Luni, Soarele și Mercur intră ambele în Taur, îndemnându-ne să ne ocupăm de lucruri concrete și să muncim din greu pentru ceea ce vrem să obținem. Răsplata va fi, pentru fiecare, pe măsura efortului depus. Începând de vineri, Marte în Rac face ca deciziile să fie influențate în foarte mare măsură de sentimente. Iată cum va fi influențată fiecare zodie!

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Berbec

Veţi avea mult de muncă, la fel ca şi până acum, însă noutatea este că veţi fi şi lăsat să vă faceţi treaba. Nu va mai fi chiar toată lumea cu ochii pe dumneavoastră, cum au stat lucrurile în ultimele săptămâni.

Când terminați cu munca, preferați să petreceţi acasă mai tot timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie. Dacă altădată vă plictiseaţi fără să ieşiţi, acum găsiţi o grămadă de activităţi interesante şi la propriul domiciliu.

Taur

Beneficiați de energie suplimentară, odată cu intrarea Soarelui în semnul dumneavoastră natal. De asemenea, veţi avea de câştigat de pe urma faptului că lumea începe să aprecieze acele valori pe care dumneavoastră le-aţi considerat mereu importante.

În ultimele trei zile ale săptămânii, vă aflaţi în permanenţă pe drumuri, iar cu această ocazie întâlniţi diferite cunoştinţe. Nu toate aceste întâlniri vă fac însă plăcere.

Gemeni

Munca în tăcere şi în singurătate va deveni o necesitate stringentă, în perioada următoare. Nu e tocmai plăcut pentru un nativ Gemeni obişnuit mai degrabă să vorbească în permanenţă, însă vă veţi descurca onorabil.

Aveţi idei bune pe plan financiar. Rămâne de văzut în ce măsură veţi fi capabil să le transpuneţi în practică. Dacă nu izbutiţi singur, ar fi indicat să cereţi ajutorul unei persoane cu un simț practic mai dezvoltat.

Rac

Multe persoane din jurul dumneavoastră devin de-a dreptul obsedate de bani, de câştigurile materiale. Şi, dacă e să recunoaşteţi, nici dumneavoastră nu vă abateţi prea mult de la această tendință.

Începând de vineri beneficiaţi de multă energie, ceea ce vă permite să rezolvaţi multe treburi. Pe de altă parte, trebuie să fiţi atent ca acest surplus să nu se transforme într-o stare de permanentă nervozitate.

Leu

Săptămâna de lucru e caracterizată, pentru dumneavoastră, de ieşiri numeroase în public. La serviciu va trebui să participaţi la şedinţe şi să oferiţi explicaţii în faţa unei audienţe numeroase. De asemenea, în viaţa de zi cu zi va trebui să participați la tot felul de întâlniri.

În week-end sunteţi singur în mare parte a timpului, dar găsiţi ocupaţii suficient de interesante. Acestea alungă departe de dumneavoastră orice urmă de plictiseală.

Fecioara

Mai multe persoane din familie îşi pun toată încrederea în dumneavoastră şi vă încredinţează o sarcină de maximă importanţă. Dacă veţi confirma această încredere, vă puteţi aştepta și la recompense deosebite.

La sfârșit de săptămână sunteţi lăudat, chiar de-a dreptul elogiat, în public. Iar partea cea mai frumoasă e că aceste laude vin de la o persoană care de regulă e zgârcită cu cuvintele frumoase.

Balanta

Chiar dacă în această săptămână va exista un moment în care veţi rămâne cu bani puţini, nu trebuie să vă faceţi probleme. Veţi găsi în curând resurse noi, astfel încât situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi considerabil.

Week-end-ul aduce prin preajmă mai multe persoane decât v-ați obișnuit în ultima vreme.

Scorpion

Relaţia de cuplu îşi recapătă rolul fundamental în viaţa dumneavoastră. Îi acordaţi multă atenţie partenerului de viaţă, iar acesta urmează să vă răspundă în același fel.

Mintea dumneavoastră se află în cea mai bună formă, l sfârșitul acestei săptămâni. Orice problemă vi se prezintă, reuşiţi să o rezolvaţi fără prea multe bătăi de cap.

Sagetator

Pe plan financiar, lucrurile încep să meargă mai bine. Chiar acum, cu puțin timp înainte de Paști, aveți parte de câteva surprize plăcute. Iar persoanele apropiate câștigă și ele mai mult.

În week-end, e momentul să lămuriți o serie de chestiuni legate de probleme sentimentale.

Capricorn

Dedicaţi mai mult timp hobby-urilor, mai ales celor pe care le împărtăşiţi cu prietenii. Inclusiv ieşirile în aer liber vor fi mai numeroase, începând cu această săptămână.

Partenerul de viaţă trece printr-o perioadă extrem de fastă, aşa că îl puteţi vedea în permanenţă cu zâmbetul pe buze.

Varsator

Vă dedicaţi tot mai mult familiei, problemelor care ţin de propria casă. Ieşirile se reduc la minim, iar atunci când au loc, acestea sunt dedicate tot rezolvării unor probleme casnice.

În a doua parte a săptămânii, e mai mult de lucru și la serviciu. Astfel că nu va mai rămâne prea mult timp pentru bârfe, pauze de cafea sau alte distracții de acest fel.

Pesti

Munca în echipă e recomandată, pentru această săptămână. Interacționați bine cu colegii de serviciu, câștigați și colaboratori noi, iar efectele pozitive încep să se vadă.

Începând de vineri, descoperiți noi modalități de distracție și relaxare. Unele dintre ideile pe care le aveți sau dintre sugestiile pe care le primiți sunt de-a dreptul spectaculoase.

Horoscop săptămânal – cele mai importante tranzite și aspece astrale din fiecare zi

Luni, 19 aprilie: Soarele intră în Taur; Mercur intră în Taur; conjuncție Soare-Mercur în Taur;

Marți, 20 aprilie: Luna în Leu face o cuadratură cu Mercur din Taur

Miercuri, 21 aprilie: Luna în Leu face o opoziție cu Saturn în Vărsător

Joi, 22 aprilie: Luna în Leu face un sextil cu Marte din Gemeni

Vineri, 23 aprilie: Marte intră în Rac; conjuncție Venus-Uranus în Taur;

Sâmbătă, 24 aprilie: conjuncție Mercur-Uranus în Taur;

Duminică, 25 aprilie: conjuncție Mercur-Venus în Taur.

Consultații de tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice – oferta completă