Orice an cu planeta Jupiter în propriul semn astral este un an bun. Aceasta este principala informație care trebuie să asigure optimismul pentru nativii Pești, în 2022.

Ei au parte de prezența Marelui Benefic în zodia în care s-au născut între 1 ianuarie și 10 mai, apoi, din nou, între 26 octombrie și 20 decembrie. Este o ocazie pentru a se dezvolta în direcțiile dorite, pe care le-au întrezărit încă din anul anterior. Acum, o bună parte din dorințele lor se pot transforma în realitate.

Între 10 mai și 28 iulie și apoi, din nou, după 20 decembrie, influențele benefice se resimt în primul rând pe plan financiar. Acum, Peștii au parte de venituri tot mai mari, iar această evoluție favorabilă va continua să se facă simțită și pe parcursul anului viitor. Se anunță deci o perioadă de prosperitate, pe care o pot prelungi în două feluri: prin investiții inteligente și prin economisire.

În ceea ce privește iubirea, 2022 este un an potrivit mai degrabă pentru a dezvolta relațiile deja începute, decât pentru a încerca ceva nou. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, e de așteptat ca ei să își aleagă un partener dintre persoane pe care deja le cunosc, precum foști iubiți, dar și prieteni sau, poate, colegi de serviciu.