Pentru Rac, e de așteptat ca multe lucruri să se rezolve în acest an, atunci când vine vorba despre bani și carieră. Pentru găsirea unui job mai bun, pentru o promovare sau pentru a se bucura din plin de aprecierea șefilor, colaboratorilor sau a clienților, cel mai bun interval de timp este cel cuprins între 10 mai și 28 iulie. Apoi, de pe 20 decembrie 2022 debutează o nouă perioadă favorabilă, care va acoperi luni bune din anul următor.

În ceea ce privește câștigurile financiare, primele cinci luni ale anului se dovedesc destul de fructuoase. Mai târziu, o perioadă încă și mai bună este reprezentată de ultimele două luni ale anului. Trebuie însă precizat faptul că vor câștiga cel mai bine acei nativi Rac care nu se rezumă la venitul reprezentat de salariu, ci dezvoltă în paralel și o afacere sau o altă formă de colaborare.

După 30 octombrie, nativii care au ceva de ascuns (fie că e vorba despre o relație secretă sau despre alte lucruri compromițătoare) trebuie să dea dovadă de prudență maximă. Altfel, există riscul să fie descoperiți, ceea ce nu le va pica deloc bine nici lor, nici celor dragi. Prin urmare, e nevoie de o alegere foarte inspirată a persoanelor care merită încrederea lor.