Pentru Taur, 2023 este un an excelent, care îi va permite să se dezvolte într-o măsură mult mai mare decât anii anteriori. Evoluțiile pozitive încep pe data de 16 mai, când Jupiter revine, după mai bine de un deceniu, în această zodie, și aduce cu sine noroc și oportunități de dezvoltare pe mai multe planuri.

Cea mai fastă perioadă, pentru nativii Taur, este cuprinsă între 16 mai și 4 septembrie, când Jupiter în mers direct prin propria zodie îi ajută să se afirme în orice direcție pe care ei o consideră prioritară. Acceptați provocările și pășiți cu încredere înainte, deoarece acolo sus există cineva care vă iubește și vă protejează!

Începând cu luna martie, dispar și problemele care existaseră anterior pe plan profesional și care îl împiedicau pe Taur să se afirme în societate. Acum, încrederea în sine sporește, meritele sale devin vizibile pentru mai multă lume și se bucură de apreciere sporită. Primăvara poate să aducă fie o promovare, fie contracte noi, în condiții mai avantajoase decât în trecut.

Principalul sfat pentru nativi: folosiți perioada verii pentru cele mai importante proiecte! Nu veți regreta dacă munciți în timp ce alții sunt în concediu, ci veți beneficia de rezultate excelente.