Odată cu sosirea lui Saturn în propria zodie, pe data de 7 martie, pentru Pești vine vremea maturizării și a asumării unor responsabilități suplimentare. Dacă deja își tratau în mod serios atât profesia, cât și relația de cuplu, atunci vor fi recompensați și vor avea un an bun. Dacă, în schimb, își neglijau partenerul sau familia și trăgeau mâța de coadă la serviciu, vor înțelege rapid că acest tip de comportament nu mai este tolerat.

Primele patru luni și jumătate ale lui 2023 sunt favorabile pe plan financiar, pentru Pești. Nativii câștigă bani frumoși, pe care îi folosesc în mod inspirat. O parte sunt economisiți, alții investiți inteligent, iar anumite sume merg spre cheltuieli destinate pur și simplu răsfățului și distracției, nici ele de neglijat, atât timp cât nu se depășește măsura.

În a doua parte a anului, mai ales între 16 mai și 4 septembrie, Peștii fac multe drumuiri, majoritatea la distanțe scurte. Sunt șanse mari ca inclusiv concediile din 2023 să fie petrecute în țară, ceea ce însă nu va reprezenta nicidecum un minus, ci dimpotrivă.

Sfatul pentru 2023 este să aduceți un plus de ordine și disciplină în propria viață. Îndeosebi modul în care folosiți timpul avut la dispoziție va fi decisiv pentru rezultatele obținute în aceste 12 luni și nu numai!