Berbecul are la dispoziție patru luni și jumătate pentru a se implica în proiecte majore și pentru a face pași importanți spre împlinirea propriilor dorințe. Până pe data de 16 mai, beneficul Jupiter se află chiar în primul semn al zodiacului, ajutându-i pe nativi să se afirme și să câștige orice dispute în care sunt implicați.

Lucrurile nu stau deloc rău nici între 16 mai și 4 septembrie, când Berbecii au parte de susținere astrală pe plan financiar. Acum sunt șanse mari de creștere a salariului și tot acum e cel mai bun interval pentru a face investiții importante. Așadar, dacă vreți să cumpărați o casă, o mașină sau diferite obiecte mai scumpe, vă sfătuim să o faceți pe durata verii!

Surprize neplăcute pot să apară din partea prietenilor, până în luna martie. Unii dintre ei nu se ridică la înălțimea așteptărilor, astfel că vă întrebați dacă menținerea relației mai are rost. Odată cu sosirea primăverii, lucrurile se reglează însă și pe acest plan, astfel încât Berbecul înțelege foarte bine cine merită să îi fie în continuare alături și care drumuri ar fi mai bine să continue separat.

Principalul sfat pentru 2023: fiți cât mai activ, implicați-vă trup și suflet în ceea ce faceți, iar rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară!