Pentru nativii Taur, principala miză a acestui an se referă la planul profesional. În primele cinci luni ale lui 2022 este mult de muncă, dar și rezultatele obținute sunt pe măsura implicării și a eforturilor depuse. Apar mai multe responsabilități, dar odată cu ele sunt șanse și pentru o promovare sau o creștere a salariului.

În perioada iunie-octombrie, la serviciu apar diferite complicații. Este posibil, de exemplu, să aibă de suferit relațiile cu patronii sau șefii. Pentru a le face să funcționeze din nou la cote maxime, e nevoie de sinceritate de ambele părți.

Apoi, noiembrie și decembrie se dovedesc cele mai favorabile luni, cele în care e din nou posibilă fie o promovare la vechiul loc de muncă, fie găsirea unui job mai bun într-o altă companie.

În ceea ce privește banii, cea mai bună perioadă pentru investiții majore este cea cuprinsă între 20 august și 30 octombrie. Acum există și capitalul necesar, dar și o inspirație care îi poate ajuta pe nativi să aleagă cele mai bune produse și cele mai de calitate servicii.

Pentru amor, cele mai propice sunt primele patru luni ale anului, precum și perioada noiembrie-decembrie. În rest, nativilor Taur le va fi mai greu să se implice într-o relație nouă.