Luna in Vărsător este peregrină – o poziţie neutră.

Persoanele care au Luna in Vărsător sunt sincere, independente, neconvenţionale, uneori chiar excentrice. Pot să dea dovadă de o mare ingeniozitate atunci când încearcă să rezolve o problemă, dar nu întotdeauna ideile lor se dovedesc și eficiente.

Ele vor să revoluţioneze lumea cu ideile lor, iar uneori chiar reușesc acest lucru. Gândurile și interesele acestor persoane sunt orientate spre domenii deosebit de interesante, fie că e vorba despre cele mai noi tehnologii științifice, care par demne de filmele SF, sau de diferite ramuri ale ocultismului și esoterismului, printre care și astrologia.

Se înțeleg destul de greu cu persoanele care încearcă să le impună reguli sau un comportament lipsit de originalitate. În general, și respectul lor față de tradiție este unul extrem de redus.

Dac ești născut cu Luna în această zodie, este foarte probabil să ai o fire prietenoasă și să îți placă activitățile în grup și sporturile de echipă. Asta se întâmplă deoarece ai o mare capacitate pentru cunoaşterea caracterelor umane.

Sentimentele de iubire ale nativilor cu Luna în Vărsător sunt universale şi necondiţionate. De asemenea, se remarcă printr-o o intuiţie şi o imaginaţie bine dezvoltate.