Între 10 mai 2022 și 16 mai 2023, Jupiter tranzitează semnul Berbecului, cu o scurtă întrerupere între 28 octombrie și 20 decembrie. Tranzitul se desfășoară prin prima din cele 12 zodii, ceea ce înseamnă începutul unui nou ciclu astral, de aproximativ 12 ani.

Fiecare dintre noi poate folosi energia de creștere a acestei planete gigantice pentru a deveni mai activ și pentru a iniția proiecte de noi, unele dintre ele extrem de îndrăznețe.

Jupiter în Berbec înseamnă, pe lângă amplificarea energiei începuturilor, și o întărire a spiritului combativ. Nu mai există situații în care oameni sau grupuri să cedeze fără luptă, ci fiecare este gata să își afirme poziție și interesele, indiferent de riscuri.

Iată cum va influența Jupiter în Berbec fiecare dintre cele 12 zodii:

Berbec

Cea mai mare planetă din sistemul nostru solar – Jupiter, supranumit Marele Benefic – sosește în semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că această zodie va fi favorizată de astre, în lunile următoare. E vremea pentru proiecte noi și îndrăznețe, care vă vor permite să dați măsura propriei valori.

Taur

Pentru Taur, Jupiter favorizează îndeosebi proiectele secrete, despre care nu vorbește cu nimeni sau, dacă o face, află cel mult unul sau două persoane. De asemenea, este de așteptat ca, în perioada următoare, preocupările de natură spirituală ale nativilor să se afle la apogeu.

Gemeni

Jupiter sosește în casa prietenilor, astfel că Gemenii vor avea cu cine să socializeze și să poarte exact genul de discuții care le sunt pe plac. De asemenea, se remarcă faptul că acele proiectele care presupun muncă de grup vor da cele mai bune rezultate.

Rac

Debutează o perioadă bună pe plan profesional, pentru toate persoanele născute sub semnul Racului. Calitățile lor vor deveni vizibile pentru șefi sau patroni și, în următoarele luni, se pot aștepta fie la o promovare, fie la o mărire de salariu, fie la ambele.

Leu

După o perioadă în care fie a fost prudent, fie s-a concentrat pe domeniul afacerilor, Leul prinde din nou gustul aventurii și e de așteptat să amestece în tot felul de proiecte îndrăznețe. De asemenea, călătoriile la distanță beneficiază din plin de sprijinul astrelor.

Fecioară

Pentru Fecioară, începe o perioadă de aproximativ un an în care este de așteptat să regleze lucrurile pe plan financiar într-o manieră cât se poate de favorabilă. Vor avea parte inclusiv de sprijinul concret al altor persoane. De asemenea, viața intimă devine un capitol tot mai important în viața Fecioarelor.

Balanță

Balanțele care sunt deja implicate într-o relație vor simți nevoia ca aceasta să evolueze semnificativ, indiferent dacă este vorba despre mutat împreună, despre căsătorie sau despre a face un copil. Se lasă, în unele cazuri, cu programarea nunții. La rândul lor, cei singuri își pot găsi partenerul.

Scorpion

Scorpionul are nevoie să se concentreze pe sarcinile mărunte, de zi cu zi. Cu cât le va îndeplini mai bine, cu atât va avea parte de progrese mai însemnate, inclusiv când vine vorba de proiecte importante. Cu alte cuvinte, detaliile sunt cele care fac diferența.

Săgetător

Destui nativi Săgetător se îndrăgostesc, în zilele, săptămânile și lunile următoare. Reprezentanții zodiei gustă cu satisfacție toate senzațiile iubirii. De asemenea, cresc șansele de a face un copil sau, în alte cazuri, se îmbunătățesc semnificativ relațiile cu cei mici.

Capricorn

Capricornul își îndreaptă atenția spre casă, unde face îmbunătățiri semnificative, și spre familie, unde se îmbunătățesc relațiile cu persoanele apropiate. Deși de regulă nu fac acest lucru, încep să acorde tot mai multă atenție laturii sentimentale.

Vărsător

Nativii Vărsător pot să învețe cu succes și cu mult spor lucruri noi, de acum înainte. Este chiar indicat să se înscrie la diferite cursuri sau chiar să programeze unele examene. În ceea ce privește călătoriile, sunt indicate cele prin țară, la distanțe nu foarte mari.

Pești

A venit vremea ca nativii Pești să își îmbunătățească modul de a munci și să acorde tot mai multă atenție banilor și, în general, laturii concrete, materiale a fiecărei situații. De asemenea, Pești descoperă noi pasiuni și plăceri, în primul rând de natură fizică, menite să le răsfețe simțurile.

Jupiter în astrologie, astronomie și mitologie

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Analize astrologice personalizate