E de așteptat ca 2022 să fie un an pe parcursul căruia Săgetătorii fac foarte multe drumuri, dar nu neapărat în străinătate și la distanțe lungi, așa cum le-ar plăcea. Cele mai multe sunt prin țară, la distanțe scurte și sunt necesare pentru a rezolva cu succes diferite probleme.

2022 este, de asemenea, anul potrivit pentru schimbarea domiciliului, mai ales pentru acei nativi care doresc să se mute în altă localitate. Dacă iau această decizie acum, vor beneficia de influențe astrologice care aduc cele mai bune perspective și se vor acomoda rapid în noul loc căruia îi vor spune „acasă“.

Între 10 mai și 28 iulie, iubirea beneficiază de influențe astrale cât se poate de favorabile. Nativii se vor simți iubiți și vor ști, la rândul lor, cum să își manifeste acest sentiment, pentru a-i face pe cei dragi să se simtă răsfățați. Apoi, aceleași influențe își vor face simțită prezența începând cu 20 decembrie și în primele luni ale anului următor.

De altfel, după 20 august Săgetătorii trebuie să le acorde atenție sporită partenerilor și colaboratorilor, atât în cadrul relației de cuplu, cât și pe plan profesional. Cu cât vor învăța să asculte cu o atenție mai concentrată, cu atât vor avea mai mult de câștigat.