Munca și banii obținuți ca urmare a muncii prestate reprezintă principalele preocupări pentru nativii Capricorn, pe parcursul anului 2022. Ei înregistrează un progres constant în primele cinci luni ale anului, în care lucrează cu seriozitate și sunt răsplătiți pe măsură pentru ceea ce fac.

Apoi, între 4 iunie și 23 octombrie, se petrec diferite schimbări, provocate de factori exteriori, pe care Capricornii nu îi pot controla. Nu are rost să lupte împotriva acestor transformări, deoarece ele sunt inevitabile. Ceea ce trebuie să facă este să își folosească energia pentru a se adapta, pentru a înțelege în ce direcție merg lucrurile și cum pot să obțină cele mai mari foloase.

După 23 octombrie, urmează o nouă perioadă de creștere, în care Capricornii vor fi cât se poate de mulțumiți de veniturile de care au parte. E de așteptat chiar să poată pune deoparte sume consistente de bani.

Perioada 10 mai-28 iulie este una dedicată în principal casei și familiei. Acum poate fi programat cu succes un concediu petrecut împreună cu cei dragi și tot acum sunt binevenite diferite reparații sau investiții făcute pe acasă, menite să aducă o creștere a confortului resimțit în viața de zi cu zi.