Luna nouă în Berbec ne oferă un impuls puternic pentru întreaga săptămână și nu numai. E un moment propice începuturilor și o zi în care e bine să acționăm, nu să stăm pe gânduri. Începând de miercuri, Venus în Taur ne îndeamnă să ne bucurăm de plăcerile simple ale vieții de zi cu zi, iar pe plan relațional, încurajează stabilitatea. Iată cum va fi influențată fiecare din cele 12 zodii!

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Berbec

E o săptămână în care merită să vă asumaţi riscuri, deoarece şansele de reuşită sunt foarte bune. Luați-vă inima în dinți și mergeți să faceți ceea ce vă cere inima, ceea ce știți că doriți cu adevărat!

Venus în Taur vă îndeamnă să vă cumpărați lucruri scumpe și să încercați inclusiv mâncăruri mai sofisticate.

Taur

Mai bine mai târziu decât niciodată – iată o replică potrivită pentru această săptămână. A venit timpul să respectaţi unele obligaţii luate cu mult timp în urmă. Recuperați întârzieri și rezolvați unele probleme relaționale mai vechi.

Venus în propriul semn solar vă oferă un plus de atracție. Arătați bine, știți cum să vă puneți în valoare și nu e de mirare dacă va crește numărul admiratorilor.

Gemeni

Propunerile care vi se fac pe plan financiar merită să fie luate în consideraţie, deoarece pot să aducă unele câştiguri. Pentru asta, e nevoie de deschidere şi de încredere arătată eventualilor parteneri de afaceri.

Venus în Taur poate să aducă, în viața Gemenilor, relații secrete, aventuri desfășurate la adăpostul întunericului și al măștilor de toate felurile.

Rac

Faceţi o impresie bună, oriunde vă faceţi apariţia. Tocmai de aceea, chiar nu are rost să staţi acasă sau ascuns în spatele unui birou. Oferiţi-vă cât mai multe ocazii de a apărea și a vorbi în public, căci vă veţi descurca excelent!

Noul tranzit venusian consolidează relațiile cu prietenii. Pentru a vă simți cu adevărat bine, aveți nevoie să îi simțiți aproape.

Leu

Călătoriile sunt recomandate, pe parcursul acestei săptămâni. De asemenea, luați decizii bune și când vine vorba de planificarea unor călătorii viitoare, programate, de exemplu, pentru zilele libere de Paști.

Venus în Taur vă ajută să străluciți de fiecare dată când apăreți în public. Mai multă lume vă va remarca, pe parcursul acestei săptămâni.

Fecioara

Sunteți preocupat constant să vă etalați calitățile, realizările, să obțineți aprecierea cât mai multor persoane. Vă ocupați mai mult de propria promovare, decât de munca propriu-zisă.

Descoperiți câteva hobby-uri intelectuale, care au meritul că vă și învață ceva, în timp ce vă distrați și uitați de probleme.

Balanta

Luați decizii după consultări cu cei dragi, în special cu partenerul de viață. Domnește un climat pozitiv, de colaborare și susținere reciprocă, așa cum îi place oricărei Balanțe.

Atrageți spre propriul cont și portofel sume de bani la care nu v-ați fi așteptat. Ceea ce are darul de a spori buna-dispoziție și încrederea în sine.

Scorpion

Faceţi un aranjament financiar excelent cu o persoană pricepută în domeniu. Sunteţi sigur că, dacă veţi sta suficient timp alături de ea, veţi învăţa multe lucruri noi. şi, în acelaşi timp, vă veţi umple şi conturile.

În a doua parte a săptămânii, persoana iubită este la înălțime și vă răsfață într-un mod la care nu v-ați fi așteptat.

Sagetator

Apar mai multe oportunități de afaceri, cu destul de mari diferențe între ele. Deciziile trebuie luate fără grabă, după ce analizați cu atenție fiecare variantă. Oricum, chestiunile financiare vă ocupă cel mai mult timp și vă solicită cea mai multă energie.

Un sfat pentru a doua parte a acestei săptămâni: nu neglijați odihna și relaxarea! Sunt necesare, pentru a fi cu adevărat în formă.

Capricorn

Faceţi multă treabă acasă, provocând mirarea celor care nu erau obișnuiți să vă vadă atât de implicat. De asemenea, se îmbunătățește relația cu rudele, și nu numai cu cele mai apropiate. 

Planul amoros se înviorează. Pentru unii Capricorni, va apărea posibilitatea cel puțin a unei aventuri, care nu va fi ușor de refuzat.

Varsator

Țineți-vă departe de critici și de bârfe! Odată intrat în această horă, ele vor începe să vă vizeze și pe dumneavoastră, iar asta nu o să vă convină deloc. Încercați să vă concentrați mai bine pe lucrurile pozitive și constructive!

Pe acasă, atmosfera e una plăcută și relaxată. Vă simțiți foarte bine alături de cei dragi, fără a mai simți nevoia altor persoane.

Pesti

Apar noi provocări la locurile de muncă, posibil și un șef nou sau un coleg nou. Încercați să vă adaptați cât mai rapid situației, deoarece doar în acest fel puteți avea de câștigat.

Venus în Taur înveselește atmosfera în preajma dumneavoastră. Există persoane cu un excelent simț al umorului, alături de care chiar nu ai cum să stai supărat.

Horoscop săptămânal – principalele tranzite și aspecte astrale din fiecare zi

Luni, 12 aprilie: Luna nouă în Berbec (conjuncție Soare-Lună în Berbec). E una din cele mai bune zile ale anului pentru a demara proiecte noi. De asemenea, trebuie ținut cont de faptul că ziua e potrivită pentru acțiune concretă, nu pentru planificare îndelungată. „Vrei să știi cine ești? Acționează! Acțiunea te va individualiza și te va defini“ (Thomas Jefferson)

Marți, 13 aprilie: sextil între Soarele din Berbec și Marte din Gemeni

Miercuri, 14 aprilie: Venus intră în Taur. Senzualitatea devine mai importantă, pe durata acestui tranzit. De asemenea, acordăm mai mare atenție confortului și plăcerilor simple ale vieții de zi cu zi. Pe plan relațional, preferăm stabilitatea. „Cred că să fii senzual înseamnă să respecți și să te bucuri de forța vieții, a vieții înseși, și să fii prezent în tot ceea ce faci, de la efortul de a iubi până la simpla rupere a unei bucăți de pâine.“ (James Baldwin)

Joi, 15 aprilie: sextil între Soarele din Berbec și Jupiter din Vărsător

Vineri, 16 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Pluton din Capricorn

Sâmbătă, 17 aprilie: Marte în Gemeni face un trigon cu Jupiter din Vărsător

Duminică, 18 aprilie: sextil între Luna din Rac și Venus din Taur

Consultații de tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice – oferta completă