Răspunsuri la mesajele de tarot și astrologie primite prin sms în luna aprilie 2021. Aflați AICI cum puteți să apelați la acest serviciu

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 28 aprilie

Paula, 1990, Voi avea vreodată copii?

Veți avea cel puțin un copil, rezultat dintr-o relație de căsătorie. Cel mai probabil, va fi vorba de o fetiță.

De altfel, interacțiunea cu copiii este importantă în destinul dumneavoastră și vă poate ajuta să vă împliniți mai multe obiective karmice, chiar ea fiind un obiectiv în sine.

În momentul în care veți ajunge în situația de a stabili locul nașterii copilului, sfatul este să alegeți să nașteți în România, indiferent de circumstanțele din momentul respectiv.

Oana, 1977, Ce șanse sunt să-l revăd pe M la București pe 7 mai?

Ținând cont de avalanșa de gânduri negative pe care le are M, șansele de a-l revedea pe 7 mai sunt mici.

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 27 aprilie

Cris, 1983, Cum pot vindeca rușinea că am simțit ceva frumos pentru un om ostil și încuiat ca O?

Este valabil ce am scris mai jos despre răsfăț, dar și despre muncă.

Esențial este însă faptul că nu aveți nici un motiv să simțiți rușine. Ați trăit un sentiment frumos și ați încercat să îl împărtășiți. Faptul că ați fost respinsă nu înseamnă că ați greșit cu ceva. Dacă e cineva care ar trebui să simtă rușine, atunci el este acela.

Cris, 1983, Cum pot să-l uit pe O rapid? Mi-a închis telefonul în nas când am vrut să-i mai aud vocea o dată.

Principalul sfat al tarotului constă în a vă oferi momente de răsfăț, pe orice plan. În a crea stări plăcute. Acestea vă vor ajuta să uitați atitudinea lui.

Munca este, de asemenea, un remediu excelent. Dacă vă puneți trupul și mintea la treabă, implicarea și, ulterior, satisfacția lucrului bine făcut vor acoperi emoțiile negative.

Paula, 1990, Întrebare cu cerere de răspuns pe email

Am trimis răspunsul pe email

Răspunsuri la întrebări primite pe 26 aprilie

Oana, 1977, De ce M nu vrea să comunice deloc cu mine de joia trecută? Care este motivul?

A fost într-o stare de îngrijorare și descurajare profunde. Și-a amintit de tot felul de episoade neplăcute din trecut și s-a temut că se vor repeta și pe viitor.

Se temea de o întâlnire cu dumneavoastră, iar dorința de a o evita a fost una din cauzele principale ale acestei tăceri.

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 23 aprilie

Oana, 1977, Peste cât timp este bine să-i scriu din nou? Sau îmi va trimite el un mesaj, totuși?

Chiar și când simte nevoia de o pauză, această nu depășește niciodată mai mult de câteva zile, cel mult o săptămână. În momentul în care el este gata să comunici, inclusiv dumneavoastră resimțiți, interior, o liniște, o bucurie nouă. Atunci e momentul în care e bine să îi scrieți, pe o astfel de stare pozitivă recent apărută.

Oana, 1977, De ce M nu mi-a răspuns nici la mesajul de aseară și nici la cel de azi?

El ascunde o teamă profundă de conflicte și neînțelegeri. Dorința evitării acestora stă la originea unui astfel de comportament.

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 22 aprilie

Oana, 1977, Cum a recepționat M ultimul mesaj din seara asta? Va ține cont de sugestiile mele?

Nu a fost atât de receptiv pe cât v-ați fi dorit. Va prefera să nu țină cont de cele mai multe dintre sugestiile pe care i le-ați făcut.

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 21 aprilie

Oana, 1977, Este o idee bună să-l las pe M să aleagă data următoarei întâlniri la București?

Este o idee bună. Și apare și sugestia de a vă întâlni într-un loc nou, în care nu v-ați mai văzut până acum.

Oana, 1977, Peste cât timp M va deveni mai interesat și mai implicat în relația noastră?

Evoluțiile sunt sinuoase, pe termen scurt și mediu. Chiar dacă va da uneori impresia că e dispus să se implice mai mult, după aceea va face iar pași înapoi. Atât luna mai, cât și luna iunie sunt caracterizate de o astfel de evoluție contradictorie.

Oana, 1977, Îi este dor lui M de mine? Își dorește să ne revedem în viitorul apropiat?

Ar dori să vă revadă dar, în același timp, are și o mulțime de temeri legate de această posibilă revedere. Ceea ce își dorește el este să simtă că deține controlul asupra acestei relații, că e capabil să ia decizii, chiar să vă domine într-o anumită măsură. În schimb, de fapt simte că puteți să vă impuneți cu ușurință în fața lui, atunci când sunteți față în față.

Oana, 1977, De ce la început M mă suna, îmi scria mesaje, apoi m-a lăsat doar pe mine să inițiez?

În momentele de început, a reușit să uite de toate problemele cu care se confruntă și de toate temerile lui. A fost o încântare inițială, o energie a începutului care e de multe ori prezentă, atât în iubire, cât și în orice alt domeniu.

Apoi, însă, apare un moment de hiatus, de întrerupere. Problemele vechi revin în actualitate, avântul inițial dispare. Printr-un astfel de moment trece el. El nu poate depăși decât încercând ceva cu totul nou, ducând interacțiunea pe un alt nivel, superior celui de până acum. Atunci când planificați ceva pentru viitor, e important să vedeți lucrurile în evoluție (una realistă, dar evoluție), nu să încercați doar o revenire la momente din trecut, oricum ar fi fost acel trecut.

Cris, 1983, M-a manipulat psihologul să le dau șanse celor care m-au rănit?

Manipulare e un cuvânt prea dur. El a crezut sincer că acționează spre binele dumneavoastră, procedând astfel. Și, în bună măsură, acest lucru este adevărat.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 19 aprilie

Ina, 1980, Când pot călători România-Italia?

Cea mai bună perioadă ar fi sfârșitul lunii august și începutul lui septembrie. De asemenea, o perioadă favorabilă a fost și spre începutul anului, dar deja s-a încheiat.

Dacă doriți să călătoriți mai devreme, o puteți face și între 20 mai și 20 iunie, când perioada este, de asemenea, preponderent favorabilă.

Ioana, 1994, Astrobani

Sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie a fost o perioadă complicată din punct de vedere financiară, cu tranzite stresante care au influențat acest domeniu. forța acestor tranzite mai tulburi se diminuează, treptat, pe parcursul următoarelor două luni.

Întregul an 2021 aduce evoluții contradictorii, perioade complicate urmate de refaceri temporare, pentru ca iar să urmeze o perioadă mai stresantă.

Aveți capacitatea de a administra , de a folosi și chiar de a înmulți banii câștigați de alte persoane, pe care însă îi folosiți dumneavoastră.

Oana, 1977, Se gândește M să îmi facă o surpriză și să vină la mine de Paști?

Nu se gândește la o astfel de surpriză. Următoarea întâlnire va fi programată dinainte, de comun acord.

Oana, 1977, Ce șanse sunt să-l revăd pe M la București pe 27 aprilie?

Deși șansele de revedere chiar la acea dată sunt mici, tot în ziua respectivă sau în preajma ei e de așteptat să stabiliți data clară pentru o întâlnire ulterioară.

Este indicată o împlinire, dar una amânată.

Oana, 1977, De ce M nu a venit să ne revedem săptămâna trecută la București?

Principala cauză a fost o teamă profundă că se poate întâmpla un dezastru, că întâlnirea ar putea să nu iasă bine pentru el.

Aceste sentimente au venit pe fondul unor întâmplări nefaste și vești neplăcute pe care le primise, fără legătură cu relația.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 15 aprilie

Oana, 1977, Cum ar trebui să mă comport cu M când este răutăcios cu mine? De ce face jocul acesta?

Atunci când se comportă în acest fel, trebuie să îi arătați că vă rănește, dar să nu ripostați. Ar fi greșit dacă ați alimenta vreun conflict, pentru că s-ar dezvolta un tip de energie care nu e deloc folositor relației.

Se comportă așa în special din teama de schimbare și pentru a arăta, uneori, că are nevoie să fie lăsat singur.

Denisa, 1984, Cum va evolua relația dintre D și R? Rămân împreună?

Între ei este o poveste de dragoste frumoasă, intensă, dar de scurtă durată. Șansele să mai fie împreună la sfârșitul acestui an sunt minuscule.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 13 aprilie

Oana, 1977, Ce sentimente are pentru mine M acum?

Cel mai important este faptul că el vă vede în continuare ca pe o potențială parteneră. Resimte o atracție și o afecțiune.

În rest, apar idei diferite de cele exprimate de dumneavoastră. E probabil să le exprime, să se ajungă la o confruntare.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 12 aprilie

Cris, 1983, De ce nu a trimis O un mesaj de încurajare când am postat pe Fb despre accidentul din 26 iulie 2020 și recuperare?

Dintr-o dorință egoistă de a nu se implica, de a se menține la o distanță sigură. El a avut sentimente de îngrijorare, a fost preocupat, v-a dorit binele, dar a preferat să nu transmită nimic din toate acestea.

E vorba de o atitudine opusă celei spre care accidentul a fost menit să vă îndrepte spre dumneavoastră, așa cum rezultă din răspunsul la întrebarea de mai jos.

Cris, 1983, Care a fost lecția pentru care am avut accidentul din 26 iulie 2020? Am simțit că îl puteam evita, dar și că pot învăța din el.

Cele mai „tamponate“ planete au fost Saturn și Pluton natale. Deși nu foarte evidentă, lecția a ținut de modul în care puteți sau nu să faceți schimbări în propria viață, în funcție de ceea ce simțiți la nivelul cel mai profund. A fost vorba de o sporire a capacității de a le permite anumitor emoții să vă transforme nu numai interior, ci și într-un mod vizibil pentru cei din jur.

De asemenea, a existat o nevoie de mai bună organizare și înțelegere a propriilor priorități.

În rest, concret, Mercur, planeta responsabilă cu deplasările, a făcut și ea aspecte stresante, care au generat accidentul.

Cris, 1983, M-a păcălit C în august 2020 pentru recuperare lungă și scumpă? La accident era mai optimist.

Interesele lui personale au fost mai importante decât situația dumneavoastră. Nu v-a adus prejudicii serioase, dar nici nu v-a ajutat în cel mai bun mod în care o putea face.

Cris, 1983, A făcut O vreun ritual din 2016 până în prezent ca să mă gândesc mereu la el, deși mă respingea?

Nu a făcut vreun ritual în acest scop. Faptul că vă gândiți în continuare la el ține de sfere mai înalte decât simpla lui intenție sau dorință.

Cris, 1983, A fost o greșeală că i-am dat multe mesaje lui O în 2020? Nu erau romantice, doar spontane și din suflet.

Nu a fost o greșeală. Nu a avut un efect pozitiv asupra evoluției relației, dar au fost gesturi sincere și deschise. Greșeala îi aparține de fapt lui, care nu a știut să le aprecieze așa cum se cuvine.

Un astfel de comportament, venit din suflet, este în continuare recomandat. Altfel, orice rezultat obținut ar fi, de fapt, fals.

Cris, 1983, A fost greșit că l-am invitat pe O în oraș când m-a refuzat, în 2016? Am sabotat prietenia cu atracția dezvăluită?

Dezvăluirea atracției pe care o simțeați, precum și invitația, au avut un efect de îndepărtare a lui. Dacă nu ați fi făcut asta, lucrurile ar fi rămas indecise, căldicele, într-o zonă de amiciție care nici ea nu v-ar fi adus prea multă satisfacție.

Practic, v-ați asumat un risc, iar el nu a reacționat bine. Dar, cel puțin, asta a clarificat lucrurile destul de repede.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 11 aprilie

Ada, 1951, Cum stau cu sănătatea în 2021?

Cuadraturile pe care Jupiter și Saturn le fac cu elementele din casa natală a sănătății pot să provoace probleme, în cazul în care faceți schimbări mari sau bruște în propriul mod de viață. Pentru o cât mai bună stare de sănătate, în acest an este preferabil ca, în mare, să faceți lucrurile în același fel ca până acum.

Veți afla despre diferite soluții pentru îmbunătățirea stării de sănătate, însă deocamdată nu este momentul potrivit pentru a le transpune în practică. Mai degrabă 2022 se va dovedi astfel.

Perioada imediat următoare, adică a doua parte a lunii aprilie și luna mai se anunță favorabile. Forța vitală sporește. E util să petreceți cât mai mult timp în aer liber, să aveți cât mai multe interacțiuni cu natura.

Pentru orice problemă de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic specialist și să țineți cont de sfaturile acestuia.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 10 aprilie

Oana, 1977, De ce M nu-mi răspunde la mesaje? Ce urmărește prin această atitudine?

Ideea principală este de siguranță, de menținere a unor vechi obișnuințe.

Se teme de asumare, de posesivitate, dar în același timp nici nu vrea să se îndepărteze prea mult.

Oana, 1977, Ce reacție a avut M la mesajul pe care i l-am trimis în dimineața asta?

Reacția lui a fost, în principal, una de auto-victimizare.

Răspunsuri la mesajele primite pe data de 7 aprilie

Oana, 1977, Cum va evolua relația dintre mine și M în următoarele trei luni?

În prima parte a intervalului, el va părea mai degrabă rece și detașat. Lucrurile nu stau chiar așa, dar el nu își exprimă sentimentele, ci preferă să aibă o abordare preponderent emoțională.

Apoi păstrează o distanță pe care el o consideră sigură, însă devine mai clar că e interesat și că are ceva de oferit.

E multă indecizie, dar e clar, în același timp, și că rămâneți semnificativi unul pentru celălalt. E o evoluție cu probleme, dar totuși o evoluție.

Dora, 1945, C e angajat în altă relație? Voi avea o legătură serioasă cu el?

În acest moment, C nu e angajat serios în nicio relație și nici nu are sentimente puternice față de vreo femeie. Nici pentru dumneavoastră, nici pentru altcineva.

Pe termen scurt, e puțin probabil să se implice în vreo legătură serioasă.

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 6 aprilie

Oana, Cum este mai pentru evoluția relației cu M: să-l caut eu sau să aștept să mă caute el?

Are nevoie de impulsuri de la dumneavoastră, cel puțin o dată la câteva zile. Dacă nu ați face altceva decât să așteptați să acționeze el, relația ar avea mai degrabă de suferit.

Oana, 1977, Este convins M că sunt dispusă să rămân alături de el, știind că are o boală gravă?

M are tot mai puține îndoieli legate de acest fapt. Ele nu au dispărut cu totul, dar gradul său de încredere a crescut mult.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 5 aprilie

Corina, 1994, Îmi voi face relație curând?

La jumătatea lunii iunie există un aspect astrologic important, care face posibil începutul unei relații în luna respectivă.

Apoi, decembrie acest an reprezintă o altă perioadă favorabilă.

Anul viitor, 2022, aduce deblocări importante pe plan relațional, devenind posibil inclusiv să puneți bazele unui cuplu de durată.

Ionuț, 1994, Voi avea copii?

Veți avea cel puțin un copil. Pe harta dumneavoastră natală sunt deschise ambele posibilități, deci copilul poate fi atât băiat, cât și fată. De fapt, lucrurile vor fi influențate decisiv de aspectele astrale pe care le va avea partenera.

Oana, 1977, Este o idee bună să-i spun lui M. că vin la București, dar nu vreau să ne vedem?

Ar fi foarte neîncrezător, inițial, dacă ați proceda așa. Apoi de-a dreptul descumpănit, pentru că nu se așteaptă la un astfel de comportament.

Apoi însă, după primul sentiment de nelămurire, ar simți un impuls mai puternic să acționeze și el.

Oana, 1977, Peste cât timp mă va căuta M? Sau așteaptă să fac tot eu primul pas?

Se așteaptă să faceți tot dumneavoastră primul pas. Dacă nu îl faceți, ar fi capabil să aștepte chiar și un interval de câteva săptămâni.

Oana, 1977, Ce sentimente are pentru mine M acum, după discuția de ieri?

Discuția de ieri l-a tulburat, a simțit ca pe o provocare unele lucruri pe care i le-ați spus sau pe care i le-ați sugerat.

Sentimentele rămân pozitive, există în continuare afecțiune față de dumneavoastră.

Răspunsuri la întrebările primite pe 4 aprilie

Raluca, 1994, Voi avea copii?

Șansele de a avea copii sunt foarte bune. Cel mai probabil va fi vorba despre un băiat, însă apoi este posibil să apară încă unul sau doi copii, atât băieți, cât și fete.

De altfel, asumarea statutului de mamă reprezintă și un element karmic esențial.

Andreea, 1989, Ce sentimente are D pentru A? Va rămâne cu ea?

D este îndrăgostit de A. Există și probleme între ei, dar vor reuși să le depășească. Este de așteptat să formeze un cuplu pe termen lung.  

Răspunsuri la întrebările primite pe 2 aprilie

Stela, 1994, K se va întoarce la mine?

K nu are de gând să se mai întoarcă la dumneavoastră. Relația este încheiată, e timpul să nu vă mai gândiți la el, ci să treceți mai departe.

Bianca, 1998, Ce părere are M despre mine? Mă place?

M este atras de dumneavoastră. Vă place cu siguranță. Va căuta să vă revadă, cât de curând.

Răspunsuri la întrebările primite pe 1 aprilie

Oana, 1977, Ce impact a avut asupra lui M ultimul mesaj trimis aseară de mine? Ce schimbări vor fi?

Mesajul l-a făcut să se gândească la ceea ce își dorește, în prezent și pe viitor. Asta nu a avut darul să îl liniștească, ci dimpotrivă, e destul de nesigur.

Totuși, efectul va fi pozitiv, deoarece va duce spre o atitudine mai prietenoasă a lui.

Răspunsuri la întrebările din luna martie 2021