Leul trebuie să se concentreze în continuare pe planul relațional și pe construirea unei relații serioase, cu planuri comune pe termen lung. Cei încă singuri au mai multe șanse de a-și găsi Alesul sau Aleasa, fie înainte de 4 iunie, fie după 23 octombrie. Pentru ceilalți, acest an e de așteptat să însemne pași înainte spre construirea unei vieți de cuplu împlinite.

De la un caz la altul, poate fi vorba despre o declarație de dragoste, despre mutatul împreună, despre o cerere în căsătorie ori chiar – acolo unde partenerul e născut în zodia potrivită – despre apariția unui copil.

Pe plan financiar, lucrurile arată excelent în primele patru luni ale anului, poate cu ceva mici neajunsuri în ianuarie. Cel târziu din februarie, sursele de venit se diversifică, iar sumele câștigate cresc. Apoi, intervalul 23 noiembrie-20 decembrie aduce din nou câștiguri însemnate. De asemenea, aceste aproximativ patru săptămâni reprezintă cea mai bună perioadă pentru a cumpăra obiecte mai valoroase sau pentru a investi banii în ceva cu impact pozitiv asupra câștigurilor obținute în viitor.

După 30 octombrie, unii prietenii vor ajunge să îi enerveze pe nativii Leu într-o asemenea măsură, încât se vor decide să pună capăt legăturilor, oricât de vechi ar fi sau oricât de frumoase s-ar fi dovedit în trecut.