Pentru Berbec, cea mai bună perioadă din acest an este cuprinsă între 10 mai și 28 iulie. În acest interval de două luni și jumătate, nativii vor beneficia din plin de susținerea planetei Jupiter, care îi va ajuta să inițieze proiecte noi, foarte îndrăznețe, și să se dezvolte în orice direcție își doresc. Cel mai important sfat este să își propună lucruri mari și să fie dispuși să lupte pentru ele. Dacă se arată hotărâți, nimic nu le va sta în cale!

Pe de altă parte, 2022 aduce evoluții amestecate în ceea ce privește munca în grup, dar și relațiile cu prietenii. În special în perioada 4 iunie-23 octombrie, pot să aibă parte de dezamăgiri din partea unor amici de la care aveau așteptări destul de mari. Preferabil este, deci, să se bazeze mai degrabă pe forțele proprii.

În ultimele patru luni ale anului, e de aștept ca Berbecii să călătorească mult, nu neapărat la distanțe lungi. Vor fi activi, vor interacționa cu multă lume, iar discuțiile purtate și lucrurile văzute în timpul călătoriilor le vor schimba modul de a gândi și, mai ales, de a acționa.

După 20 decembrie, deci chiar în ultimele zile ale anului, e de așteptat ca Berbecii să beneficieze de șansă și, în preajma Crăciunului, să aibă parte de cadouri mai importante decât ar fi sperat.