2023 deschide căi interesante de evoluție pentru zodia Gemeni cel puțin în două privințe: pe de o parte în ceea ce privește studiile, iar pe de altă parte în legătură cu călătoriile în străinătate.

Examenele sau sesiunile de studiu intens trebuie programate după data de 7 martie, când dispar o serie de blocaje existente în ultimii ani în calea activităților de natură intelectuală. Așadar, folosiți primăvara pentru a participa la cursuri, pentru a citi sau a petrece timp în compania unor persoane care dețin experiență și cunoștințe impresionante!

După aceeași dată de 7 martie, devine posibilă chiar și mutarea în străinătate, fie pe termen nelimitat, fie pentru numai câteva săptămâni sau luni, perioadă în care vor fi însă obținute beneficii considerabile. În ceea ce privește concediul din vara 2023, e preferabil ca acesta să fie petrecut, de asemenea, peste hotare.

Începând cu luna mai, prietenii Gemenilor vor constata că aceștia devin mai empatici, îi ascultă cu mai multă atenție și sunt gata să îi ajute, la nevoie. Activitățile de grup vor decurge, prin urmare, tot mai bine.

Sfatul pentru 2023 este să fiți deschis spre noi experiențe și să vă lărgiți orizontul, atât prin studii, cât și prin călătorii!