Fecioara va avea la dispoziție aproximativ patru luni și jumătate pentru a câștiga bani serioși. Cei care doresc să lanseze o afacere sau un nou serviciu ori produs în cadrul unui business deja existent trebuie să acționeze înainte de 16 mai. Până atunci e preferabil să fie făcute și cele mai importante investiții.

Vești bune și într-un domeniu de care nativii sunt preocupați în mod constant: sănătatea. În martie 2023, ei scapă de presiunea lui Saturn, ceea ce duce la dispariția stărilor de inconfort și oboseală, precum și a unor boli și afecțiuni cu care s-au confruntat în ultimii doi-trei ani.

În schimb, Fecioarele sunt îndemnate să își asume mai multe responsabilități pe plan relațional. Va deveni necesar să evalueze foarte sincer relația în care sunt implicați și să înțeleagă în ce direcție merge aceasta. Dacă nu sunt satisfăcuți, o despărțire rapidă a preferabilă unui chin îndelungat. Dacă însă viața de cuplu dă semne că ar putea evolua în mod armonios, atunci e vremea potrivită pentru planuri de mutat împreună, căsătorie sau apariție a unui copil.

Sfatul pentru 2023, valabil îndeosebi în ceea ce privește relațiile: nu vă temeți de decizii majore! Acum e momentul să hotărâți ce vă doriți cu adevărat în viața de cuplu!