Este de așteptat ca nativii Gemeni să fi realizat deja progrese profesionale importante în 2021. Cei care nu au făcut-o încă – precum și cei care își doresc mai mult – vor beneficia de șansă și pe parcursul lui 2022.

În special între 1 ianuarie și 10 mai, eforturile lor de a avansa și de a-și face vizibile calitățile beneficiază de o susținere puternică din partea lui Jupiter. Apoi, o nouă perioadă favorabilă la locul de muncă se anunță între 23 noiembrie și 20 decembrie. Chiar înainte de vacanța de iarnă vor realiza lucruri mari, ceea ce le va permite ca apoi să se bucure din plin de sărbători.

Dacă există planuri de petrecere a concediului în afara țării, ideal ar fi ca Gemenii să aleagă un interval anterior datei de 4 iunie. Favorabilă este și perioada de după 23 octombrie. Nu trebuie să fie amărâți dacă vara nu are influențe la fel de benefice pentru concediu, deoarece lunile celelalte ale anului sunt cât se poate de potrivite pentru destinații exotice. Sau, bineînțeles, pot să descopere oricând frumusețile României!

Cu Marte în propria zodie din 20 august și până în primele luni ale anului următor, Gemenii vor beneficia de multă energie și putere de muncă. Important este să o folosească într-un mod cât mai eficient și să nu își risipească eforturile alergând după mai mulți iepuri în același timp.