, orice rezultat obținut ar fi, de fapt, fals.

Cris, 1983, A fost greșit că l-am invitat pe O în oraș când m-a refuzat, în 2016? Am sabotat prietenia cu atracția dezvăluită?

Dezvăluirea atracției pe care o simțeați, precum și invitația, au avut un efect de îndepărtare a lui. Dacă nu ați fi făcut asta, lucrurile ar fi rămas indecise, căldicele, într-o zonă de amiciție care nici ea nu v-ar fi adus prea multă satisfacție.

Practic, v-ați asumat un risc, iar el nu a reacționat bine. Dar, cel puțin, asta a clarificat lucrurile destul de repede.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 11 aprilie

Ada, 1951, Cum stau cu sănătatea în 2021?

Cuadraturile pe care Jupiter și Saturn le fac cu elementele din casa natală a sănătății pot să provoace probleme, în cazul în care faceți schimbări mari sau bruște în propriul mod de viață. Pentru o cât mai bună stare de sănătate, în acest an este preferabil ca, în mare, să faceți lucrurile în același fel ca până acum.

Veți afla despre diferite soluții pentru îmbunătățirea stării de sănătate, însă deocamdată nu este momentul potrivit pentru a le transpune în practică. Mai degrabă 2022 se va dovedi astfel.

Perioada imediat următoare, adică a doua parte a lunii aprilie și luna mai se anunță favorabile. Forța vitală sporește. E util să petreceți cât mai mult timp în aer liber, să aveți cât mai multe interacțiuni cu natura.

Pentru orice problemă de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic specialist și să țineți cont de sfaturile acestuia.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 10 aprilie

Oana, 1977, De ce M nu-mi răspunde la mesaje? Ce urmărește prin această atitudine?

Ideea principală este de siguranță, de menținere a unor vechi obișnuințe.

Se teme de asumare, de posesivitate, dar în același timp nici nu vrea să se îndepărteze prea mult.

Oana, 1977, Ce reacție a avut M la mesajul pe care i l-am trimis în dimineața asta?

Reacția lui a fost, în principal, una de auto-victimizare.

Răspunsuri la mesajele primite pe data de 7 aprilie

Oana, 1977, Cum va evolua relația dintre mine și M în următoarele trei luni?

În prima parte a intervalului, el va părea mai degrabă rece și detașat. Lucrurile nu stau chiar așa, dar el nu își exprimă sentimentele, ci preferă să aibă o abordare preponderent emoțională.

Apoi păstrează o distanță pe care el o consideră sigură, însă devine mai clar că e interesat și că are ceva de oferit.

E multă indecizie, dar e clar, în același timp, și că rămâneți semnificativi unul pentru celălalt. E o evoluție cu probleme, dar totuși o evoluție.

Dora, 1945, C e angajat în altă relație? Voi avea o legătură serioasă cu el?

În acest moment, C nu e angajat serios în nicio relație și nici nu are sentimente puternice față de vreo femeie. Nici pentru dumneavoastră, nici pentru altcineva.

Pe termen scurt, e puțin probabil să se implice în vreo legătură serioasă.

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 6 aprilie

Oana, Cum este mai pentru evoluția relației cu M: să-l caut eu sau să aștept să mă caute el?

Are nevoie de impulsuri de la dumneavoastră, cel puțin o dată la câteva zile. Dacă nu ați face altceva decât să așteptați să acționeze el, relația ar avea mai degrabă de suferit.

Oana, 1977, Este convins M că sunt dispusă să rămân alături de el, știind că are o boală gravă?

M are tot mai puține îndoieli legate de acest fapt. Ele nu au dispărut cu totul, dar gradul său de încredere a crescut mult.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 5 aprilie

Corina, 1994, Îmi voi face relație curând?

La jumătatea lunii iunie există un aspect astrologic important, care face posibil începutul unei relații în luna respectivă.

Apoi, decembrie acest an reprezintă o altă perioadă favorabilă.

Anul viitor, 2022, aduce deblocări importante pe plan relațional, devenind posibil inclusiv să puneți bazele unui cuplu de durată.

Ionuț, 1994, Voi avea copii?

Veți avea cel puțin un copil. Pe harta dumneavoastră natală sunt deschise ambele posibilități, deci copilul poate fi atât băiat, cât și fată. De fapt, lucrurile vor fi influențate decisiv de aspectele astrale pe care le va avea partenera.

Oana, 1977, Este o idee bună să-i spun lui M. că vin la București, dar nu vreau să ne vedem?

Ar fi foarte neîncrezător, inițial, dacă ați proceda așa. Apoi de-a dreptul descumpănit, pentru că nu se așteaptă la un astfel de comportament.

Apoi însă, după primul sentiment de nelămurire, ar simți un impuls mai puternic să acționeze și el.

Oana, 1977, Peste cât timp mă va căuta M? Sau așteaptă să fac tot eu primul pas?

Se așteaptă să faceți tot dumneavoastră primul pas. Dacă nu îl faceți, ar fi capabil să aștepte chiar și un interval de câteva săptămâni.

Oana, 1977, Ce sentimente are pentru mine M acum, după discuția de ieri?

Discuția de ieri l-a tulburat, a simțit ca pe o provocare unele lucruri pe care i le-ați spus sau pe care i le-ați sugerat.

Sentimentele rămân pozitive, există în continuare afecțiune față de dumneavoastră.

Răspunsuri la întrebările primite pe 4 aprilie

Raluca, 1994, Voi avea copii?

Șansele de a avea copii sunt foarte bune. Cel mai probabil va fi vorba despre un băiat, însă apoi este posibil să apară încă unul sau doi copii, atât băieți, cât și fete.

De altfel, asumarea statutului de mamă reprezintă și un element karmic esențial.

Andreea, 1989, Ce sentimente are D pentru A? Va rămâne cu ea?

D este îndrăgostit de A. Există și probleme între ei, dar vor reuși să le depășească. Este de așteptat să formeze un cuplu pe termen lung.  

Răspunsuri la întrebările primite pe 2 aprilie

Stela, 1994, K se va întoarce la mine?

K nu are de gând să se mai întoarcă la dumneavoastră. Relația este încheiată, e timpul să nu vă mai gândiți la el, ci să treceți mai departe.

Bianca, 1998, Ce părere are M despre mine? Mă place?

M este atras de dumneavoastră. Vă place cu siguranță. Va căuta să vă revadă, cât de curând.

Răspunsuri la întrebările primite pe 1 aprilie

Oana, 1977, Ce impact a avut asupra lui M ultimul mesaj trimis aseară de mine? Ce schimbări vor fi?

Mesajul l-a făcut să se gândească la ceea ce își dorește, în prezent și pe viitor. Asta nu a avut darul să îl liniștească, ci dimpotrivă, e destul de nesigur.

Totuși, efectul va fi pozitiv, deoarece va duce spre o atitudine mai prietenoasă a lui.

Răspunsuri la întrebările din luna martie 2021