Scorpionul face de asemenea parte dintre zodiile care au parte de vești bune pe plan relațional, în 2023. Se spune despre Scorpioni că nu le e greu să atragă iubirea altora, însă, fiind exigenți, ei se decid greu dacă aceștia merită să primească sau nu, ca răspuns, iubirea lor. Ei bine, începând cu luna mai vor găsi oameni despre care vor simți că merită să le ofere inima și sentimentele lor intense.

Șanse mari, deci, ca Scorpionul să facă pași hotărâți spre a-și întemeia propria familie sau, dacă o au deja, pentru a crea o atmosferă tot mai plăcută acasă. În paralel, relațiile se îmbunătățesc și cu familia în care s-au născut, îndeosebi cu părinții și cu alte rude mai în vârstă. Tensiunile dispar și fiecăruia îi vine mai ușor să îi accepte pe ceilalți așa cum sunt în realitate, fără a mai încerca să îi schimbe.

De-a lungul acestui an, există mai multe perioade în care Scorpionii se gândesc serios la propriul trecut, analizează diferite evenimente și înțeleg, în mai mare măsură, lecțiile pe care le-au implicat. Sunt indicate vizitarea unor locuri în care au trăit evenimente cu o semnificație deosebită și reîntâlnirea cu persoane importante din trecut.

Sfatul pentru 2023 este să țină cont în egală măsură de propriile interese și de ale celor dragi, fără exagerări în vreun sens.