Are loc prima eclipsă totală de Lună din acest an, în timpul Lunii pline de miercuri, 26 mai. E o invitație la aventură și deschidere spre experiențe noi. Mulți uită de prudență, în această zi. Începând de sâmbătă, Mercur retrograd în Gemeni îngreunează comunicarea, menținând-o într-o zonă superficială, lipsită de seriozitate ș profunzime. Iată cum este influențată fiecare zodie:

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru nativii Berbec, se anunță mai mult timp petrecut la telefon, scriind emailuri, ieșind în oraș și socializând cu diferiți prieteni, precum și cu persoane pe care abia acum le cunoașteți. Berbecul e tot mai curios, tot mai deschis, iar unul dintre efecte este că face mai multe drumuri și vizitează mai multe locuri.

În week-end, e vremea pentru a schimba, măcar un pic, peisajul. În prag de iunie și de vară, cu siguranță se va dovedi o experiență plăcută.

Taur

Pentru Taur, colaborările decurg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. Relațiile cu colegii de serviciu se îmbunătățesc considerabil și parcă nici șefii nu mai creează probleme la fel ca în trecut.

La sfârșit de săptămână, în centrul preocupărilor se află banii. Se țes multe planuri, se poartă discuții, rămâne de văzut cu ce rezultate.

Gemeni

Gemenii vorbesc tot mai mult despre ei înșiși, simt nevoia să își împărtășească ideile, să se exprime astfel încât calitățile lor să fie cunoscute de cât mai multă lume. Abilitățile de vorbit în public vor cunoaște și ele o îmbunătățire constantă.

În week-end, e posibil ca nativii să fie acuzați de cei din jur că sunt cam egoiști. Lucru care, de altfel, nu îi va impresiona prea mult.

Rac

Racul se ocupă mai mult de chestiuni personale, precum și de diferite amănunte din propriul trecut. Își răscolește amintirile, are chiar tendința de a merge în locuri în care au avut loc evenimente importante din viața sa, precum și de a reîntâlni persoane alături de care a copilărit.

În week-end, va prefera însă liniștea și nu va tolera prezența prea multor persoane în jurul său.

Leu

Leul este activ, mereu în alertă, are o mulțime de idei și este grăbit să le transpună în practică. Fiind foarte convingător în ceea ce face și spune, va găsi rapid și susținători, alături de care totul va deveni mai simplu.

Inclusiv week-end-ul va fi petrecut alături de prieteni, discutând despre tot felul de lucruri, nu neapărat importante ori serioase.

Fecioară

Fecioara trebuie să se concentreze mai mult pe carieră, să își dea seama ce își dorește pe acest plan și să înceapă să acționeze încă de acum, nu de mâine, din toamnă sau de la anul. Trebuie eliminată tendința de a tot amâna lucrurile.

În week-end, prin preajmă e mai multă lume decât a fost obișnuită Fecioara, în ultima vreme. Ceea ce creează și ceva stres.

Balanță

Realitatea în forma sa brută îi este insuficientă Balanței, care se concentrează tot mai mult pe idealuri îndepărtate, pe planuri pe termen lung. Nativii filosofează mult și au inclusiv unele preocupări de natură spirituală.

La sfârșit de săptămână, nativii vor avea ceva de învățat de  la o persoană cu o pregătire și o experiență de viață superioare.

Scorpion

Scorpionul poate să inițieze discuții despre subiecte care de obicei sunt considerate tabu. Nativii vor ști să își facă interlocutorii să se simtă bine, în largul lor, chiar și când se discută despre lucruri profund personale. De asemenea, e o perioadă în care e de așteptat să ia decizii bune pe plan financiar.

În week-end, vor prefera să aibă alături doar persoana iubită, făcând pasiunea să iasă la suprafață.

Săgetător

Săgetătorul e mai mereu indecis, stând mult pe gânduri înainte de a lua orice decizie, iar apoi răzgândindu-se. Tocmai de aceea, are nevoie, în preajma sa, de oameni mai hotărâți, care să îi poată oferi sfaturi și sprijin concret.

La sfârșit de săptămână, partenerul îi va fi alături și îl va ajuta să depășească cu bine orice eventuale probleme, aducându-i și un plus de încredere în sine.

Capricorn

Capricornul își pune ordine în casă și în viața de zi cu zi. Sunt posibile mici schimbări, îmbunătățiri consistente atât în ceea ce privește programul de lucru, cât și diferitele obiceiuri cotidiene.

La sfârșit de săptămână, e vremea pentru odihnă. Sau chiar de-a dreptul pentru leneveală.

Vărsător

Vărsătorul prețuiește tot mai mult simțul umorului, pe care încearcă să și-l perfecționeze. De asemenea, preferă să își aleagă doar însoțitori veseli, cu zâmbetul pe buze. De aici, o adevărată infuzie de optimism.

În week-end, e posibilă o aventură romantică. Scurtă, dar de o intensitate care nu apare prea frecvent.

Pești

Peştii au preocupări domestice, diferitele probleme care țin de casă și familie captându-le interesul într-o măsură mai mare decât proiectele de la serviciu, de exemplu. Relația cu părinții este și ea privilegiată, în acest interval.

Lucrurile nu se schimbă radical nici în week-end: Peștii vor tolera pe aproape doar câteva persoane dragi.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Principalele tranzite și aspecte astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 24 mai: Luna în Scorpion face un trigon cu Jupiter din Pești

Marți, 25 mai: Luna în Scorpion face un trigon cu Marte din Rac

Miercuri, 26 mai: Luna plină în Săgetător și eclipsă totală de Lună

Joi, 27 mai: cuadratură între Venus din Gemeni și Neptun din Pești

Vineri, 28 mai: Luna în Capricorn face un sextil cu Jupiter din Pești

Sâmbătă, 29 mai: Mercur intră în mers retrograd în Gemeni (până pe 22 iunie)

Duminică, 30 mai: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn

Tarot și astrologie prin SMS

Analize astrologice Club Mistic