E multă iubire în viața nativilor Săgetător, cel puțin în primele cinci luni ale acestui an. Primăvara va fi, într-adevăr, anotimpul iubirii, cel mai probabil nu al unei singure iubiri. Vești excelente, deci, pentru cei singuri și aflați în căutare de aventuri. În schimb, cei deja implicați într-o relație trebuie să decidă în ce măsură merită sau nu să cedeze ispitelor care, cu siguranță, vor apărea.

A doua parte a anului aduce evoluții favorabile din punct de vedere al sănătății și al stării generale. Dispar oboseala și eventuala lipsă de chef, iar rezistența la stres este mult îmbunătățită. Săgetătorul își recapătă deplin pofta de viață și e gata de noi aventuri, pe toate planurile.

Lucrurile nu arată deloc rău nici atunci când vine vorba de muncă și de banii pe care aceasta îi aduce. Încă din luna marte, lucrurile încep să se miște într-un ritm mult mai bun decât în ultimii ani. Dispar anumite obstacole, iar banii vin mai mulți și sunt folosiți cu mai multă inspirație.

Sfatul pentru 2023 este ca Săgetătorul să fie deschis pentru experiențe noi și să își amintească faptul că dezvoltarea nu este posibilă pentru cei care au zi de zi și an de an exact același program. Diversificați, experimentați și va fi bine!