Răspunsuri la mesajele de tarot și astrologie primite prin sms în luna iunie 2021. Aflați AICI cum puteți să apelați la acest serviciu

Răspunsuri la întrebările primite pe 29 iunie

Oana, 1977, Cum va evolua relația dintre mine și M în următoarele trei luni?

Iulie și august arată destul de tulburi, un august chiar cu puține interacțiuni. Apoi, sunt șanse bune ca lucrurile să se îmbunătățească, începând cu luna septembrie.

Așadar, perioada în ansamblul ei e mai degrabă nefericită, dar lasă loc la speranță, spre final.

Anca, 1981, Întrebări cu cerere de răspuns pe email

Răspuns pe email

Răspunsuri la întrebările primite pe 26 iunie

SIG, 1987, Când am o bucurie, mereu apare ceva să o umbrească. De ce se întâmplă asta? Există și vreo karma nerezolvată? Nu înțeleg și e obositor.

Discuția este complexă și poate fi îndelungată, dar voi selecta un aspect mai important din punct de vedere karmic. Aveți întipărită în subconștient – ca o moștenire din alte existențe – ideea că trebuie să le faceți bine altora, că e firesc să ajutați alți oameni. Ideea generoasă, cu care se încheie de exemplu poemul Faust al lui Goethe, că poți fi fericit doar în măsura în care îi faci pe alții fericiți.

Dar, oricât de frumos ar suna, pentru dumneavoastră lucrurile nu mai stau așa, în această existență. Important este să puneți mereu propria persoană pe primul plan, fără să vă raportați la părerile sau dorințele altora. Fără să țineți cont de comentariile lor. Este posibil ca senzația de nefericire să apară, deci, doar din cauza celor din jur: fie pentru că ei nu sunt mulțumiți, fie pentru că ajung să spună sau să facă ceva deranjant, care vă umbrește bucuria. Și, atunci, este necesar să vă desprindeți de astfel de persoane toxice.

Mai există o posibilitate ce reiese din astrogramă, mai concretă. Este vorba despre necesitatea de a face constant activitate fizică, de a vă consuma energia prin acțiune concretă de acest fel. Lipsa mișcării face ca în organism să rămână un tip de energie care poate da stări neplăcute

Acestea sunt doar două variante de analiză la care merită să vă gândiți în prezent.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 24 iunie

Oana, 1977, Cum vede M în acest moment relația cu mine? De ce nu face nici un pas către mine?

În mod clar pune accentul mai degrabă pe lucrurile negative decât pe cele pozitive. Este pesimist și privește lucrurile cu neîncredere. De aceea nu acționează.

Dar există și momente în care se gândește cu drag la dumneavoastră și în care își imaginează că lucrurile ar putea să meargă spre bine.

Oana, 1977, M-a vorbit de rău pe la spate C către E pentru a-l îndepărta pe M de mine?

Da, s-a întâmplat acest lucru. Și s-a întâmplat mai mult de o singură dată.

Oana, 1977, Este gelos M pe amicii mei de pe Fb, în special pe M?

Da, apar indicii clare de gelozie. Are acest sentiment, atât atunci când are motive, cât și când nu are.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 23 iunie

Georgia, 1986, Voi reuși pe termen mediu să vorbesc cu A, chiar și online, prin mesaje?

Veți reuși, dar mai târziu decât vă așteptați. vorbim, deci, despre un termen mediu spre lung, deci mai degrabă de luni, decât de săptămâni.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 22 iunie

Oana, 1977, Cum vor evolua lucrurile între mine și M după mesajul pe care i l-am trimis azi?

Mesajul trimis creează contradicții și certuri, mai degrabă decât apropiere. Totuși, are meritul de a pune lucrurile în mișcare.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 20 iunie

SIG, 1987, Pe când șanse de o relație serioasă și un copil? Detalii despre el: vârstă, profesie, context întâlnire, statut, personalitate

Pe baza amplasamentului casei căsătoriei și a elementelor pe care le conține, precum și a poziției lui Juno, asteroidul căsătoriei, soțul va lucra, cel mai probabil, în administrație sau în domenii care implică lucrul cu acte, precum notariatul, contabilitatea, secretariatul sau orice altă profesie de acest gen.

Va fi un bun profesionist, care își face bine meseria și este apreciat pentru acest lucru, fără să beneficieze însă de vreo poziție de prim-plan sau de o funcție de conducere.

Sensibil, dar preferând să nu arate prea des acest lucru, ci să ofere o imagine de persoană rațională, care își controlează emoțiile.

Sunt șanse bune să vă întâlniți în preajma unui loc precum spital, închisoare, azil, mănăstire, locuri în care oamenii stau izolați sau poate să vă facă cunoștință cineva care lucrează și petrece mult timp în astfel de locuri (medic, asistentă, gardian etc.).

Acest interval de sfârșit de iunie și început de iulie aduce o oportunitate de a-l cunoaște, apoi șansele se repetă, mai intens, în decembrie acest an și ianuarie anul viitor.

Există șanse pentru cel puțin un copil, cel mai probabil băiat. Poate să apară în intervalul 2023-2026, dar contează mult și aspectele partenerului, inclusiv în ceea ce privește sexul copilului.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 16 iunie

Andra, 1997, Întrebare pe email

Răspuns pe email

Oana, 1977, Îl voi revedea pe M anul acesta?

În ciuda comportamentului pe care îl are, există totuși șanse ca această revedere să aibă totuși loc, în special în septembrie sau noiembrie.

Oana, 1977, Își va da seama M că-i lipsesc și va veni către mine cu mai mare deschidere?

M va veni spre dumneavoastră mai mult cu cereri, decât cu oferte. Cu solicitări, posibil și cu mici acuzații. Partea bună e că vine spre dumneavoastră, partea mai puțin bună e atitudine cu care o face, care are toate șansele să nu genereze altceva decât o nouă îndepărtare.

Oana, 1977, De ce M nu are încredere în mine, deși i-am arătat că țin la el?

Are probleme cu încrederea în sine, iar asta îl împiedică să aibă încredere și în alții, inclusiv în faptul că ar putea construi o relație.

De asemenea, apare și gelozie, există gânduri de acest fel referitoare la alți bărbați, reali sau doar potențiali ca prezență, din viața dumneavoastră.

Oana, 1977, Peste cât timp voi începe să comunic cu M ca la început?

O șansă apare la începutul lunii septembrie.

Alte oportunități pot fi reprezentate de o aniversare sau o zi onomastică.

Oana, 1977, Ce sentimente are pentru mine M acum? Nu m-a căutat încă.

Această etalare referitoare la sentimente este una dintre cele mai negre care au apărut până acum, referitoare la ceea ce simte el. Indică durere izvorâtă dintr-o lipsă de încredere în sine, în dumneavoastră, în relație. Crede că nu are ce să vă ofere pozitiv, chiar dacă își dorește acest lucru. Reciproc, are aceeași senzație că, deși îi vreți binele, nu poate fi ajutat.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 15 iunie

Larisa, 1997, Mă voi întâlni cu J în această vară? Dacă da, când?

Sunt șanse bune să vă întâlniți în această vară, cel mai probabil în prima jumătate a lunii august.

Miha, 1979, D sau T?

Cu siguranță, T. Chiar dacă, la prima vedere, D a părut o variantă mai bună, în timp vă veți da seama că D este mai serios și are o serie de calități pe care le-ați apreciat dintotdeauna.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 14 iunie

Filip, 1989, Întrebări cu cerere de răspuns pe email

Răspunsuri trimise de pe email evannow2004@yahoo.com

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 12 iunie

Georgia, 1986, Voi reuși să plec în concediu vara asta (poate împreună cu familia)?

Este indicat un concediu în străinătate, pe parcursul acestei veri. Cel mai bine ar fi să îl programați înaintea datei de 28 iulie, într-o țară pe care ați mai vizitat-o și până acum.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 11 iunie

Georgia, 1986, Voi reuși să iau examenul de promovare de la serviciu din toamnă?

Un mare progres pe plan profesional este anunțat în special pentru anul viitor, 2022. E vorba de promovare, de recunoaștere a meritelor, de o îmbunătățire a statutului social.

Până atunci, în toamnă, influențele sunt amestecate, uneori contradictorii. Contează mult în ce perioadă va fi examenul respectiv. Ar fi de evitat date dinainte de 13 septembrie.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 9 iunie

Oana, 1977, Ce sentimente are pentru mine M acum?

Există, din partea lui, afecțiune și chiar recunoștință pentru unele gesturi pe care le-ați făcut și vorbe pe care i le-ați spus.

În paralel, e foarte preocupat de ideea d corectitudine: cât de corect s-a comportat fiecare față de celălalt, de-a lungul timpului. În acest context, își aduce lui însuși diferite învinovățiri.

Pe parcursul acestor zile, petrece mult timp analizând trecutul.

AK, 1983, Aș vrea să știu mai multe despre ce se va întâmpla cu viitorul meu la serviciu.

În primul rând, trebuie spus că aveți un profil astrologic de angajat, de persoană care își câștigă banii în principal din salariu, nu din alte surse de venit. Vi se potrivesc domeniile în care e foarte clar ce aveți de făcut și în care multe dintre acțiuni se repetă de la o zi la alta și de la o săptămână la alta. Într-un astfel de cadru, puteți ajunge să vă îndepliniți sarcinile aproape perfect.

Apoi, pe măsură ce înaintați în vârstă, puteți să vă gândiți și la o afacere proprie, care s-ar dezvolta cel mai bine în cadrul unei colaborări și în alt oraș decât cel natal.

Lunile pe care le traversăm acum, de sfârșit de primăvară și început de vară, provoacă diferite complicații la locul de muncă, în primul rând în ceea ce privește atmosfera, relațiile interumane, sentimentele pe care le aveți atunci când munciți. Situația devine ceva mai calmă la sfârșitul lunii iulie, apoi vor apărea noi momente mai complicate la sfârșit de decembrie și în primele două luni ale lui 2022. După aceea, totul se va regla pe parcursul primăverii 2022 și atunci veți avea un sentiment de ușurare.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 8 iunie

Oana, 1977, De ce îi este frică lui M să fie mai deschis cu mine și crede că ne vom despărți?

Experiențele anterioare nereușite și-au pus amprenta în mod negativ asupra lui. Practic, el începe orice relație cu teama că va fi părăsit, deoarece așa i s-a întâmplat până acum.

Au existat inclusiv experiențe dureroase, în care a fost părăsit pentru un alt bărbat. Toate acestea l-au marcat.

Dora, 1945, Mă împac cu D?

Șansele de împăcare sunt bune, dar nu în perioada imediat următoare. Această vară e complicată și aduce mai degrabă îndepărtare și menținerea problemelor, decât apropiere.

Abia spre sfârșitul acestui an e de așteptat ca lucrurile să evolueze favorabil.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 6 iunie

Claudia, 1992, Pot să am încredere în L la serviciu? Mă va ajuta?

Puteți să aveți deplină încredere în L, când vine vorba de chestiuni legate de serviciu. Vă va ajuta atât oferindu-vă susținere concretă, cât și cu sfaturi foarte bune, pe care merită să le urmați.

Je, 1987, Dacă l-aș invita pe BU la o cafea, ar accepta, ar fi interesat? Ce părere are despre mine?

Există o atracție, discuțiile cu dumneavoastră îi plac, dar totul la un nivel deocamdată superficial, de joacă.

O invitație la o cafea ar fi binevenită după ce mai aveți unele interacțiuni. Ar avea cele mai mari șanse de răspuns pozitiv fie pe 9 iunie (cu condiția să mai comunicați până atunci, adică invitația să vină pe o anumită bază), fie pe 15 iunie.

Loredana, 1997, Întrebare cu cerere de răspuns pe email

Răspuns trimis pe email

Andra, 1999, Întrebare cu cerere de răspuns pe email

Răspuns pe email

Răspunsuri la întrebări primite pe data de 4 iunie

Georgia, 1986, De ce m-a blocat Alex după mesajul din 2 iunie? O să revină la sentimente mai bune în timp?

Simte că aveți mai mult de oferit decât vrea el să primească în acest moment. Dacă ar oferi chiar el un răspuns, ar spune ceva de genul că sunteți prea bună pentru el.

Va reveni la sentimente mai bune, pe termen mediu și lung.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 3 iunie

Andra, 1999, Întrebări cu cerere de răspuns pe email

Răspuns pe email

Liviu, 1980, Mă va ierta Simona? Ne împăcăm?

Simona nu e dispusă să vă ierte și nici nu va fi, pe viitor. Șansele de împăcare sunt minime.

Răspunsuri la întrebările primite pe data de 2 iunie

Oana, 1977, Peste cât timp mă va căuta M după cearta de ieri? Nu mai vreau să cedez iar eu.

Va avea nevoie de mai puțin de două săptămâni de așteptare, începând din momentul cerții. Cel mai probabil, va fi vorba de un interval cuprins între 10 și 14 zile.

Oana, 1977, Cum vor evolua lucrurile între mine și M după cearta de aseară?

Deocamdată, primul efect este de îndepărtare și de însingurare. Cearta a generat o tristețe, o supărare pentru a cărei depășire are nevoie de timp.

Apoi, se va naște în el un orgoliu, o dorință de a arăta că este mai puternic decât a lăsat să se creadă și decât a fost în ultimele săptămâni și luni. Atunci, va simți nevoia să reia contactul.

Răspunsuri consultații SMS – mai 2021