Marți, sextilul Venus-Berbec aduce evoluții bune pe plan relațional. Cuplurile pot profita, pentru un plus de bună-înțelegere și pasiune. Vineri, cuadratura Marte-Neptun poate să provoace dezamăgiri, dar sextilul Mercur-Saturn de sâmbătă ne ajută să ne revenim rapid și să înțelegem ce avem de făcut mai departe. Iată cum va fi influențată fiecare din cele 12 zodii!

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii sunt favorizați de prezența Soarelui, a lui Mercur și Venus în semnul lor natal. E o săptămână perfectă pentru a-și face cunoscute calitățile și apoi pentru a culege complimente și aprecieri.

La sfârșit de săptămână, are loc o întâlnire cu un prieten apropiat. Pe lângă bucuria de a se revedea, pun la cale și unele proiecte îndrăznețe.

Taur

Taurul e melancolic și are o tendință de a se retrage în singurătate. Va tolera cel mult compania câtorva persoane dragi, care i-au fost alături mai mereu, atât la bine, cât și la greu. În rest, chiar nu simte nevoia de socializare.

Situația se schimbă în week-end, când Taurii vor merge într-un loc unde se vor afla în centrul atenției.

Gemeni

Gemenii, sociabili ca mai întotdeauna, își fac noi prieteni, pe parcursul acestei săptămâni. Cu cât vor da dovadă de mai multă deschidere și încredere în oameni, cu atât vor avea mai mult de câștigat.

La sfârșit de săptămână, este o idee bună să poarte o discuție sinceră cu o persoană aflată la distanță.

Rac

Racul duce greul la locul de muncă, în timp ce unii colegi mai degrabă trag mâța de treabă. Nativii lucrează cu seriozitatea și cu implicarea sufletească ce i-a caracterizat întotdeauna și reușesc să ducă la bun sfârșit unele proiecte dificile.

LA sfârșit de săptămânii, nativii vor avea parte de o surpriză plăcută de la partenerul de viață.

Leu

Leul nu lucrează pentru prezent, ci mai degrabă pentru un viitor nu tocmai apropiat. E nevoie de nervi tari și de multă răbdare, dar numai în acest fel pot fi atinse obiective cu adevărat importante.

Sfârșitul de săptămână trebuie rezervat mai degrabă odihnei, decât distracției. E nevoie de somn și chiar de leneveală, pentru refacere.

Fecioară

Fecioara încearcă să dea niște lovituri, pe plan financiar, aceasta fiind direcția în care își va canaliza aproape toate eforturile. Nativii sunt capabili să se alieze inclusiv cu persoane care nu le-au fost niciodată simpatice, pentru a obține un profit însemnat.

În week-end, Fecioarele sunt sfătuite să caute compania persoanelor pe care le iubesc și să amâne orice alte contacte sociale.

Balanță

Balanța trebuie să fie atentă la semnalele pe care i le transmite persoana iubită, pe parcursul acestei săptămâni. Poate afla multe lucruri care vor fi de folos vieții de cuplu, pe viitor.

La sfârșit de săptămână, cei născuți sub semnul Balanței trebuie să uite de orice griji sau de serviciu. O schimbare de peisaj le-ar fi de folos, în acest sens.

Scorpion

Scorpionul este evaluat în această săptămână, activitatea sa fiind analizată de mai multe persoane. Va ști cum să se prezinte astfel încât să scoată în evidență punctele tari și realizările.

În week-end, va prefera să își petreacă acasă cea mai mare parte a timpului. Și va savura aceste momente, petrecute alături de cei dragi.

Săgetător

Săgetătorul are parte de o săptămână cu multă animație, pe plan sentimental. Cei care doresc flirturi și aventuri își vor vedea îndeplinire dorințele, dar nici celor de obicei cuminți nu le va fi ușor să reziste diverselor ispite.

În week-end, e posibil o scurtă călătorie, ocazie pentru a revedea câteva persoane dragi.

Capricorn

Capricornii trebuie să acorde mai multă atenție relației cu părinții sau cu alte persoane mai în vârstă din propria familie. De asemenea, e posibil ca în viața loc să apară diferite persoane din trecut, la care nu se mai gândiseră de mult timp.

În week-end, Capricornii vor avea ceva de muncă, astfel că nu se vor putea relaxa pe cât și-ar dori.

Vărsător

Vărsătorul e asaltat de tot felul de persoane, care îi povestesc vrute și nevrute, lucruri care îl interesează, dar și din cele care îl lasă indiferent. Se va alege cu numeroase informații și rămâne să vedem dacă va ști să le folosească.

La sfârșit de săptămână, reușesc să convingă pe cineva să le facă un serviciu. Vor fi mulțumiți, considerând acest lucru un mare succes.

Pești

Peștii poartă negocieri, au parte de ședințe la serviciu, trebuie să semneze diferite contracte… Apar și unele șanse pe plan financiar, astfel încât trebuie să fie extrem de atenți, pentru a putea să profite de ele.

La sfârșit de săptămână, vor prefera să se retragă departe de lume, pentru a se odihni și a-și pune ordine în gânduri.

Cele mai importante tranzite și aspecte astrale din fiecare zi

Luni, 5 aprilie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn

Marți, 6 aprilie: Venus în Berbec face un sextil cu Marte din Gemeni

Miercuri, 7 aprilie: conjuncție Lună-Jupiter în Vărsător

Joi, 8 aprilie: Luna în Pești face un sextil cu Uranus din Taur

Vineri, 9 aprilie: Marte în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești

Sâmbătă, 10 aprilie: Mercur în Berbec face un sextil cu Saturn din Capricorn

Duminică, 11 aprilie: conjuncție Lună-Mercur în Berbec

Consultații de tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice – oferta completă