Marți, 11 mai, Luna nouă din Taur indică o zi potrivită pentru noi proiecte legate de muncă și de bani. Începând de Joi, Jupiter de joi anunță o perioadă a vindecării și a unei stări de spirit pozitive, în care suntem interesați nu doar de binele propriu, ci și de al celor din jur. Iată cum va fi influențată fiecare zodie!

Berbec

În prima parte a săptămânii, Luna nouă îi ajută pe nativii Berbec să fie foarte eficienți la muncă. E vremea potrivită pentru noi proiecte pe plan financiar.

Datorită lui Jupiter, vine vremea ca Berbecul să devină mai optimist și să capete mai multă încredere în viață. Nativii vor găsi inclusiv persoane față de care își vor deschide sufletul, deoarece sunt convinse că acestea vor ști să le asculte și să le înțeleagă. Și nu se vor înșela deloc!

Taur

Taurul beneficiază din plin de energia Lunii noi de marți seara, când Soarele și Luna se întâlnesc și își combină energiile în semnul lor natal. Nativii strălucesc de-a dreptul, iar proiectele începute acum se vor dovedi pline de succes.

Datorită lui Jupiter, redescoperiți o parte din prietenii cu care, dintr-un motiv sau altul, v-ați văzut mai rar în ultimele luni. Aveți ce să vă povestiți, iar distracția împreună e la cote înalte.

Gemeni

În primele trei zile ale săptămânii, Luna nouă îi îndeamnă pe Gemeni să lucreze mai degrabă pe cont propriu, lăsând munca în echipă pe al doilea plan.

Gemenii reușesc, datorită lui Jupiter, să se organizeze foarte bine și să își îndeplinească toate sarcinile la timp. Este doar unul dintre beneficiile noului tranzit jupiterian, care le va fi de mare folos și pentru progresul pe plan profesional.

Rac

Luna nouă de marți îi face pe prietenii Racului să vină cu tot felul de propuneri. Unele dintre ele se vor dovedi extrem de inspirate.

Veți avea ocazia, datorită noului tranzit al lui Jupiter, să recuperați mult din ceea ce ați pierdut în ultima vreme, în materie de călătorii. De asemenea, mai mulți nativi Rac vor acorda atenție sporită laturii spirituale a vieții.

Leu

Săptămâna începe sub auspicii bune pe plan profesional. Marți și miercuri sunt zilele potrivite pentru a șansa un proiect nou, în jurul căruia e ideal să existe cât mai multă publicitate.

Jupiter vă ajută să vă eliberați de toate lanțurile – reale sau imaginare – în care v-ați simțit prinși în ultima vreme. Nativii Leu vor primi o serie de vești bune și pe plan financiar, în următoarele săptămâni.

Fecioară

Fecioarele vor avea nevoie să își consolideze cunoștințele într-un anumit domeniu, la începutul acestei săptămâni. De asemenea, vor interacționa cu o persoană venită de departe.

Datorită lui Jupiter, Fecioarele își deschid inima, ceea ce are un impact foarte bun asupra tuturor parteneriatelor și colaborărilor. Unii dintre nativi își găsesc chiar acum Alesul, în timp ce alții încheie parteneriate de afaceri extrem de profitabile.

Balanță

Începutul de săptămână reprezintă o perioadă în care Balanța poate să pună pe roate o afacere care, cât de curând, le poate aduce un profit însemnat.

Jupiter aduce o energie foarte bună care se va manifesta în special la locul de muncă, pentru nativii Balanță. Își vor îndeplini sarcinile cu maximă responsabilitate și eficiență. De asemenea, dispar sau măcar devin mai puțin supărătoare orice eventuale probleme de sănătate.

Scorpion

În primele zile ale săptămânii, Scorpionul va simți nevoia să petreacă mai mult timp alături de partenerul de viață. Sau, dacă e singur, să cunoască pe cineva.

Scorpionul are nevoie de mai multe activități de relaxare, distracție și joacă. Bine plasate în program, în a doua parte a zilei și spre seară, ele vor îmbunătăți starea de spirit și vor aduce un plus de energie pentru ziua următoare.

Săgetător

De luni până miercuri, Săgetătorul dă un foarte bun randament la serviciu. E atent la amănunte și, astfel, reușește să aducă lucrurile aproape de perfecțiune.

Vă veți simți tot mai bine acasă, alături de cei dragi. Sunt posibile inclusiv unele investiții în mobilă, electrocasnice sau orice alte obiecte pe care le folosiți zi de zi.

Capricorn

Marți și miercuri sunt zile în care e de așteptat ca nativii Capricorn să aibă parte de ceva acțiune, pe plan amoros. Și e vorba de ceva mai mult decât de un simplu flirt.

Jupiter îi face pe Capricorni să își diversifice preocupările și interesele. Vor învăța cu mare ușurință lucruri noi. De asemenea, e de așteptat să facă numeroase călătorii, la distanțe scurte, în săptămânile următoare.

Vărsător

La început de săptămână, Vărsătorul este cu gândul mai degrabă la trecut, decât la prezent și la viitor. E posibil să viziteze locuri pe care nu le-a mai văzut din copilărie sau în viața lui să reapară persoane care au jucat un rol important cu mai mulți ani în urmă.

Vești bune îndeosebi pe plan financiar pentru Vărsători, odată ce Jupiter intră în casa a 2-a. Vor munci cu mai mult spor și vor fi răsplătiți în mai mare măsură pentru eforturile pe care le fac.

Pești

Luna nouă de marți seara îi determină pe nativii Pești să pună la cale o serie de călătorii, de scurtă durată, dar eficiente prin urmările pozitive.

Cu Jupiter în propriul semn astral, Peștii au parte de optimism, de multă energie și de tot felul de binecuvântări. Vor exista momente în care vă părea că totul se aranjează special pentru ca ei să fie favorizați.

Horoscop săptămânal – cele mai importante tranzite și aspecte astrale

Luni, 10 mai: Luna în Berbec face, dimineața, un sextil cu Jupiter din Vărsător;

Marți, 11 mai: Luna nouă în Taur (conjuncție Soare-Lună în Taur);

Miercuri, 12 mai: sextil între Marte din Rac și Uranus din Taur;

Joi, 13 mai: Jupiter intră în Pești. Planeta va tranzita această zodiepână pe 28 iulie. Începând cu 20 iunie, va retrograda. Apoi, va reveni în Pești la sfârșitul anului, pe 29 decembrie;

Vineri, 14 mai: conjuncție Lună-Mercur în Gemeni;

Sâmbătă, 15 mai: Luna în Rac face un trigon cu Jupiter din Pești. Este al doilea aspect favorabil Lună-Jupiter din această săptămână, după cel de Luni.

Duminică, 16 mai: conjuncție Lună-Marte în Rac.