Nativii Fecioară trebuie să rezolve lucrurile pe rând, în acest an. În primele luni ale lui 2022, până pe 10 mai, ideal este să se concentreze pe relații. Unii dintre ei vor avea șansa de a cunoaște pe cineva alături de care vor vrea să își petreacă tot timpul, în timp ce alții – care deja simt că și-au descoperit jumătatea – vor face pași concreți spre dezvoltarea acesteia. Inclusiv planurile de nuntă sunt potrivite, pentru acest interval.

Între 10 mai și 28 iulie, prioritară devine partea financiară, iar cea mai bună cale de a câștiga bani se dovedesc afacerile, investițiile sau activitățile desfășurate ca freelancer. Acum se pot contracta și unele împrumuturi, cu ajutorul cărora să fie făcute investiții care vor da roade pe viitor.

Între 28 iulie și 26 octombrie e nevoie mai degrabă de prudență în ceea ce privește folosirea banilor. Cel mai bine este ca, dacă există, surplusul să fie pur și simplu depus la pușculiță.

Perioada 26 octombrie-23 noiembrie aduce necesitatea unor lămuriri pe plan relațional. Dacă există lucruri nespuse, acum e momentul potrivit pentru ca orice secret să fie dezvăluit. De asemenea, pentru unii nativii acest interval aduce întâlniri și diferite interacțiuni cu foști parteneri.

Sfârșitul de an îi ajută să ia deciziile potrivite, până pe 20 decembrie în ceea ce privește viața de cuplu, iar în ultimele zile din 2022 mai ales pe plan financiar.