Până pe data de 16 mai, Jupiter îi sprijină în special pe nativii Leu care au profesii de natură intelectuală, precum și pe cei care se află în străinătate sau care călătoresc frecvent la distanță. De altfel, toți Leii sunt sfătuiți ca, în primele cinci luni ale anului, să programeze măcar un city-break în străinătate, dacă nu un concediu în toată regula.

Apoi, începând cu luna mai, Leul începe să aibă parte de atenția dorită, de fiecare dată când iese în societate sau se implică într-un proiect major pe plan profesional. Oamenii îl urmează în mod firesc, fără ca el să facă eforturi deosebite în acest scop. Prin urmare, va avea ocazia să își etaleze talentele înnăscute de lider.

Vești foarte bune sosesc pe plan relațional, în special pentru Leii care, în ultimii 2-3 ani, s-au confruntat cu probleme. Începând cu data de 23 martie, viața de cuplu începe din nou să funcționeze frumos, cu momente de împlinire, în care ambii parteneri se simt foarte bine. Iar Leii singuri au șanse sporite să își găsească, la rândul lor, partenerul potrivit.

Sfatul pentru 2023 este exact acesta: să se bazeze în mai mare măsură pe parteneriate și colaborări, deoarece vor funcționa mai bine decât în trecut!