Săptămâna trecută, Luna nouă în Gemeni și Marte în Leu au dinamizat lucrurile și au adus transformări în gândire, dar și un plus de pasiune. La sfârșitul acestei săptămâni, Jupiter își începe retrogradarea în Pești, ceea ce face necesară reglarea lucrurilor pe plan sentimental. E nevoie să ne ascultăm inima cu mai multă atenție și să ținem cont de ceea ce ne spune, dincolo de teorii sau de calcule mentale.

Iată cum va fi influențată fiecare din cele 12 zodii!

Berbec

În această perioadă, e important să știți cum să păstrați un secret. E greu să țineți atât propriile secrete, cât și pe ale altora. Dar a le trăda vă poate aduce multe prejudicii. Așadar, evitați subiectele sensibile, schimbați vorba și, la nevoie, mințiți!

În rest, vorbim despre o săptămână în care veți avea mult de lucru, sarcinile fiind variate și cerând o mare atenție acordată detaliilor.

Taur

Pentru nativii Taur, pot să apară unele probleme cu prietenii: promisiuni înșelate sau sentimentul neplăcut de a fi lăsat pe dinafară. Atunci când se ivesc astfel de probleme, important e să le discutați față în față, cu maximă sinceritate. Doar așa le veți putea rezolva.

Pe plan amoros, lucrurile merg bine, în cea mai mare parte a săptămânii. Veți primi dovezi frumoase de iubire.

Gemeni

Gemenii trebuie să își îmbunătățească abilitățile profesionale, pentru a-și putea împlini proiectele legate de carieră. Unii nativi pot descoperi chiar că au nevoie să își completeze studiile.

Vor beneficia de sprijin important din partea membrilor familiei. Rudele apropiate vor fi la înălțime, de fiecare dată când va fi nevoie de ele.

Rac

Începe o perioadă bună pentru studiu, dar nu neapărat și pentru a da un examen. Cea mai bună variantă este cea în care începeți să vă pregătiți încă de pe acum pentru un test pe care îl veți susține mai târziu.

Săptămâna este potrivită pentru deplasări la distanțe scurte. În general, fiecare astfel de drum se soldează cu o acțiune reușită și îi scapă pe Raci de câte o problemă.

Leu

E important să dați dovadă de corectitudine și de sinceritate, în special în chestiuni legate de bani. Altfel, riscați să vă distrugeți și reputația, și afacerea. Rămâneți cinstit!

Nativii Leu au mult de muncă, în zilele de la mijlocul săptămânii. E important, tocmai de aceea, să acorde atenția cuvenită odihnei.

Fecioară

E nevoie de echilibru, pe plan relațional. Dacă oferiți mai mult decât primiți, nu e în regulă. Și – chiar dacă la început poate să pară altfel – lucrurile nu sunt ok nici atunci când partenerul se implică mai mult decât dumneavoastră. Doar relațiile echilibrate rezistă în timp.

Săptămâna aduce mai multe ocazii în care Fecioarele se află în centrul atenției. Va trebuie să se obișnuiască cu momentele în care îi urmăresc mai multe perechi de ochi.

Balanță

E nevoie de o pregătire mai bună, pentru a da un randament superior, la locul de muncă. Aveți nevoie să învățați lucruri noi și, de asemenea, să vă implicați în activități pe care în trecut le-ați ignorat.

În același timp, e important să vă rezervați, în fiecare zi, măcar o oră în care să fiți singur și să vă dedicați unui hobby. Asta vă va ajuta să vă mențineți în formă.

Scorpion

Cu Jupiter retrograd în casa iubirii, unora dintre Scorpioni o să le vină greu să se limiteze la un singur partener. Iar ispitele se află la tot pasul, deoarece aceeași planetă îi face mai atrăgători, astfel că pețitorii și propunerile îndrăznețe abundă.

Prietenii sunt și ei pe aproape, în mare număr. Vor fi mai multe întâlniri cu o atmosferă extrem de plăcută.

Săgetător

Pentru Săgetător, este important să mențină relații sănătoase și echilibrate în interiorul propriei familii. Și ne referim la familie în sensul cel mai larg al cuvântului, aici intrând și rudele mai îndepărtate.

Nativii sunt preocupați, de asemenea, ca persoanele apropiate să se bucure de respect și de o imagine cât mai bună, în societate.

Capricorn

Pentru Capricorn, este esențial să își îmbunătățească modul de a comunica. Nativii trebuie să facă progrese atunci când vine vorba de exprimarea propriilor sentimente sau idei.

Vor fi preocupați, pe parcursul acestei săptămâni, și de stabilirea detaliilor pentru o călătorie la distanță.

Vărsător

E foarte posibil ca veniturile Vărsătorilor să crească, dar e de asemenea de așteptat ca ei să fie tentați să cheltuiască mult. Și nu întotdeauna pe lucruri utile sau de calitate. Așadar, fiți mai atenți înainte să scoateți banii din buzunar!

De asemenea, este momentul potrivit pentru a repara diferite lucruri prin casă. Încercați să le acordați atenție acum, înainte ca problemele să devină mai grave!

Pești

Cu Jupiter retrograd în casa întâi natală, cea mai importantă recomandare este să aveți grijă de propriul trup. Și nu făcând cine știe ce lucruri complicate sau urmând vreo dietă abracadabrantă, ci respectând regulile de bun simț.

Persoana iubită are nevoie de mai multă atenție decât de obicei. Cu empatia specifică zodiei, veți înțelege acest lucru și vă veți comporta impecabil.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Principalele tranzite și aspecte astrale din această săptămână

Luni, 14 iunie: Saturn în Vărsător face o cuadratură cu Uranus din Taur

Marți, 15 iunie: Luna în Leu face un sextil cu Mercur din Gemeni;

Miercuri, 16 iunie: Luna în Fecioară face o opoziție cu Jupiter din Pești;

Joi, 17 iunie: Luna în Fecioară face un sextil cu Venus din Rac;

Vineri, 18 iunie: Luna în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn;

Sâmbătă, 19 iunie: Luna în Balanță face un trigon cu Saturn din Vărsător;

Duminică, 20 iunie: Jupiter intră în mers retrograd în Pești (până pe 28 iulie), apoi în Vărsător (până pe 18 octombrie). Apoi, Jupiter va reveni în Pești pe 29 decembrie.

Planete retrograde în 2021 – calendar

Analize astrologice – oferta completă

Consultații de astrologie și tarot prin SMS