Cu Saturn în continuare în propriul semn astrologic, Vărsătorilor li se cere să dea dovadă de seriozitate și responsabilitate maximă în ceea ce fac.

Cel mai important lucru, pentru 2022, este să fie ordonați și organizați și, de asemenea, să învețe să folosească tot mai eficient timpul. O dovadă a faptului că se află pe drumul cel bun este măsura în care respectă sau nu termenele pe care și le asumă pentru diferite proiecte și activități. Întârzierile nu vor fi tolerate și nu vor aduce nimic bun, mai ales între 4 iunie și 23 octombrie.

Pe plan financiar, lucrurile ar trebui să stea foarte bine, mai ales între 1 ianuarie și 10 mai și, apoi, între 23 noiembrie și 20 decembrie. Jupiter sprijină tot ceea ce înseamnă câștiguri obținute ca urmare a muncii efectuate, astfel că acum e posibil să apară creșteri de salariu sau diferite alte tipuri de recompense, precum câte o primă deplin meritată.

Pe plan amoros, lucrurile se agită mai ales după 20 august. Marte sosește în casa iubirii și deschide calea pentru diferite aventuri, dragoste la prima vedere, declarații de iubire făcute într-un moment sau într-un mod neașteptat. Lucrurile vor fi uneori complicate, dar cu siguranță nu va fi vorba de plictiseală!