Guvernați de Venus, nativii Balanță acordă întotdeauna o importanță maximă iubirii, relațiilor și parteneriatelor. Pentru ei, cele mai importante succese sunt cele obținute în cuplu sau în cadrul unei colaborări, cele de al căror succes nu se bucură singuri.

Din acest punct de vedere, 2022 se dovedește un an bun pentru persoanele născute între 23 septembrie și 22 octombrie, deoarece două planete importante tranzitează case ale relațiilor. Jupiter se află mai bine de jumătate de an în casa iubirii, în timp ce Saturn străbate întregul an casa căsătoriei.

2022 poate fi, deci, un an cu schimbări și progrese majore pentru Balanțe. O influență benefică exercitată în același timp de cele două planete are loc între 1 ianuarie și 10 mai iar apoi, pentru o perioadă de timp mai scurtă, între 23 noiembrie și 20 decembrie. Acum e de așteptat să își găsească iubirea sau ca relațiile pe care le au să se dezvolte exact în direcțiile pe care și le doresc.

În schimb, intervalul 4 iunie-23 noiembrie îi face pe nativii Balanță să se confrunte cu rezultatele unor decizii luate în trecut, care la momentul potrivit li s-au părut de bun augur, dar care despre acum au o altă părere. Acum, relațiile care nu funcționează au o ultimă șansă de a fi reparate. Dacă lucrurile nu se rezolvă până în noiembrie, cea mai potrivită decizie este despărțirea.